>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tankowanie

B 2,2K

barichello

Użytkownik
Sprawdzę czy na ewentualnym odpuszczaniu, bądź też precyzyjniej i poprawniej politycznie, na przypuszczeniu odpuszczania, można zarobić i da się ich wyczuć. Temat progresyjny do 2-3 stopni max na danego zawodnika w danym turnieju. To wstępny projekt, więc pewnie będzie wymagał szlifu.
I stopień
1) Granollers-Pujol G. 3.43 za 10 Fortuna

Nedovyesov A. - Granollers-Pujol G. 3.80
Nedovyesov zgłoszony do Q ATP w 500 w Dubaju, ok, zaczynają się 22.02, ale Dubaj kusi, żeby wcześniej przyjechać, zaaklimatyzować się, wypocząć, a nie siedzieć w turnieju z cyklu challenger... Poszukam niespodzianki
Dla przykładu dzisiejszy mecz Gojowczyka, który także jest zgłoszony do kwali w Dubaju i gra z Safwat, kursy 1.12 vs 5.60, Gojowczyk przegrywa 0-2, przypadek?
2) Becker 3.57 za 10 Fortuna
uprzedził mnie, więc posłużę się trafnym spostrzeżeniem
Cilic - Becker @ 4,00 Bet365
Wydaje mi się, że typ bardzo warty spróbowania.
Sprawa jest prosta: Cilic jest w bardzo dobrej dyspozycji. Wygrał turnieju u siebie w Zagrzebiu, następnie doszedł do finału prestiżowego turnieju w Rotterdamie, gdzie dosyć łatwo poległ z Berdychem. Raz, że Czech jest w dobrej dyspozycji i podobnie rozprawił się dzień wcześniej z Gulbisem. Dwa, że być może już trochę Marin czuł zmęczenie 10 meczem w ciągu 13 dni. Teraz Chorwat z Europy przenosi się za ocean do Stanów, bo już za 2 tyg startuje IW. Mało prestiżowy turniej w Delray Beach i naprawdę nie chcę mi się wierzyć za bardzo, że Cilic będzie chciał tutaj coś ugrać po takim maratonie zagrzebsko-rotterdamskim. Już nawet abstrahując od tego, to po prostu fizycznie może nie dać rady, skoro wczoraj grał jeszcze finał z Tomkiem w Holandii, dziś pewnie wylądował w USA i jutro ma grać mecz z Niemcem. Gdzie czas na aklimatyzację? Organizmu nie oszukasz.. Ponadto nie broni tu żadnych pkt. Startował raz -2 lata temu odpadł w 1r.
Becker z kolei siedzi już w Stanach min. od tygodnia, bo startował w Memphis. Forma chyba nie jest zła. Pewne zwycięstwo z Lacko i nie najgorszy występ z Nishikorim, który pewnie wygrał cały turniej.
Kurs bardzo zachęcający, więc warto próbować. Chorwat odpada jak nie teraz, to w następnym meczu..

evad 1,3K

evad

Użytkownik
Witam, ciekawy pomysł, na pewno będę obserwował. Z mojej strony mogę zwrócić uwagę na to, że jeżeli gość już odpuszcza spotkanie to raczej kończy się ono wynikiem 2-0. Myślę, że można to wziąć pod uwagę przy tego typu typowaniach. Powodzenia.

B 2,2K

barichello

Użytkownik
w przypadku Karlovica tylko jedna próba, nie będzie progresji
3) Groth wygra 2-0 5.30 za 10 Fortuna
Karlovic Groth / Groth wygra 2-0 5.30
Ivo po finale w Memphis. W historii jego występ często zdarzało się, że po tym jak meldował się w finale w następnym turnieju odpadał już w pierwszej rundzie, porażka/krecz.
4) Korolev 3.35 10 za Fortuna
Golubev vs Korolev 3.00
Golubev rozstawiony z 1 w kwalifikacjach do turnieju w Dubaju. Grają dwaj rodacy, więc o umowne tankowanie może być znacznie łatwiej.

B 2,2K

barichello

Użytkownik
I stopień
5) Bedene 4.00 za 10 Fortuna
Fognini Bedene

Warto zwrócić uwagę, że po turnieju w Rio jest turniej w Acapulco, który to turniej także jest 500, więc to turniej w Meksyku może okazać się priorytetem, rok temu doszedł do półfinału, a Rio miejscem gdzie Fog złapie oddech po dwóch finałach z rzędu...

B 2,2K

barichello

Użytkownik
I stopień w deblu
Marach O./Mergea F. 1.75 za 30 Fortuna
Marach O./Mergea F. 1.75 -Bracciali D./Fognini F.
dwa finały z rzędu, kolejny turniej i ma w nim cisnąć i singla i debla? Po wczorajszych popisach z Bedene jeszcze mocniej powątpiewam w jego występ w singlu, a co dopiero w deblu. Co za dużo to nie zdrowo, bo przeciążenie organizmu realne. A przed nim obrona punktów w Acapulco

B 2,2K

barichello

Użytkownik
Nie wiem czy wybrałem zły okres do prób i może warto to testować przed większymi turniejami. Chociaż jak śledziłem na sucho to przy okazji tego typu okresów też zdarzały się tego typu akcje, a nie wierzę, żeby to były przypadki, więc nie wiem czy mam takiego pecha czy co. Czy może trzeba być bardziej cierpliwym i wyczekiwać na finalne momenty, bo doszło do tankowania.
Może warto udrzeć przed Indian Wells
póki co domykam to co zacząłem, a jak nie to przerwa do Mastersa
II stopień przeciwko Fogowi
Cuevas 4.10 za 20 miss click, ma byc 20
I stopień przeciwko Donskoy + II stopień przeciwko Nedovseyov
Bachinger 2.15 + Sugita 1.91 ako 4.41 za 40

II stopień przeciwko Cilicowi
Harrison 4.40 za 20

Otrzymane punkty reputacji: +15
B 2,2K

barichello

Użytkownik