Niestety zła passa trwa! Mam nadzieję że odwiedzający mój profil nie zrażą się do moich typów bo mam nadzieję że teraz będzie już tylko lepiej. Na dziś kuponik bardziej odważny:
Słów kilka analizy:
Na początek Chesterfield - Bournemouth. Zespoły plasują się odpowiednio na ostatnim 24 miejscem (20pkt) i goście na 8 miejscu z dorobkiem 40 pkt. Róznice klas widac już patrząc na miejsca w tabeli. oto kilka ostatnich meczy gości:
21.01.12 Pierwsza Liga Bournemouth vs. Tranmere 2-1
14.01.12 Pierwsza Liga Bournemouth vs. Notts 2-1
07.01.12 Pierwsza Liga Walsall vs. Bournemouth 2-2
02.01.12 Pierwsza Liga Bournemouth vs. Wycombe 2-0
31.12.11 Pierwsza Liga Yeovil vs. Bournemouth 1-3
26.12.11 Pierwsza Liga Brentford vs. Bournemouth 1-1
Jak widać są w formie. stawiam zdecydowanie na nich.
Nie mam czasu więc przechodzę dalej
Hiszpania -
Dania
Dania jest niestabilnym zespołem, mieli swoje przebłyski jak i również słabe mecze. Dziwne że się dostali do półfinału przegrali z Polską, Serbią, cięzko było z Macedonią. Udało im się wygrac ze Szwecją która już o nic nie grała i z Niemcami którzy od początku nie zadawali.
Hiszpania to rywal z wysokiej półki, przeszli przez faze grupowe w spacerkiem.
Dziś
Hiszpania powinna wyjść zwycięsko.
Dalej jedziemy Watford - Tottenham. Stawiając na Tottenham nie byłem do końca tego pewien, będę pewnie potem żałował ale zobaczymy bo jak to była w rozgrywkach pucharowych często zdarzają się niespodzianki, ale mam nadzieję ze nie tym razem. Watford to drużyna z zaplecza
premier league plasuje się w dolnej częsci tabeli (18miejsce), to taki typowy ligowy średniak. Stawiając na Tottenham sugerowałem się głównie róznicą klas i dobrym poczynaniem tej drużyny w najlepszej lidze Anglii zajmują 3 miejsce. ostatnio walecznie grali z Man Citi zabrakło szczęścia.
Podsumowując skleiłem tak kuponik!