N 0 new_user Użytkownik Grudzień 30, 2008 #1 Siemano Moze znacie jakieś talenty w Fifie 09 ...?? Ja polecam Ninis i Baxter !! :spokodfhgfh: Czekam na propozycje ....
Siemano Moze znacie jakieś talenty w Fifie 09 ...?? Ja polecam Ninis i Baxter !! :spokodfhgfh: Czekam na propozycje ....
4,5K benek_27 Forum VIP Grudzień 30, 2008 #2 Ja polecam: Nepozitek. Gra w jakimś czeskim zespole. Sprowadziłem go do Śląska za 100 tys. Teraz jest wart 500 tys i gra całkiem nieźle.
Ja polecam: Nepozitek. Gra w jakimś czeskim zespole. Sprowadziłem go do Śląska za 100 tys. Teraz jest wart 500 tys i gra całkiem nieźle.
N 0 new_user Użytkownik Grudzień 30, 2008 #3 Ja polecam: Nepozitek. Gra w jakimś czeskim zespole. Sprowadziłem go do Śląska za 100 tys. Teraz jest wart 500 tys i gra całkiem nieźle. Kliknij aby rozwinąć... Ja potrzebuje lewego pomocnika jak ktos zna dobrego i taniego to pisać :spokodfhgfh:
Ja polecam: Nepozitek. Gra w jakimś czeskim zespole. Sprowadziłem go do Śląska za 100 tys. Teraz jest wart 500 tys i gra całkiem nieźle. Kliknij aby rozwinąć... Ja potrzebuje lewego pomocnika jak ktos zna dobrego i taniego to pisać :spokodfhgfh: