>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Talary do wora

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Witam. Będę podawał tutaj single z piłki nożnej, sporadycznie z innych dyscyplin. :wink:

Otrzymane punkty reputacji: +11
w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
#1 Molde - Aalesund (1st half) 2.15 ✅
Turcja - Rosja 1.16 ✅
AKO: 2.49 ✅
Stawka: 7.80
Buk: Expekt
Molde w świetnej formie, lider tabeli, bilans u siebie 4-1-1, przy czym wszystkie wygrane mecze Molde wygrywało już do przerwy. Aalesund nie jest słabą drużyną, lecz jest to głównie zespół własnego boiska.
Rosja - Eurobasket kobiet. Rosjanki rozkręcają się z meczu na mecz, pokonały ostatnio z dużą przewagą Czeszki. Koszykarki z Turcji jakoś przebrnęły wszystkie etapy do finału, w półfinale odprawiły Francję, ale cóż, dzisiaj moim zdaniem nie będą miały tyle szczęścia, bo trafiły na mocniejszą ekipę, jaką jest Rosja.
+11.62

Otrzymane punkty reputacji: +5
w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
#2 Brazylia - Wenezuela (wygra do zera) 1.80 ⛔
AKO: 1.80 ⛔
Stawka: 7.63
Buk: Bet365
Na szybko, bo mecz zaraz się zaczyna. Wszyscy są nastawieni sceptycznie do tego spotkania, po meczu Argentyny, która sprawiła nie lada niespodziankę na początku turnieju. Potem Kolumbia skromne zwycięstwo 1-0 z Kostaryką, też w moim przekonaniu mała niespodzianka, bo grali z przewagą jednego zawodnika większość meczu. W tym typie kluczem do sukcesu będzie obrona Brazylijczyków. O bramki z ich strony się nie boję. W obronie będziemy mogli zobaczyć takich zawodników jak Alves, Lucio, David Luiz czy Maicon, do tego w bramce dochodzi Julio Cesar, także nie byle kto. Ze składu Wenezueli na turniej wypadli Pizarro i Guerro. Moim zdaniem Brazylijczycy w pełni zmobilizują się na to spotkanie i nie zlekceważą przeciwnika, a co za tym idzie pokażą jak się gra w piłkę, bo póki co nikt na tym turnieju nic wielkiego nie pokazał.
0-0 ????
-7.63

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
#3 Urugwaj U17 - Uzbekistan U17 DNB 2.75 ⛔
AKO: 2.75 ⛔
Stawka: 6
Nie wiem dlaczego buki wystawiły tak duże kursy na Uzbekistan. Nie ma się co rozpisywać. Na przestrzeni całego turnieju spisywali się lepiej od Urugwaju. Wystarczy spojrzeć na historię spotkań. Chyba sugerowano się nazwą kraju, a nazwa nie gra. Uzbekowie powinni osiągnąć co najmniej remis, a zwycięstwo jest na pewno w ich zasięgu.
-6

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
#4 Paragwaj - Ekwador 2.00 ⛔
AKO: 2.00 ⛔
Stawka: 2
Stawka mała. Jakby spojrzeć w składy to duża przewaga po stronie Paragwajczyków. Jak będzie w rzeczywistości to się okaże.
-2

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
#5 Carolina RailHawks - Montreal Impact AH -1 1.90 ✅
AKO: 1.90 ✅
Buk: Bet365 Za to, co mi zostało na B365 gram mecz z USA, gdzie lider podejmuje przedostatnią drużynę. Carolina tnie u siebie wszystkich jak leci, bilans spotkań 6-0-1, za to goście na wyjazdach 1-1-6. Sam kurs mnie zdziwił, bo 1.57 na win, ja gram AH -1. Nie wiem nic o tych drużynach ani lidze, więc tylko stawka 2.
+1.8

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
#7 Somerset - Essex 1.44 ⛔
FC Haka - Jaro AH +1 1.21 ✅
AKO: 1.74 ⛔
Gram typ foxa, czy krykietowego znawcy. ;) Do tego dorzucam azjan +1 na Haka, który jest spokojnie do pokrycia. Później prawdopodobnie napiszę analizę do singla na wygraną Haka.
e./oj słabo coś VIP&#39;y ;) -2

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
#8 Torpedo Armavir - Zhemchuzhina Sochi 2.25 ⛔
AKO: 2.25 ⛔
Stawka: 13
Mecz pucharowy w Rosji. Torpedo lideruje w 2. Dywizji, Sochi gra w 1. Dywizji. Sochi podobno przyjeżdża pociągiem na to spotkanie. Do tego zabrakło w ich składzie podstawowego bramkarza, 4 obrońców, 3 pomocników i napastnika, każdy co najmniej ma rozegrane 8 meczów w lidze. Mam nadzieję, że Torpedo się zmobilizuje na puchar.
Drukarze z Rosji, dwa karne w 1. połowie
-13

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
#10 FC Haka - FF Jaro 1X 1.40 ✅
KuPS - HJK 1.40 ✅
Djurgårdens IF - Helsingborgs IF strzeli bramkę 1.25 ✅
IK Brage - Jönköpings Södra 1X 1.30 ✅
AKO: 3.30 ✅
Stawka: 10
+23

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
#12 Niemcy U17 - Anglia U17 HT/FT 1/1 2.05 ✅
AKO: 2.05 ✅
Stawka: 8
Śmieszny Expekt i jego śmieszna oferta. Z tego co tam jest w ofercie to najlepsze wyjście. Kurs na win = 1.45, więc odpada. Skłoniłem się do tego typu po wielu przeczytanych analizach. Jak obserwuję Anglię, to nic wielkiego nie gra na tym turnieju. Niemcy wręcz przeciwnie, ogrywają każdego bez żadnych przeszkód. Dlaczego 1/1? Wszystkie mecze na tych MŚ Niemcy już prowadzili do przerwy. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie tak samo. +8.4

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
#13 Milwaukee Brewers - Arizona Diamondblacks 1.70 ⛔
AKO: 1.79 ⛔
Stawka: 6
wygrywali 6-1, aby przegrać 6-8.. -6

#14 Milwaukee Brewers - Arizona Diamondblacks over 7.5 2.10 ✅
AKO: 2.10 ✅
Stawka: 2.38

+2.62

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
#19 Corinna Dentoni - Estrella Cabeza Candela -3 1.85 ✅
AKO: 1.85 ✅
Stawka: 13
Dodam kilka słów może. Widzę, że typ na win Candeli dodał Kudłaty i to mnie w 100% utwierdziło w typie, a nawet zwiększyłem stawkę. Tylko przytoczę parę faktów, bo nie śledzę na bieżąco tenisa. Dentoni występuje w ITF&#39;ach, najdalej w tym roku zaszła do ćwierćfinału. Candela wygrała turniej w Madrycie, a nawet pojawiła się już na turnieju WTA. Spotkały się już w kwalach do Wimbledonu i Dentoni została gładko pokonana w 2 setach. Podsumowując Dentoni nie błyszczy formą i mam nadzieję, że pojedynek zakończy się w dwóch setach, chociaż przy 3-setowym pojedynku handicap też jest do pokrycia. +11.05

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
#20 KäPa - Pallohonka 1.42 ✅
AKO: 1.42 ✅
Stawka: 14
KäPa jest to drużyna, która radzi sobie tragicznie w tym sezonie w lidze. Bilans spotkań 1-0-10, przy czym u siebie 0-0-5. Jak widać jest to pierwszy w kolejce kandydat do spadku. Pallohonka o ile dobrze radzi sobie na własnym stadionie (3-2-1 przy wyrównanym bilansie) to na wyjazdach spisuje się w kratkę. Moim zdaniem dla gości dzisiaj nadarzy się doskonała okazja do zdobycie punktów i odskoczy od strefy spadkowej (w tej chwili znajdują się 3 pkt nad strefą). Dodam, że KäPa w każdym meczu u siebie traciła co najmniej bramkę, przy czym w 3/5 meczach traciła ponad 1.5 bramki, a Pallohonka często strzela na wyjazdach, bo średnio 2 bramki na mecz. Goście również w dobrej formie bo na ostatnich 5 spotkań bilans 3-1-1. Wiem, że typ oparty tylko na statystykach, ale to powinno wystarczyć.
+5.88

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
#21 S.Arvidsson/J.Larsson - V.Dolonts/A.Tatishvili 1.40 ⛔
AKO: 1.42 ⛔
Stawka: 8
Nie ma co pisać, bo ukradłem typ od Kudłatego ???? .
-8

Do góry Bottom