>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Taki konkursik ;)

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
Jako że deszcz pada i mi sie nudzi, chciałbym zaproponować taki konkurs związany z tą grą http://spele.nl/games/tennis.html

Mianowicie : kto chce zgłasza się w tym temacie i typuje ile rozegram gemów podczas grania w tą gre ( under / over ) . Typy pozbiera mój pomocnik Picia, żebym nie wiedział kto co stawia i grał normalnie na luzie . Wynik potwierdze screenem na którym bedzie widać zegarek ( żeby nie było ) . Liste kursową podam bo zakończeniu zgłoszeń :p

[center:3fb93a7e39] Zgłaszamy się do godziny 20:30 [/center:3fb93a7e39]

Kto dobrze wytypuje wygrywa USERBARA z ulubioną drużyną itp. przeze mnie zrobionego :]

PS. jeżeli wszystko pójdzie ok pomyślimy nad bardziej rozbudowaną rozgrywką np. dokładny wynik - wtedy nagrodą może być USERBAR animowany ...

WCHODZICIE W TO ?? [/center]

picia 13

picia

Użytkownik
W sumie nic nie płacicie i zabawić się można :wink:

Wszystkie typy wysyłać do mnie na priv, aby rookie nie wiedział kto jak typuję :!:

damian77 34

damian77

Forum VIP
Rookie napisal wyraznie :!: &quot;Mianowicie : kto chce zgłasza się w tym temacie&quot; , i nie robcie tu smietnika ! Bo beda ostrzezenia :!:

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
W tej grze jest bug. wystarczy na pro, gdy pilka spada kolo Ciebie, machnac w trakcie pare razy rakieta i nawet jesli odbije i ona nie przeleci to jest powtorka a nie punkty dla przeciwnika :]

Do góry Bottom