>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tak wiele za tak niewiele#

F 0

firefighter7

Użytkownik
Bukmacher: ForBet
Stawka: 1 [j] - 10 PLN
Post automatycznie złączony:

Dyscyplina: Tenis
Rozgrywki: Challanger Prościejów
Godz: 11:00
Mecz: J. Lehecka vs K. Majchrzak
Typ: K. Majchrzak
Kurs: 1.58
Stawka: 80 [ j ]
Szanse: 75 %
-----------------------------------------------------------
1.jpg

Ostatnia edycja:
F 0

firefighter7

Użytkownik
Hmm na dobra, witam :) Nie było czasu się wcześniej przedstawić, dlatego też teraz pozwolę sobie napisać parę zdań mniej lub bardziej ciekawych...
Chwilę się zastanawiałem czy jest sens zakładać temat, podawać typy i pisać tu różnego rodzaju głupoty, ale w końcu się zdecydowałem. Postanowiłem prowadzić temat w formie 'bloga", oprócz typów postaram się wrzucać moje przemyślenia, ciekawostki, analizy i wszystko co związane z bukmacherką i nie tylko.
Wszystko co tu będzie wrzucone gram w rzeczywistości co będą potwierdzały screeny zawarcia kuponów. Wielu z Was zapewne tak jak i ja uważa, że na bukmacherce zjadł zęby, a mimo wszystko są ciągle w plecy. Otóż taka jest prawda, ja gram już dobre kilka/kilkanaście lat i czego się dorobiłem? Nerwów, nie przespanych nocy, zmarnowanych dni, a jeżeli chodzi o finanse to jak napiszę, że jestem na "zero" to będzie wybitny sukces. Myśle, że wielu z Was doświadczyło podobnych doznań, dwa trzy cztery dni wszystko Ci wchodzi jak Ty do koleżanki, gdy jej mąż w delegacji, po czym w piąty dzień mąż wraca, a Ty wszystko to co zarobiłeś przez te kilka dni przegrywasz, a na dodatek dopłacasz kolejne środki, które oczywiście przegrywasz, ponieważ jak najszybciej chcesz się odkuć.... Znane tematy co ?
DLATEGO powstał ten wątek! Tutaj w końcu zaczniemy zarabiać i przede wszystkim szanować pieniądze "ciężko" zarobione. Odpalasz przeglądarkę, stronę ulubionego bukmacherka i w saldzie widzisz kilka cyferek. Przypuszczam, że macie podobnie i tych pieniędzy nie czujecie i traktujecie jako zwykłe cyfry. Natomiast z biegiem lat, nabieraniem doświadczenia życiowego zauważyłem, że te 100, 200 zł to spory pieniądz, który My możemy zarobić w kilka minut, natomiast zwykli obywatele muszą szurać np 12h na budowie przy temperaturze 30+
Brrr troszkę się rozpisałem, ale tak jak mówię - lubię pisać, mam sporo czasu i temacik prowadzimy w formie bloga. Postaram się, aby wszystko było przejrzyście, ciekawie i przede wszystkim skutecznie. Zapraszam do odwiedzania, komentowania, pochwały jak i krytyka mile widziana. Zobaczę jeszcze w jaki sposób będzie to wyglądało organizacyjnie, ale mam już pewne pomysły, więc z biegiem czasu będą one jakoś realizowane, aż dojdziemy do perfekcji.
No dobra, jak ktoś doczytał moje wywody do końca, to jeszcze raz zapraszam do korzystania z typów.

J. Lehecka vs K. Majchrzak 6:3 1:6 2:6
Powyższy mecz był typową ziemną przebijanką, w której większe opanowanie pokazał nasz Polak rodak - i też tak miało być. Mimo wszystko w finale tego challangera naszemu nie wróże dobrze, obojętnie z kim by nie grał. Wydaje mi się, że jego przeciwnikiem będzie Hiszpan Andujar, ale narazie nie wybiegamy w przyszłość. No dobra pierwsze koty za płoty, 3 stówki zarobione, wypłacone, w słoiku zakopane. Vamos!

F 0

firefighter7

Użytkownik
I cyk lecimy dalej. Takie skromne AKO, 2 ciekawe typy, które teoretycznie powinny wjechać na zielono, a kursy według mnie są satysfakcjonujące.

Rozgrywki: ATP Kitzbuhel
Godz: 14:00
Mecz: M. Huesler vs F.Lopez 6:4 6:3
Typ: F.Lopez
Kurs: 1.64

Rozgrywki: Challanger Aix en Provence
Godz: 15:00
Mecz: H. Mayot vs P. Cuevas 3:6 4:6
Typ: P. Cuevas
Kurs: 1.61