>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tajski26 - stawka modulowana

T 140

tajski26

Użytkownik
Witam wzystkich - trochę już jestem na forum jednak z moją aktywnością bywało różnie.
W końcu może na poważnie zacznę prowadzić swój temat ze statystykami swojej gry.
Skąd decyzja? Prowadzenie takiego tematu powoduje wytworzenie się u gracza pewnej dyscypliny gry i pewnych sposobów zachowań pozwalających na lepsze typowanie i to co najważniejsze czyli zysk.
Główne założenia mojego tematu oraz prowadzonej w nim gry:
- kapitał początkowy - 1000 złotych,
- cel - nie mam jakiegoś konkretnego - ale jak to mówią u dobrego typera patrzy się głównie na yield - skupiam się więc właśnie na tym, żeby w rozliczeniu rocznym mój yield był w granicach &gt;15% (jedni powiedzą że ambitnie, inni że mogłoby być więcej - ciężko jednak utrzymać się na takim poziomie.) Z własnego doświadczenia wiem, że utrzymanie takiego poziomu jest ciężkie - jednak są gracze, którym się to udaje - a są nawet tacy którzy mogą pochwalić się zyskami w granicah 30% od zainwestowanej w zakłady kasy,
- niektórych będzie to denerwować ale grał będę u kilku bukmacherów - głównie jednak swoją grę będę opierał na Pinnacle i Bet365. Będą się jednak pojawiać też typy z Betsson, Betsafe, Sportingbet oraz Unibet. Czasami pojawi się również coś z William Hill ale to głównie związane z pewnymi możliwościami, które czasami daje ten buk(chociaż limitują niezwykle szybko),
- jakie sporty będą się pojawiać w moich typowaniach? Głównie siatkówka, snooker oraz speedway. Czasami pojawi się piłka ręczna, rzadziej koszykówka i hokej. Bardzo rzadko piłka nożna - to jest zasada którą będę chciał stosować - w moim subiektywnym odczuciu na piłce nożnej ciężko jest zarobić. Tenisa nie grywam - uważam to za bardzo czasochłonne i podziwiam ludzi, którzy zarabiają w ten sposób - trzeba dużo obserwacji samej gry, rozeznania w środowisku oraz możliwości przewidywania tzw. ustawek bądź odpuszczania turniejów, które w tenisie są częste.
- system gry - stawkowanie modulowane. Stawki od 1/10 do 10/10 - ale stawki powyżej 7/10 będą raczej rzadkością. 1j. - 25 złotych jeśli kogoś to interesuje (w moim przypadku).
- styl gry - nie będzie tego dużo - starał się będę podawać 20-30 typów w miesiącu - ale będą też takie miesiące gdzie będzie ich ledwo 15. Kursy zazwyczaj powyżej 1.75 - ale głównie powyżej 2.00. Gramy tylko single oraz duble - tripel to będzie tzw. &quot;święto lasu&quot;. Oczywiście będą się też zdarzać niższe kursy - ale tylko w przypadku gdy jakiś typ uznam za tzw. &quot;lokatę&quot;.
- jeszcze jedno odnośnie stylu gry - trzy porażki pod rząd oznaczają dla mnie chwilową przerwę żeby dać odpocząć głowie - za hazardzistę się nie uważam, ale lepiej dmuchać na zimne i nie prowokować tego żeby zapaliła się lampka że za wszelką cenę muszę się odegrać. Przerwa będzie trwała zazwyczaj 3-5 dni.
- podsumowanie będę się starał robić jak najczęściej - powiedzmy że co 5 typów.
- i zapomniałbym - zero gry live.

Komentarze do typów jak najbardziej wskazane - jeśli dobrze doczytałem to nie można komentować już po zakończeniu spotkania ale przed jeszcze można

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom