Q 49 quru Użytkownik Grudzień 13, 2016 #1 Dostałem informację o odbiorze płatności 0,01 EUR od "Cube Limited". Wiecie może co to takiego? Nie przypominam sobie, żebym wpłacał/inwestował w takie coś. Czy to jakaś pomyłka? Dostałem eurocenta.
Dostałem informację o odbiorze płatności 0,01 EUR od "Cube Limited". Wiecie może co to takiego? Nie przypominam sobie, żebym wpłacał/inwestował w takie coś. Czy to jakaś pomyłka? Dostałem eurocenta.
M 78 michal89216 Użytkownik Grudzień 13, 2016 #2 Dostałem informację o odbiorze płatności 0,01 EUR od "Cube Limited". Wiecie może co to takiego? Nie przypominam sobie, żebym wpłacał/inwestował w takie coś. Czy to jakaś pomyłka? Dostałem eurocenta. Kliknij aby rozwinąć... 188bet. Widocznie miałeś na koncie 0,01E, a oni wycofali się z polskiego rynku i automatycznie Ci wysłali pieniądze. Nie wydaj na głupoty
Dostałem informację o odbiorze płatności 0,01 EUR od "Cube Limited". Wiecie może co to takiego? Nie przypominam sobie, żebym wpłacał/inwestował w takie coś. Czy to jakaś pomyłka? Dostałem eurocenta. Kliknij aby rozwinąć... 188bet. Widocznie miałeś na koncie 0,01E, a oni wycofali się z polskiego rynku i automatycznie Ci wysłali pieniądze. Nie wydaj na głupoty
Q 49 quru Użytkownik Grudzień 14, 2016 #3 ???? Szkoda, że się wycofali, fajnie się u nich grało handicapy, chyba jedyny buk (obok sts) u którego jestem na +
???? Szkoda, że się wycofali, fajnie się u nich grało handicapy, chyba jedyny buk (obok sts) u którego jestem na +