>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tabele on-line = globalne? ^^

neon103 0

neon103

Użytkownik
Od kilku dni bawię się &quot;na kartce&quot; w bukmacherstwo. Idzie mi przeciętnie ale postanowiłem zagrać &quot;globalnie&quot;. W moim mieście znajduje się jeden &quot;sklepik bukmacherski&quot;. Mam takie pytanie, czy znajdę tam wszystkie kluby itd. jak np: tutaj? Chodzi także o różne dyscypliny np: tenis, golf itd. Czy znajdę tam oddzielną tablicę z dziennym rozstawieniem? Nie chcę grać na razie online. Gdzie znajdę dokładną tabelę spotkań (najlepiej z id, abym nie musiał szukać w &quot;sklepiku&quot; na kogo chcę postawić). Powoli będę uczył się zasad na forum. Mój pierwszy post więc witam tutaj wszystkich serdecznie. Proszę o pomoc ;)

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
W sklepiku jak Ty to mówisz mam nadzieję ze to chodzi o zwykły punkt np. STS na ścianach wiszą tablicę ze spotkaniami przeważnie na najbliższy tydzień im większe pomieszczenie tym więcej zdarzeń :p i sa tam takie książeczki z oferta na cały tydzień ale uwierz mi nie znajdziesz tam tyle co w internecie. Są tam tabele statystyki ale wszystko w okrojonej formie no bo jesli mieli by wydać tyle info jak w necie to by powstała jakąś księga chyba ?! Najlepiej do analiz uzywaj sobie stronek w necie
Pozdrawiam

neon103 0

neon103

Użytkownik
Tak chodzi o punkt z zakładami bukmacherskimi. No nic, dzisiaj pójdę i zobaczę. A podacie mi jakąś stronkę internetową gdzie znajdę ID meczy (nie wiem jak to się fachowo nazywa, chodzi o to, aby nie szukać tam identyfikatora zdarzenia). Jest to średniej wielkości &quot;sklepik&quot;. Z mojej dzisiejszej notki wynika obstawienie:
Bodo Glimt - Lillestrom - 1 (19:00)
Zalaegerszeg TE - Fehervar FC - 2 (18:00)
Finland - Belarus - 2 (18:00)
Grindavik - Hafnarfjordur - 2 (21:15)
Finland - Belarus - 1 (18:00)
Zalaegerszeg TE - Fehervar FC - 2 (18:00)
Qatar - China - 1 (18:00)
Saudi Arabia - Lebanon (19:00)
K. Kanepi - P. Kvitova - 2:1 dla Kanepi (16:15)
Kuznetsova Svetlana - Azarenka Victoria - 2 (16:15)
Kuznetsova Svetlana - Azarenka Victoria - 2 (16:15)
K. Kanepi - P. Kvitova - 2 (16:15)
Jakie prawdopodobieństwo jest, że znajdę te osoby / kluby w pobliskim &quot;sklepiku&quot;?
Jest to &quot;sklepik&quot; Toto-Mix.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
wchodzisz na stronę http://www.sts.pl klikasz po lewo ofertę na dziś (no jeśli te spotkania sa jutro to na wtorek -&gt; logiczne) i jak masz firefoxa wciskasz CTRL + F i wpisujesz spotkanie, nazwisko, nazwe drużyny i ma ona jakiś swój numer (tak jak napisałeś ID)
02-06 Poniedziałek 1 X 2 1X 2X
33 19:00 Bodo Glimt - Lillestrom 2.20 3.15 2.85 1.30 1.50
a wieć to spotkanie ma numer 33 zapisujesz na karteczce i do tego Twoja opcja 1.
Jesli jest na stronie STS to spotkanie to musi byc też w Twoim &quot;sklepiku&quot;
P.S. Witamy na forum ;) i zapraszam na szukania w działach tam wsyztsko jest wyjasnione.

neon103 0

neon103

Użytkownik
No zacznę czytać forum, tylko dzisiaj potrzebuję szybkiej pomocy. A wiadomo, wszystkiego w jeden dzień nie da rady nauczyć się. ????

Do góry Bottom