9 camillo Użytkownik Styczeń 13, 2009 #1 Mocnych psychicznie przede wszystkim na widok krwi odsyłam do galerii jak dla mnie chorej psychicznie dziewczyny, która należy do subkultury "Emo"... Świat sie chyba konczy :-? Co wy na to?
Mocnych psychicznie przede wszystkim na widok krwi odsyłam do galerii jak dla mnie chorej psychicznie dziewczyny, która należy do subkultury "Emo"... Świat sie chyba konczy :-? Co wy na to?
52 jemjogurt Użytkownik Styczeń 13, 2009 #4 szkoda ze nie umarla, bo naprawde widac tak chciala bes sęsu po co tak robic :|
380 duda Użytkownik Styczeń 13, 2009 #5 Przecież widać że fake, nałożyła trochę plasteliny medycznej (nie znam fachowej nazwy) polała sztuczną krwią i wielkie mi halo, każdy tak może...
Przecież widać że fake, nałożyła trochę plasteliny medycznej (nie znam fachowej nazwy) polała sztuczną krwią i wielkie mi halo, każdy tak może...
0 majkelo77 Użytkownik Styczeń 13, 2009 #6 Oj nie każdy ja np nie wiedziałbym jak to zrobić A w link nawet nie wchodzę wcześniej wysłała mi koleżanka, która wypierała się, że nie jest EMO.
Oj nie każdy ja np nie wiedziałbym jak to zrobić A w link nawet nie wchodzę wcześniej wysłała mi koleżanka, która wypierała się, że nie jest EMO.
486 cygeiro Użytkownik Styczeń 14, 2009 #8 szkoda ze nie umarla, bo naprawde widac tak chciala bes sęsu po co tak robic :| Kliknij aby rozwinąć... mam nadzieje ze to bylo celowe :wowsdf:
szkoda ze nie umarla, bo naprawde widac tak chciala bes sęsu po co tak robic :| Kliknij aby rozwinąć... mam nadzieje ze to bylo celowe :wowsdf:
0 jasiek09 Użytkownik Styczeń 14, 2009 #9 http://mieszkancy.ds.pg.gda.pl/~centurion/fun/jak_zlapac_faceta_na_dziecko.jpg e tam to jest lepsze ????
http://mieszkancy.ds.pg.gda.pl/~centurion/fun/jak_zlapac_faceta_na_dziecko.jpg e tam to jest lepsze ????
1 legionista696 Użytkownik Styczeń 14, 2009 #10 A moim zdaniem to jej po prostu kupon nie wszedł.. Kliknij aby rozwinąć... rozwalilo mnie to ????
30 jack4show Użytkownik Styczeń 14, 2009 #11 Hahah ???? pociela sie ;p ciekawe czy jadła już kota ? :>
84 michau Forum VIP Styczeń 14, 2009 #12 Na przyszłość darujcie sobie takie 'smaczne' strony...