>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Szybkie odbicie kasy

W 0

wiktor93

Użytkownik
Witam,
nie jestem zachłanny, założyłem konto na bwin.com, wpłaciłem 60zł i dostałem bonus 40zł. Niestety na zakładach straciłem parę groszy i mój aktualny stan to 87zł. Jak mogę bezpiecznie zdobyć około 20zł?

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Przeczysz sam sobie. Raczej nie powinienem tutaj pisać ale dam Ci radę: skończ z tym jeśli u ciebie istnieje takie coś jak &quot;szybkie odbicie kasy&quot;

feever 5

feever

Użytkownik
Witam,
nie jestem zachłanny, założyłem konto na bwin.com, wpłaciłem 60zł i dostałem bonus 40zł. Niestety na zakładach straciłem parę groszy i mój aktualny stan to 87zł. Jak mogę bezpiecznie zdobyć około 20zł?
Kolega sadzac po nicku nie jest jeszcze pelnoletni, a do grania w bukmacherke trzeba &quot;dojrzec&quot;, takze zapraszam w przyszlym roku :]

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Kolega sadzac po nicku nie jest jeszcze pelnoletni, a do grania w bukmacherke trzeba &quot;dojrzec&quot;, takze zapraszam w przyszlym roku :]
Skończ z bezsensownymi wywodami. To że za rok skończy 18 lat to nie znaczy że będzie miał więcej w głowie. Niektórzy mają 30 lat i mają pusto we łbie. Do bukmacherki trzeba dojrzeć a nie dorosnąć, a u Ciebie to jedno i to samo.
Wiktor, powinieneś grać bardziej konsekwentnie. Licz się z tym że porażka zdarza się każdemu. Jedyne co możesz zrobić to grać rozsądnymi stawkami. Staraj się również grać single bo jestem w dużej mierze przekonany że straciłeś te swoje cenne 20 zł na zakładach ako.
Single + dobra analiza = klucz do sukcesu :cool:
Chcesz szybko odrobić niewielką stratę, to mogę od razu podać Ci mój numer konta. Chęć szybkiego zysku = szybka strata gotówki - taka mała przestroga. Bukmacherka to nie taki łatwy kawałek chleba jak niektórym się wydaje.

Otrzymane punkty reputacji: +5
wincent 150

wincent

Użytkownik
Skończ z bezsensownymi wywodami. To że za rok skończy 18 lat to nie znaczy że będzie miał więcej w głowie. Niektórzy mają 30 lat i mają pusto we łbie. Do bukmacherki trzeba dojrzeć a nie dorosnąć, a u Ciebie to jedno i to samo.
Hazard nie jest dla dzieci, więc wywód nie jest bezsensowny.
A do twojego pomysłu single+analiza dorzuciłbym jeszcze &quot;przeniesienie się (za rok!) do pinnacle albo na betfair

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Hazard nie jest dla dzieci, więc wywód nie jest bezsensowny.
A do twojego pomysłu single+analiza dorzuciłbym jeszcze &quot;przeniesienie się (za rok!) do pinnacle albo na betfair
Może i Ramzesa źle to sformułował ale ma rację.
Wiek nie ma zbyt wiele wspólnego z tą tzw. dojrzałością. Znam wielu rozsądnych a naprawdę młodych graczy.
Oczywiście nie będąc dorosłym łamiesz regulamin bukmachera ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby grać w porozumieniu z kimś dorosłym lub po prostu uczyć się i za jakiś czas ogrywać buki ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Niech się uczy grać od małego , to wtedy jeszcze nie będzie miał czasu i funduszy na przewalenie dużej kasy. W końcu zrozumie co jest nie tak , złapie doświadczenia i może coś ugra. Ja zaczynałem w wieku 14-15 lat. Wiadomo wtedy jak się miało kilka złotych na zakłady to było luks. Wszystko się przewaliło ale i przyszło jakieś doświadczenie. Teraz jak już dysponuje się dużo większą kasą jak już coś gram to bardziej z rozwagą i taka gra za łepka dużo mnie nauczyła ;)

Do góry Bottom