To znaczy, że stawka, którą postawisz, zostanie podzielona na pół:
- jedną połową zostanie obstawiony zakład +0,5,
- drugą połową zostanie obstawiony zakład +1,0 (ew. zwrot).
A na przyszłość najpierw szukamy na forum, a nie zawracamy dupę innym.
Stawkę na ten zakład masz dzieloną na dwa zakłady (takie dwa w jednym). Pierwszy zakład to +0,5 bramki dla Lecha czyli jeżeli będzie remis po pierwszej połowie to połowę zakładu masz wygraną a tracisz drugą połowę. Cały zakład masz wygrany tylko jeżeli wejdzie opcja +1...
sorry
dopiero teraz przeczytałem dokładnie odpowiedż
latam cały dzień zły i to przez to
jeszcze raz sory
to jeszcze raz jak by mógł mi ktoś wytłumaczyć bo niemogę tego skumać
lech nie strela-- cała stawka
lech strzela-- połowa
lech strzela 2 bramki--- nic
????
już nie wiem
bo ja to rozmiem na prosty łeb
jest 0-0
to zakład mi wchodzi bo jest +1 dla lecha albo tak samo +0,5
Jest 0-0 (lub inny remis) wchodzi Tobie cały kupon, jest 1-0 dla CSKA masz zwrot połowy stawki (bo połowa zakładu to +1) ,tracisz całość gdy przegra dwoma lub więcej, przy remisie lub wygranej Lecha Ty wygrywasz.
Problem w tym, że im więcej osób zamiast przejrzeć chociaż przyklejone tematy zakłada kolejne, tym trudniej następnym osobom coś znaleźć. Forum obrasta w liczne, powtarzające się i bezwartościowe tematy. Takie zachowanie świadczy o lenistwie i braku szacunku wobec innych użytkowników forum. To nie jest czat, jak ktoś coś napisze to to zostaje, aby inni mogli z tego skorzystać. Zachowanie prezentowane przez autora tego wątku nadaje się na czata.
Poza tym: http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=1183
Netykieta (...)
Zanim coś napiszesz.
Ważne jest, aby wybrać odpowiednie miejsce (grupę dyskusyjną, dział na forum, odpowiedni kanał irc). Kiedy już znajdziemy takie miejsce – najpierw zabieramy się za szukanie! Są spore szanse, że ktoś już zadał pytanie, które my chcemy zadać, a dublowanie wpisów nie jest mile widziane.
3. Zanim postanowisz założyć nowy temat sprawdź czy takiego lub podobnego już nie ma. Powtarzające się tematy bez względu na to czy ciekawe, czy nie będą kasowane.