>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

szybka pomoc

B 0

bukmacherka68

Użytkownik
Witam, wpłaciłem na jednego z bukmacherów 50zł, ugrałem z tego 6000zł, mam problem bo wpłacałem to z konta bankowego na nieswoje nazwisko, nie raz wpłacałem ze swojego konta skrill tam, ale liczy sie ostatnia wpłata i tylko tą samą drogą podobno, jak sie dowiedziałem na live chacie można to wypłacić.... jak to ogarnąć? czekam na odpowiedzi... bo chyba to juz jest nie do ogarnięcia...

A 861

amigo007

Użytkownik
Jedyne co mogę doradzić, to zleć wypłatę na to konto bankowe. O ile nazwisko się zgadza, to przelew powinien dojść. A jeśli wpłacałeś z przelewy24 to zleć normalnie na swoje konto bankowe. P24 to pośrednik, więc nie ważne z jakiego konta wpłacasz.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
na którego buka wpłacałes i czemu ten temat zakładasz w złym dziale w takim razie?
zlec przelew na to konto bankowe tylko podaj swoje imie i nazwisko, powinno przejsc

B 0

bukmacherka68

Użytkownik
Dzieki chłopaki! już w nocy nic innego nie wymyśliłem i wypłaciłem na swoje konto i podalem prawidlowe moje dane i tak jak gadacie p24 sa tylko posrednikiem, wiec skad buk wie z czego było wpłacane, dam znać jak sie to skończy, Pozdro

Do góry Bottom