>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szwecja - Elitserien/Allsvenskan 2012/2013

Status
Zamknięty.
ph1964 518

ph1964

Użytkownik
Farjestads - Brynäs
Typ: under 5,5
Kurs: 1,50
Buk: Betsson
Stawka: 4/10 ✅

Farjestad rozegrało szesnaście spotkań z czego under padł w dwunastu meczach!!!Średnia bramek jaka pada w meczach z ich udziałem to 4,63 na mecz.Na swoim lodowisku rozegrali osiem meczy i siedem zakończyło się underowym wynikiem.Średnio w tych meczach strzelali 2,5 bramki oraz tracili 1,88 bramki na mecz to daje średnią 4,38 bramki w meczu.Brynas na piętnaście rozegranych spotkań notuje jedenaście underów.Średnia bramek jaka pada w meczach z ich udziałem to 4,40 na mecz.Na wyjazdach rozegrali siedem spotkań i aż pięć zakończyły się underem.Średnio w tych meczach strzelali 2,0 bramki oraz tracili 2,0 bramki w meczu co daje średnią 4,0 bramki w meczu.

ph1964 518

ph1964

Użytkownik
Brynäs - Lulea
Buk: betsson
Stawka : 4/10 ✅

Brynas rozegrało szesnaście spotkań z czego under padł w dwunastu meczach!!!Średnia bramek jaka pada w meczach z ich udziałem to 4,31 na mecz.Na swoim lodowisku rozegrali osiem meczy i sześć zakończyło się underowym wynikiem.Średnio w tych meczach strzelali 2,38 bramki oraz tracili 2,38 bramki na mecz to daje średnią 4,75 bramki w meczu.Lulea na piętnaście rozegranych spotkań notuje trzynaście underów.Średnia bramek jaka pada w meczach z ich udziałem to 3,93 na mecz.Na wyjazdach rozegrali osiem spotkań i aż siedem zakończyły się underem.Średnio w tych meczach strzelali 2,25 bramki oraz tracili 1,50 bramki w meczu co daje średnią 3,75 bramki w meczu.

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: SZWECJA: Elitserien, Hokej
Spotkanie: Brynäs - Lulea 2:2 ✅✅✅
Typ: X
Kurs: 4.00
Bukmacher: bet365
27.10.2012 16:00

Analiza:
Kolejne ciekawie się zapowiadające sie spotkanie w szwedzkiej najwyższej klasie rozgrywkowej hokeja.Będzie to z pewnością bardzo wyrównane spotkanie.Gospodarze dzisiejszej tafli nie wygrali od trzech spotkań i mają chrapkę przy udziale swojej publiczności dziś zgarnąć pełną pule.Czy im to się uda?Myślę że tak ale po zaciętej walce i dopiero po regulaminowym czasie gry gdyż będą musieli rozegrać dogrywkę albo serię rzutów karnych.Goście są w zupełnie odmiennej sytuacji.Ostatnie trzy spotkania wyszły na ich korzyść.Dziś z pewnością tanio skóry nie sprzedadzą i będą walczyć z aktualnym mistrzem kraju jak równy z równym.Między tymi zespołami bardzo często padały wyniki nierozstrzygnięte w regulaminowym czasie.Gospodarze na szesnaście spotkań zanotowali już cztery wyniki remisowe, goście natomiast zaledwie dwa razy.Gospodarze od dwunastu spotkań nie remisowali.Goście od sześciu.W końcu musi przyjść takie spotkanie które będzie bardzo zacięte i ciężkie do rozstrzygnięcia w regular time.Myślę ze właśnie dziś taki mecz nastąpi i oba zespoły rozstrzygną kto jest lepszy dopiero po dogrywce lub rzutach karnych.

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina:Hokej, SZWECJA: Elitserien
Spotkanie:Timra - Brynäs 2:4✅
Typ: 2
Kurs: 2.35
Bukmacher: Pinnacle
01.11.2012 19.00

Analiza:
Dziewiętnasta kolejka w szwedzkiej najwyższej klasie rozgrywkowej w hokeja.Dziś zagra drużyna dziewiąta z hokeistami zajmującymi pozycję piątą.Goście to aktualni mistrzowie kraju i w tym meczu powinni w końcu się przełamać.Nie wygrali od pięciu spotkań i mam nadzieję że dziś w końcu wymęczą tą wygraną.Grają z Timrą która ostatnie trzy spotknia rozstrzygnęła na własną korzyść i chyba wychodzi powoli z dołka niemocy.Ale czy to dziś wystarczy na mocno nabuzowane Brynas?Myślę ze dziś gospodarze będą musieli przełknąć gorycz porażki.Ostatnie dwa spotkania goście przegrali dopiero po dogrywkach lub rzutach karnych.Dziś myślę że wszystko zakończy się w regulaminowym czasie bez żadnych czasy dodatkowych.Goście aktualni mistrzowie w końcu się wezmą w garść i pokażą że nie za darmo zostali mistrzami kraju.Swoje słabsze chwile mają już za sobą i ta zła passa zostanie przerwana właśnie dziś.dla Timry wygranie trzech spotkań z rzędu to też nie lada wyczyn ale już czwarte moim zdaniem to będzie już za dużo_Ogólny bilans pięciu ostatnich spotkań między tymi drużynami jest na korzyść gości.Tylko raz przegrali i było to dokładnie 03.12.11.Później to 4 wygrane Brynas z rzędu.dziś myślę że ostatnie pięć spotkań między nimi będzie tylko na korzyść aktualnego mistrza kraju.Kurs jest wysoki i myślę że warto zaryzykować na gości.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
AIK - Skelleftea -&gt; ponad 4,5 goli
[1.75][Bet365]

AIK miał dwa dni więcej przerwy w graniu i przygotowywał się do tego pojedynku wzmożonymi treningami we własnej hali. Wiadomo, że takie ekipy jak AIK nie mogą liczyć na wiele wyjazdowych punktów więc muszą podwójnie starać się u siebie, ich sposobem przynajmniej dotychczasowym na odniesienie jakiegoś sukcesu było pójście na wymianę ciosów.

Słaba defensywa uwydatnia się co raz bardziej z przebiegiem sezonu (preseason byl calkiem calkiem), ale wciąż stać AIK na dobre występy w ataku i z tego powinni skorzystać przeciwko Skellefteå - jest to bowiem również drużyna mocniejsza w ofensywie aniżeli w bronieniu. Szykuje się otwarty mecz, Skelleftea nie zaprezentowała się ostatnio dobrze z Vaxo (mimo kompletu punktów po dogrywce).

-------------------------------------------------------------

HV 71 - Växjö -&gt; HV 71 wygra -1,5 gola [1.87][Pinnacle]

HV nie pozostawia złudzeń i jest po prostu najlepszym teamem w tej konkretnej części sezonu. Widać taktyka zespołu opierała się na wywalczeniu sobie odpowiedniej ilości punktów tak, aby być spokojnym o play-off i móc dobrze przygotować się do tej drugiej części sezonu. Póki co nikt nie potrafi nawet zagrozić &quot;71&quot; i nie zrobi tego też Vaxo zadowolone z ostatniego punktu przeciwko Skellefteå. Handi powinno się pokryć bez trudu, aczkolwiek kto się boi ten niech pobierze chociaż zwykłe zwycięstwo HV - zachęcam jednak do -1,5 bo po tym kursie już nigdzie indzie go nie dostaniecie.

ph1964 518

ph1964

Użytkownik
Timra - Brynas
Buk: bet365
Stawka: 3/10 ⛔

Timra rozegrało osiemnaście spotkań z czego under padł w szesnastu meczach!!!Średnia bramek jaka pada w meczach z ich udziałem to 3,94 na mecz.Na swoim lodowisku rozegrali dziesięć meczy i dziewięć zakończyło się underowym wynikiem!!!Średnio w tych meczach strzelali 1,6 bramki oraz tracili 2,30 bramki na mecz to daje średnią 3,90 bramki w meczu.Brynas na osiemnaście rozegranych spotkań notuje trzynaście underów.Średnia bramek jaka pada w meczach z ich udziałem to 4,61 na mecz.Na wyjazdach rozegrali dziewięć spotkań i aż sześć zakończyły się underem.Średnio w tych meczach strzelali 2,00 bramki oraz tracili 2,44 bramki w meczu co daje średnią 4,44 bramki w meczu.W tym sezonie już raz grali między sobą i padł wynik 3-2 dla Brynas.Przed sezonem grali mecz towarzyski w którym także zwyciężyło Brynas w stosunku 3-1.

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Spotkanie: Modo - Linkopings
Typ: over 5.5
Kurs: 2.50
Bukmacher: Expekt

Analiza:
Pojedynek siódmego Modo z czwartym zespołem Elitserien Linkopings. Gospodarze ekipa Modo po 3 porażkach z rzędu będzie chciała przed własną publicznością na własnej tafli zakończyć tą serię. Jak dotychczas na własnej tafli bilans 5 zwycięstw i 4 porażki a w bramkach 21:19 – i wygląd to tutaj dobrze jeśli chodzi o powodzenie typu średnia równa 4.44. Goście natomiast są jedną z lepszych ekip wyjazdowych jak do tej pory odnotowali 6 zwycięstw i 4 porażki ale co najważniejsze na wyjazdach jest to ekipa zaliczana do tych overowych bramki 27:27 – średnia 5.4. Faworyta ciężko wskazać w tym pojedynku jednak to co mnie w szczególny sposób przekonało do gry na over w tym spotkaniu to nie tylko statystyki ale obsada bramkarska w tym spotkaniu otóż u gości zagra zaledwie 17 – letni! Hogberg i będzie to jego dopiero drugie spotkanie w tym sezonie u gospodarzy natomiast etatowy bramkarz Starkbaum 14 meczy GAA 2.15, 92.5 – nieźle w tym sezonie jednak już wpuścił w tym sezonie 3 bramki z ekipą Linkopings a tamto spotkanie zakończyło się wysokim wynikiem 3:5 dziś liczę na to samo.

S 202

szymontom

Użytkownik
Dyscyplina.Hokej na lodzie - Szwecja - Hockeyallsvenskan
Spotkanie.Tingsryd - Karlskrona
typ.under 5,5 gola
Kurs.1,7
Bukmacher.William Hill
Data.02.11.2012 g.19.00
Analiza.
Dzisiejszego wieczoru dojdzie do spotkania na zapleczu Szwedzkiej Elitserien czyli Hockeyallsvenskan.Wybralem na dzisiaj do typowania spotkanie pomiedzy zespolami Tingsryd - Karlskrona.Oba zespoly doluja w tej lidze i tak gospodarze po 17 meczach sa na miejscu 12 z dorobkiem 18 punktow,a ich dzisiejsi rywale zamykaja tabele na 14 pozycji z 9 punktami na koncie.Faworytem wydaja sie byc gospodarze,ale ja upatrzylem sobie tutaj typ na under 5,5 gola w meczu.Moj typ opieram glownie na poczynaniach zespolu Tingsryd.9 meczow na wlasnej tafli w tym sezonie i 9 underow 5,5 gola.Natomiast goscie na 9 wyjazdowych meczow zanotowali 5 underow.A oto wyniki meczow zespolu Tingsryd u siebie...
28.10.12 2. liga Leksands 2-1 (D)
24.10.12 2. liga Vasteras 0-1
16.10.12 2. liga Mora 1-2 (D) (K)
12.10.12 2. liga Djurgardens 0-2
06.10.12 2. liga Troja 1-0
30.09.12 2. liga Malmo 3-2 (D)
28.09.12 2. liga Asploven 2-1
23.09.12 2. liga Orebro 2-3
15.09.12 2. liga Bofors 2-3
Tak wiec jak widac po wynikach nie powinnismy dzisiaj zobaczyc jakiejs kanonady w wykonaniu obu zespolow.Dodam,ze spotykaja sie tutaj dwa zespoly z najgorszymi atakami w lidze-oba strzelily w 17 spotkaniach po 29 goli czyli po 1,7 gola na mecz.A w dodatku gospodarze maja jedna z lepszych defensyw w lidze.Mam nadzieje,ze dzisiaj takze podtrzymaja serie underow na wlasnej tafli.Polecam.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Växjö - AIK -&gt; Vaxjo wygra (ML OT) [1.75] [Betlick]

Jeszcze pomęczymy trochę Elitserien. Vaxjo ostatnio sprawia psikusy grającym na faworytów. W dwóch ostatnich kolejkach zdobywali punkty z na prawdę wymagającymi rywalami, nawet wygrana z HV kilka dni temu a to już jest powód do dumy. AIK kompletnie oddał trzecia tercję z Skellefteå bo jak inaczej nazwać pięć bramek straconych po 40 minutach na 0:0 ? Potencjał jest w obu ekipach podobny, ale w Vaxjo gra wielu weteranów którzy jak widać mają coś do udowodnienia i nie pękają w kluczowych momentach. Sądzę że dobrą passę podtrzymają gospodarze natomiast AIK będzie opadał w tabeli.

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: SZWECJA: Elitserien, Hokej
Spotkanie: Timra - Modo 3:0 ⛔
Kurs: 2,68
03.11.2012 16:00

Analiza:
Dwudziesta kolejka szwedzkiej ligi hokejowej.Dziś wybrałem spotkanie na przełamanie dla Modo.goście już od czterech spotkań nie wygrali spotkania.Jak dla mnie szok mając bardzo dobrych zawodników w swym składzie.Nie idzie im ostatnio ale przychodzi spotkanie w którym wszystko wychodzi.Mam nadzieję że tym spotakaniem właśnie będzie dzisiejsze. Timra obecnie jest na miejscu dziewiątym z ugranym w regulaminowym czasie czterema spotkaniami.Goście mają lepszy bilans bo wygrali już osiem spotkań bezpośrednio_Ostatnie spotkanie między tymi drużynami pokazują ze modo potrafi wygrywac wyjazdowe spotkania i dziś powinno też tak być.grają mecz w którym powinni złapać wiatr w żagle i w końcu trafić na passę kilku meczy beż porażki.Tego im życzę i taką mam nadzieję bo ostatnio im nie idzie. Timra zakończyła swoją passę trzech zwycięstw z rzędu.Teraz przyszedł dla niej czas porażek.kurs jest bardzo dobry na gości więc mam nadzieję że sie nie pomylę z tym typem.Liczę na nich i nie powinni mnie zawieść.

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: hokej,SZWECJA: HockeyAllsvenskan
Spotkanie: Djurgardens - Västerås⛔
Kurs: 2.85
Buk:WH
12.11.2012 19:00

Analiza:
dwudziesta kolejka na zapleczu szwedzkiej ligi hokejowej.dziś zmierzą się ze soba drużyny które zajmują odpowiednio dziesiąte Djugardens z zespołem top 3 (trzecie) Vasteras. Goście w ostatnim czasie bardzo dobrze sobie radzą , na pięć ostatnich meczy wygrali cztery spotkania a gospodarze tylko raz wygrali na pięć spotkań.tak więc dziś liczę na zacięte spotkanie ale że goście są na fali więc na nich z małym handicapem.Myślę że moje przypuszczenia nie będą dziś nie pomyślne. Między tymi zespołami często trafiały się wyniki różnorakie.Od remisów po wygrane gospodarzy lub gości.Może nie będzie to porywające spotkanie jeśli chodzi o bramki ale w każdym razie dziś wieczorne na korzyść gości.Są na fali i walczą o powrotne wejście do elity.Kurs z handicapem na gości jest bardzo obiecujący i warty zaryzykowania. Myślę że minimalną kwotę można nich postawić i wygrać dzięki nim jakieś pieniądze.Myślę że w tym spotkaniu goście zachowają formę i pokażą gospodarzom jak się jeździ na łyżwach i strzela bramki.Chociaż jak to w hokeju bywa i tu są niespodzianki dlatego też wynik z handicapem, w razie nierozstrzygnięcia w regulaminowym czasie to typ ten wejdzie.Wtedy już nie będę musiał czekac na dogrywkę lub rzuty karne.

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Spotkanie: Linkopings - Brynas - wynik 1:4 ✅ :grin:
Typ: over 4.5
Kurs: 1.85
Analiza:
Ubiegłoroczny mistrz kraju ekipa Brynas podejmuje w meczu wyjazdowym ekipę Linkoping. W tym sezonie obie ekipy zajmują miejsca w środku stawki gospodarze dzisiejszego pojedynku są na 5 miejscu natomiast przyjezdni o jedną pozycję niżej. Kilka przesłanego do pogrania w tym spotkaniu na over po pierwsze najistotniejsze to kontuzję w ekipie Linkoping z powodu kontuzji nie może zagrać podstawowy bramkarz Engstrand, który jak do tej pory bronił w 14 spotkaniach (GAA 2.26, 92.7%) często dzięki swoim interwencją zapewniając ekipie trzy punkty. Jego miejsce zajmie Andersson, który ma na swoim koncie 7 spotkań i bez rewelacji 3.18 GAA, 89.5 %. Druga sprawa odnośnie braków spowodowanych kontuzjami to u gości nie zagra dwójka doświadczonych obrońców Jonsson oraz Persson. Po drugie gospodarze na swojej tafli preferują raczej ofensywny hokej co zresztą ma swoje odzwierciedlenie w bramkach 25:27 co daje średnią 5.77 (najwyższa w lidze). Goście na wyjazdach też niezła średnia jak na ligę szwedzką 4.6. Do tego Brynas należy do zespołów który lubi grać z dużo szybkością i intensywnością a rywal do takiej gry wydaje się bardzo dobry. I ostatnia statystyka również ważna ubiegłoroczny mistrz kraju jest najlepiej i najskuteczniejszą ekipą grając w przewadze.

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie, SZWECJA: Elitserien
Spotkanie: Vaxjo - Modo(-1,5) ⛔
Kurs: 3.75
Bukmacher: Sportingbet
13.11.2012 19:00

Analiza:
To już dwudziesta pierwsza kolejka w szwedzkiej najwyższej klasie rozgrywkowej hokeja.I szczerze bez ogródek liczę tutaj na przełamanie złej ,wręcz fatalnej passy graczy przyjezdnych.Od pięciu spotkań nie wygrali żadnego spotkania, ba od trzech spotkań nie strzelili nawet bramki dla przeciwnika.jednym słowem myślę że to chwilowe załamanie formy.teraz po tygodniowej przerwie dla reprezentacji gracze Modo w końcu powinni się obudzić i liczę na to w tym spotkaniu.gospodarze nie są z najwyższej półki i można na ich tafli pokonać i to wysoko.Są zaledwie dwa oczka niżej niż MoDO więc są jak najbardziej do pokonania.Chociaż ze z ich ostatnich pięciu spotkań ani razu nie udało się wygrać gościom na tafli przeciwnika.Ale zawsze przychodzi ten pierwszy raz i mam nadzieję że to będzie dziś i to minimum różnicą dwóch bramek.Gospodarze wygrali ostatnie dwa spotkania.Tak łatwo się nie poddadzą ale po tygodniu przerwy i wręcz straszliwej motywacji graczy MODO liczę na ich moc strzelecką.Wynik 1:3 jest jak najbardziej prawdopodobny.Może nie będzie tutaj gradu bramek jak i w całej lidze szwedzkiej mało się zdarza wyników powyżej 5,5 ale na korzyść dzisiejszych gości którzy będą tak zdeterminowani że wygrali by z każdym.dziś trafiło na Vaxjo z którymi mam nadzieję się uporają bez żadnych problemów i nie pozostawią złudzeń kto jest lepszy po tygodniu przerwy.pokażą że kryzys mają za sobą i teraz będą grac tylko o wygrane spotkania.

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Karlskrona - Sodertalje
Dzisiaj w zespole gości mają zagrać czterech zawodników z NHL Cam Fowler, Nicklas Grossmann, Matt Read i Carl Hagelin.
Karlskrona zajmuje ostatnią pozycję w tabeli, a do tego dzisiaj zagrają bez Logan Stephenson, Roger Wahlqvist, Tomi Pöllänen, Patrik Ruiz, Jimmie Svensson.
Osłabienia gospodarzy, wzmocnienia gości i dyspozycja obu zespołów wskazuje na jedno.
Sodertalje @1,65 Bet365
Sodertalje -1 @1,83 Bet365
Sodertalje -1,5 @2,15 Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +6
ph1964 518

ph1964

Użytkownik
Farjestads - Växjö
15.11.2012 19,00
Kurs:1,48
Buk: bet365
Stawka: 4/10 ⛔
Farjestad rozegrało 21 spotkań z czego aż 17 zakończyło underem a średnia bramek w meczach z ich udziałem to 4,33 bramki w meczu.Na swoim lodowisku rozegrali 10 meczy i underem zakończyło się 9 spotkań!!!!Średnio na swoim lodowisku strzelają 2,7 i tracą 1,5 bramki w meczu co razem daje 4,2 bramki w meczu.Vaxjo na 21 spotkań notuje aż 18 underów a średnia bramek w meczach z ich udziałem to 4,19 bramki na mecz.Na wyjazdach zagrali 10 spotkań i 8 zakończyli underami.Średnio strzelają 2,0 i tracą 2,6 bramki na mecz co daje razem 4,6 bramki w meczu.W tym sezonie juz raz się spotkali i na lodowisku Vaxjo padł wynik 1-1.W tamtym sezonie zagrali między sobą pięć meczy z czego cztery zakończyły się underami.
GL.

ph1964 518

ph1964

Użytkownik
Timra - Farjestads
17.11.2012 18,30
Kurs: 1,48
Buk: bwin
Stawka: 3/10 ✅
Timra rozegrało 22 spotkań z czego aż 19 zakończyło underem a średnia bramek w meczach z ich udziałem to 3,95 bramki w meczu.Na swoim lodowisku rozegrali 12 meczy i underem zakończyło się 10 spotkań!!!!Średnio na swoim lodowisku strzelają 1,75 i tracą 2,25 bramki w meczu co razem daje 4,0 bramki w meczu.Farjestads na 22 spotkań notuje 17 underów a średnia bramek w meczach z ich udziałem to 4,55 bramki na mecz.Na wyjazdach zagrali 11 spotkań i 8 zakończyli underami.Średnio strzelają 2,36 i tracą 2,09 bramki na mecz co daje razem 4,45 bramki w meczu.W tym sezonie grali ze sobą już dwa spotkania i oba zakończyły się underami ( 3-1 i 1-4 ).W tamtym sezonie grali ze sobą 5 razy i underem zakończyły się 4 mecze ( 2-3 , 2-2 , 1-2 , 1-1 , 3-6 ).

ph1964 518

ph1964

Użytkownik
Farjestads - Lulea
20.11.2012 19,00
Kurs: 1,42
Buk: William Hill
Stawka: 3/10 ✅
Miałem podawać wczoraj ale stwierdziłem że poczekam no i kursy poleciały na dół.Farjestads rozegrało 23 spotkań z czego aż 18 zakończyło underem a średnia bramek w meczach z ich udziałem to 4,52 bramki w meczu.Na swoim lodowisku rozegrali 11 meczy i underem zakończyło się 9 spotkań!!!!Średnio na swoim lodowisku strzelają 2,73 i tracą 1,91 bramki w meczu co razem daje 4,64 bramki w meczu.Lulea na 22 spotkań notuje 19 underów a średnia bramek w meczach z ich udziałem to 3,73 bramki na mecz.Na wyjazdach zagrali 12 spotkań i 10 zakończyli underami.Średnio strzelają 2,17 i tracą 1,67 bramki na mecz co daje razem 3,83 bramki w meczu.W tym sezonie grali ze sobą już dwa spotkania i jedno zakończyło się underem a jedno overem ( 1-0 i 2-4 ).W tamtym sezonie grali ze sobą 5 razy i underem zakończyły się 4 mecze ( 4-1 , 3-1 , 2-1 , 2-0 ,5-3). Jeżeli trener nie przekombinuje tak jak ostatnio i od początku w bramce Farjestads stanie Salak ( 17 - GAA 1,67 - SVS % .939) no i jak dodamy do tego w bramce Lulea Rautio ( 10 - GAA 0,98 - SVS % ,957) to under murowany.

Otrzymane punkty reputacji: +4
hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej,szwecja
Spotkanie: Frolunda - Modo
Typ: X
Kurs:4,20⛔:razz:
20.11.2012 19:00

Analiza:
Kolejne zmagania w szszwedzkiej lidze hokejowej.To już dwudziesta trzecia kolejka w tej mało padającej over 5,5 bramki.dzis nie typuję zwycięscy ale wynik nie rozstrzygniety w regulaminowym czasie.Oba zespoły są obok siebie w tabeli,bilanse mają podobne.Zapowiada się zacięte widowisko ale czy ktoś wygra w regulaminowym czasie?Zespoły z ostatnich pięciu meczu wygrali zaledwie dwa razy.Trzy porażki ujmy nie przynosi ale także w tych pięciu spotkaniach padło aż dwa razy remis.Modo ostatnio z mistrzem kraju.Gospodarze nieznacznie przegrali z liderem rozgrywek na ich tafli.Dziś myślę że w ich kolejnym spotkaniu może paść remis.Fro jest na fali tzn, lepiej zaczęli grać i walczyć a goście odbijają sie powoli od dna.Mieli okres w którym przegrywali spotkanie za spotkaniem.teraz sie ogarnęli i graja coraz lepiej.Tak więć oba zespoły będą walczyć o wygraną ale dziś między nimi może paść wynik nie rozstrzygniety w regulaminowym czasie na który typuje.Mam nadzieję ze mnie nie zawiodą.

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina - Hokej,Szwecja
Spotkanie - Orebro - Djurgardens
Typ - X
Kurs - 4.40
Buk - Bwin
21.11.2012 19:00
Analiza :
Dwudziesta trzecia kolejka na zapleczu szwedzkiej ligi hokejowej.Typ ryzykowny ale myślę że możliwy do spełnienia i trafienia.Kursy spadają na gości ale ja myślę że nie będzie im tak łatwo.To co że wygrali ostatnio na własnej tafli 6:2 z liderem rozgrywek.O niczym to nie świadczy.No tylko ze mieli dobry wieczór a Leksands akurat nie był w wyjściowej formie.Dziś na tafli gości Dju myślę że sie pomęczy i to a nawet w dogrywce czy rzutach karnych jeśli chcę ten mecz wygrać.Oba zespoły w ostatnich pięciu spotkaniach zremisowały po dwa razy.Gospodarze wygrali dwa ostatnie spotkania po serii porażek.goście ze wspomnianym wcześniej liderem po trzech porażkach z rzędu.Dziś z pewnością będzie zacięte spotakanie zakończone remisem w regulaminowym czasie.W tym roku hokeiści obu ekip na trzy spotkania zremisowały dwa razy.Dziś także jest duża szans że zagrają na 2:2 i mecz rozstrzygną dopiero w extra time lub rzutach karnych.Są w stanie to zrobić bo w regular time żaden zespół nie odpuści i będzie chciał wygrać za wszelką cenę.Nie wróżę tu wyniku powyżej 5.5 bramki.Już sie nastrzelali w poprzednich spotkaniach.Zacięte spotkanie więc nie będzie tutaj gradu bramek.wieczór zapowiada się emocjonująco więc sprawdzimy czy moje przypuszczenia okażą sie słuszne.

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina - Hokej,Szwecja
Spotkanie - Oskarshamn - Karlskrona
Typ - over 5,5
Kurs - 1.95
Buk - Expekt
21.11.2012 19:00

Analiza :
Dwudziesta trzecia kolejka na zapleczu szwedzkiej ligi hokejowej.Nie powiem oba zespoły mają teraz zadyszkę.No goście od początku sezonu nie graja najlepiej.Krótko po prostu dostają baty prawie od każdego.Gospodarze są wyżej w tabeli ale od pięciu spotkań nie wygrali spotkania.Dziś myślę że przyszedł na nich czas.Czas na wygranie tego spotkania.Hmm, ale czy będzie tak łatwo.Goście z pewnością myśla tak samo, gdyż Osk tak słabo gra więc dlaczego nie mieli by dziś wygrać spotkania i sprawić niespodziankę.W każdym więc razie licze na grad bramek.Gospodarze w końcu na przełamanie powinni strzelić przynajmniej ze cztery aby myśleć spokojnie już o wygranej gdyż Karskrona także potrafi strzelać i myślę że dziś te dwie minimum także strzelą jak nie więcej.Ostatnie spotkanie zakończyło się wynikiem 1:3 dla Osk na tafli karsklony. dziś gramy w Oskarshamn i tutaj będzie gra ofensywna.mają kiepsko oba zespoły w defensywie ale goście pokazują że potrafią strzelić i najlepszym.Dziś jako że Osk nie jest w formie to z pewnością będą bombardowac bramkę gospodarzy.A gospodarze skoro dziś ich jest przełamanie to skutecznością nie powinni razić i trafiać raz za razem.Myślę że dziś te sześć bramek powinno paść bez problemu i oba zespoły nie powinne mnie wyprowadzić z mojego toku myślenia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom