>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szwajcaria NLA - 7.01.2006

Status
Zamknięty.
don-karol 0

don-karol

Użytkownik
EHC Basel - Fribourg Gotteron
Ambri Piotta - Langnau Tigers
Rapperswil - Lugano
Bern - Zug

Ambri Piotta - Langnau 1 1.60
Hokeisci Ambri Piotta w ostatniej kolejce sprawili nie lada niespodzianke pokonujac faworyzowane Lugano 5-4. Po pierwszej tercji przegrywali 1-4, a jednak zdolali sie podniesc, odrobic straty i wygrac to jakze trudne spotkanie. Widac, ze powoli wracaja do formy. Wczorajszy mecz byl ich drugim z rzedu wygrany spotkaniem po serii 3 porazek. Uwazam ze dzis maja ogromna szanse na 3 kolejna wygrana. Druzyna z Langnau jest najslabszym zespolem ligi. W ostatnich 10 meczach udalo im sie wygrac jedynie 2 razy. Ostatnie 7 spotkan przegrali. Nie wydaje mi sie, zeby byli w stanie przerwac dzis ta niechlubna passe. Jak dla mnie ten mecz to pewna 1.

Napisalem analize najpewniejszego wg mnie spotkania. Polecam postawic jeszcze na Bern. Pozostale mecze to wielkie niewiadome - moze w nich zdarzyc sie wszystko. Pozdrawiam ????

don-karol 0

don-karol

Użytkownik
EHC Basel - Fribourg Gotteron 4:1
Ambri Piotta - Langnau Tigers 3:1
Rapperswil - Lugano 2:2
Bern - Zug 3:2

Ambri Piotta - Langnau 1 1.60 3:1 ✅
Hokeisci Ambri Piotta w ostatniej kolejce sprawili nie lada niespodzianke pokonujac faworyzowane Lugano 5-4. Po pierwszej tercji przegrywali 1-4, a jednak zdolali sie podniesc, odrobic straty i wygrac to jakze trudne spotkanie. Widac, ze powoli wracaja do formy. Wczorajszy mecz byl ich drugim z rzedu wygrany spotkaniem po serii 3 porazek. Uwazam ze dzis maja ogromna szanse na 3 kolejna wygrana. Druzyna z Langnau jest najslabszym zespolem ligi. W ostatnich 10 meczach udalo im sie wygrac jedynie 2 razy. Ostatnie 7 spotkan przegrali. Nie wydaje mi sie, zeby byli w stanie przerwac dzis ta niechlubna passe. Jak dla mnie ten mecz to pewna 1.

Napisalem analize najpewniejszego wg mnie spotkania. Polecam postawic jeszcze na Bern. Pozostale mecze to wielkie niewiadome - moze w nich zdarzyc sie wszystko. Pozdrawiam Smile
no i udalo mi sie trafnie wytypowac mecze Ambri Piotta - Langnau i Bern - Zug ???? mam nadzieje ze ktos z Was skorzystal z tych typów ???? pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom