>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szwajcaria - Challenge League [II liga]

Status
Zamknięty.
komarr 4

komarr

Forum VIP
SC Cham-Servette FC
typ 2
kurs 1,67
BetGun

W niektorych bukach mecz ten zostal juz wycofany ale jeszcze np w BetGun jest ciekawy kurs na druzyne Servette. Beniaminek Cham podejmowac bedzie Servette - druzyne ktora w tym sezonie bedzie grala o najwyzsze cele i caly team zapowiada walke o awans do pierwszej Challange league. W dzisiejszym meczu jeszcze rano kurs na Servette wynosil 2,50 a teraz spadl az do 1,67 a to dlatego iz trener beniaminka do swojej dyspozycji bedzie mial tylko 14 zawodnikow. Az 7 z podstawowych zawodnikow nie wystapiw tym spotkaniu, w ym podstawowy bramkarz i rezerwowy wiec druzyna Cham musiala sciagac bramkarza ze swoich juniorow. W tym meczu nie widze innego rozwiazania niz 3 pkty dla Servette szczegolnie po tym jak druzyna ta przegrala w pierwszej kolejce w meczu wyjazdowym.

beau 1

beau

Forum VIP
La Chaux de Fonds-AC Bellinzona X2 1,30 Betgun

Goście są liderem II ligi szwajcarskiej z dwoma wygranymi meczami i bilansem bramkowym 7-1.W poprzednim sezonie mieli szanse awansować do I ligi ale zajeli dobrą ale tylko drugą pozycję w lidze.Goście dzisiejszego spotkania uplasowali się na 10 miejscu lecz w ten sezon weszli słabo remisując u siebie 1-1 i przegrywając na wyjeździe nieznacznie 0-1.W składzie gości nie ma poważniejszych kontuzji.Przegrana AC Bellizona byłaby wielką niespodzianką.Są lepszym zespołem w dobrej formie i będą kontrolować ten mecz.Stawiam dla bezpieczeństwa X2 bo wiadomo co czasem się dzieje w niższych ligach.

komarr 4

komarr

Forum VIP
Winterthur - Lausanne
typ 1
kurs 1,60

W dzisiejszym spotkaniu Challenge league zobaczymy z goła dwie odmienne drużyny. Gospodarze przystąpia do tego spotkania w bardzo dobrych nastrojach, natomiast w ekipie gości jest bardzo nerwowo. Napewno nie takiego początku sezonu spodziewali sie trenerzy z ekipe Lausanne. Drużyna gości nigdy nie była szczególnie mocna w wyjazdowych spotkaniach ( co może świadczyć zeszłoroczny bilans w meczach wyjazdowych, na 17 meczów wyjazdowych Lausanne wygrało zaledwie 4 razy, 3 razy odnotowali remis i aż 10 razy musieli uznać wyższość przeciwnika.), Winterthur natomiast przed sezonem zapowiadał walkę o miejsce premiowane awansem do ekstraklasy w szwajcarii i póki co idzie im naprawde dobrze. Aktualnie Winterthur zajmuje doba 2 lokatę z dorobkiem 17 punktów (1 punkt straty do lidera ale mają 1 mecz mniej od lidera). Przy ewentualnej dzisiejszej wygranie gospodarze wskoczą na fotel lidera i wszystko będzie &quot;Zgodnie z planem&quot;. Póki co nie ma &quot;cfaniaka&quot; na Winterthur na własnym stadionie, o tym iż cięzko zdobyć remis na terenie gospodarzy przekonały się takie drużyny jak Kriens, Locarno czy La Chaux-de-Fonds. W dzisiejszym spotkaniu zapowiada sie jedno stronna walka o 3 punkty.

3-1 ✅

creative 0

creative

Użytkownik
Cham SC - Gossau 2 2,35

Przegladajac dzisiejsza oferte pilki noznej trafilem na dosc ciekawe wedlug mnie spotkanie, a mianowicie spotkanie Cham SC - Gossau .
Druzyna gospodarzy radzi sobie fatalnie, na 15 meczy (2-1-13 9-36). U siebie radza sobie jeszcze gorzej bo 0-7 i stosunek bramek to 1-17. Ostatnie 5 meczy to tylko 1 wygrana, wygrana z ostatnia druzyna w tabeli, ktora radzi sobie rownie slabo jak Cham. Druzyna gosci to nic nadzwyczajnego, plasuja sie takze na koncu tabeli ale ostatnio cos ruszylo i zaczeli naprawde dobrze grac, wygrywajac z lepszymi druzynami nawet na wyjezdzie. Klopotow ze strzelniem bramki nie maja bo 3 ostatnie mecze wygrali strzelajac po 2 bramki i tracac tylko 1. Takze w bramkach mamy (6-1).
Sa to tylko suche fakty, jestem na etapie szukania skladow na dzisiejszy mecz, szukaniu jakichs informacji na temat kontuzji takze jezeli ktos cos wie to prosze pisac ????
Wg mnie dobry typek na dzis po wysokim kursie, nie tak wysokim jak w ostatnich 3 meczach gdzie kurs na omawiana druzyne oscylowal w granicach 4-7zl.⛔

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Data zdarzenia: 2008-04-05 18:30
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: FC Vaduz-Chaux-de-Fonds
Typ: 1
Kurs: 1.50 (Unibet)
Szansa trafienia: 8.5/10
Wynik:

Analiza: W Sobotę o godzinie 18:30 rozpocznie się spotkanie Challenge League (Szwajcaria). Spotkają się ze sobą drużyna FC Vaduz oraz Chaux-de-Fonds. Drużyna FC Vaduz walczy o awans do wyższej ligi. Aktualnie zajmuję drugie miejsce gwarantujące udział w barażach, tracąc do lidera tylko cztery punkty. Drużyna Chaux plasuję się w środkowej części tabeli na bezpiecznym 10 miejscu. Ma dużą przewagę nad strefą spadkową, więc nie grozi im spadek. Ale nie to jest głównym powodem mojego typu. Wystarczy spojrzeć na statystyki i od razu widać dlaczego jest to bardzo pewny typ. Drużyna FC Vaduz świetnie prezentuję się na swoim stadionie (11 zwycięstw 2 remisy i 0 porażek). Bardzo często zwycięża dużą ilością bramek. Obecna forma też przemawia za gospodarzami, którzy wygrali 4 mecze z rzędu i ambitnie walczą o awans do ekstraklasy. Uważam, że jeżeli nie będzie żadnej niespodzianki, to drużyna FC Vaduz bez problemu poradzi sobie ze średnim Chaux.
Jedynym argumentem przemawiającym za innym wynikiem, jest poprzedni mecz tych, w którym to Chaux grając u siebie pokonał Vaduz 2:0, ale to może być też traktowane, jak argument na Vaduz, którzy zechcą zrewanżować się za poprzednią porażkę.

lalo 36

lalo

Forum VIP
...
St. Gallen - Young Boys
Dość dużo czytałem o tym meczu, jest to spotkanie vecelidera oraz przedostatniej drużyny tabeli. Youn Boys mają rozegrany jeden mecz mniej niż prowadzący Basel i tylko 1 pkt. straty więc podobnie jak w meczu Hamburgera za wszelką cenę będą chcieli wygrać ten mecz. Young Boys wygrało ostatnie siedem swoich spotkań i nie było znaczenia czy na wyjeździe czy u siebie, każdy mecz wygrywali handicapem czyli to świadczy o Ich dobrej formie. Natomiast gospodarze już dosyć dawno i wygrali jedynie mieli cztery kolejki temu remis. Myślę że dziś goście spokojnie wywiozą 3 pkt. a kurs jest bardzo dobry jak na to spotkanie ! ???? Young Boys , handicap
pozdROWienia ????

P.S. Sorki że tutaj ale nie umiałem znaleźć działu z pierwszą liga ...​

W 0

witoldd1

Użytkownik
FC Gossau - FC La Chaux-de-Fonds
typ:1
kurs:1,80
buk:bah

analiza:
Zespół gospodarzy ma nóż na gardle.Muszą zdobywać punkty ponieważ stoją tuż nad przepaścią czyli strefa spadkową. Zespół ma szanse zrobić 3 pkt przewagę nad strefa spadkową. Wystarczy dziś pokonać zespół który ma tylko 7 punktów więcej od nich. Zespół gospodarzy na pewno chcę zostać w tych rozgrywkach ale ostatnio mieli zadyszkę. W ostatnich 4 spotkaniach zdobyli tylko 2 pkt. Jeżeli tak będą zdobywać punkty to mogą już się szykować na spadek. Dziś będą na 100% zmotywowani ostatni oto sie opłacili ponieważ u siebie zespół jest groźny przekonał sie o tym lider rozgrywek gdzie ostatnio zremisował tylko 2-2 właśnie z gospodarzami. Dziś w końcu czas wygrać.
Goście - Ostatnie 2 zwycięstwa u siebie mocno podbudowały zespół który już ma 42 pkt. I jest bezpieczny utrzymania. U siebie zespół jest praktycznie nie do pokonania gorzej im idze na wyjazdach ponieważ wygrali tylko 3 razy 3 razy zremisowali i aż 8 razy przegrali. Dziś zespół żeby już być pewnym utrzymania musi zdobyć chyba 3 pkt. ale myślę że zespół o te 3 pkt będzie walczył u siebie a na wyjazdach raczej ich 1 pkt zadowoli. Dlatego dziś sądzie że zespół będzie grał na remis czyli defensywnie z jednym napastnikiem. Myślę że taka strategia to za mało na tak zmotywowany zespół gospodarzy i niestety przegrają ???? Stawiam na zwycięstwo gospodarzy ponieważ po prostu muszą dziś wygrać.

180michal 17

180michal

Użytkownik
Mecz: Winterthur - Servette
Typ: 1 ✅
Kurs: 1.90
Buk: Interwetten
Mecz drugiej kolejki drugiej ligi szwajcarskiej pomiędzy zespołami Winterthur, a zespołem Servette. Dzisiejszy gospodarz zaczął rozgrywki od zwycięstwa 2:0 nad Locarno i obecnie zajmuje 4 miejsce. W poprzednim sezonie Winterthur zajął 5 miejsce. W meczach na własnym stadionie odniósł 11 zwycięstw, 2 remisy oraz 4 porażki. Zespół ze stolicy Szwajcarii sezon zaczął bardzo źle, ponieważ przegrali oni pierwszy mecz z Lugano, aż 4-1 i to na własnym boisku. W poprzednim sezonie Servette zajęła 8 miejsce. Na wyjazdach odnieśli 5 zwycięstw, 3 remisy oraz 9 porażek. W poprzednim sezonie oba kluby dwa razy ze sobą zremisowały, odpowiednio 2-2 oraz 1-1. W zespole gości nie wystąpi dzisiaj spora ilośc zawodników, są to: Sprunger Michel , Frangao Luis , Novelle Loic , Boughanem Samir , Bouziane Sid-Ahmed , Celestini Steve , Girod Patrick , Guillou Jonathan , Kusunga Genserix , Pizzinat Lionel , Treand Geoffrey , Vitkieviez Matias. Moim zdaniem Winterthur będzie chciał zwyciężyć z osłabionym zespołem z Genewy.
Wynik: 1-0 ✅

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Spotkanie: St.Gallen - Yverdon
Typ: 1
Kurs: 1,66
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Jutro pojedynek konczący 16 kolejkę spotkań w Szwajcarskiej Chellenge League. Ostatni mecz i jest to mecz jak by nie było na szczycie. Na szczycie to jest to pojedynek gdy patrzymy na tabele , bo grają drugi zespół z trzecim ale gdy już spojrzymy kto jutro zagra to już to taki mecz co będzie wywoływał duże poruszenie nawet w Szwajcarii to nie jest. Mimo właśnie ze jutro grają 2 zespół z 3 to w tabeli dzieli ich przepaść. Widac wyraźnie że reszta zespołów odstaje od St. Gallen i Lugano tracąc do nich po 12-15 pkt. ( 3 zespół tyle traci) St. Gallen na pewno do Super Ligi szwajcarskiej chce awansować bezposrednio a nie przez baraże. Dlatego też gdy jutro pokonają przyjezdnych to zrównają się punktami z Lugano ale będą mieli lepszy bilans bramek i obejmą fotel lidera. Po za jedną małą wpadką u siebie St. gallen gra bardzo dobrze. Bilans 6 wygranych i 1 remis mówi samo za siebie. Można powiedzieć że przed przerwą zimową byli na fali bo z 8 ostatnich meczów aż 7 wygrali i 1 zremisowali. Mam nadzieję że dalej na tej fali sie znajdują i bez problemu jutro odprawią gości. Innym ważnym argumentem że gospodarze jutro wygrają jesy historia spotkań H2H pomiędzy St. Gallen oraz Yverdon.
Axpo Super League St. Gallen vs. Yverdon-Sport 2:0 ✅
Axpo Super League St. Gallen vs. Yverdon-Sport 2:1 ✅
Axpo Super League St. Gallen vs. Yverdon-Sport 3:2 ✅
Axpo Super League St. Gallen vs. Yverdon-Sport 4:1 ✅
Axpo Super League St. Gallen vs. Yverdon-Sport 7:0 ✅
Jak widać St Gallen prawie nigdy nie miało problemów aby pewnie rozprawić się u siebie z yverdon. Tak więc myślę że po tym jak w piątek st.gallen utraciło pozycje lidera w lidze tak jutro bez wiekszych problemów tą pozycje odbije

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom