>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Szukamy value w kursach.

robokop 143

robokop

Użytkownik
Północna Irlandia-Grecja
Typ: X
@2.90
Strata: 1j

W tym spotkaniu widzę remis. Grecja w ostatnim czasie stała się beznadziejnym zespołem i nie wygrywają meczów, ale też bardzo często zdarza im się remisowac, w szczególności na wyjeździe. Północna Irlandia to obecnie lepszy zespół, lider grupy mający przewagę tylko 1 punktu nad 2 zespołem i 4 punkty nad 3. W ekipie gospodarzy podobno ma nie zagrać ich najlepszy strzelec mający na swoim koncie aż 7 bramek. Myślę, że gospodarze będą chcieli wygrać, ale pomimo to, że Grecja już nie ma szans na wyjście to nie oddadzą im tego meczu zbyt łatwo i będą walczyć.
Węgry-Wyspy Owcze
Typ: DW 1:0
@5.25

W tym meczu postawiłem na zwycięstwo Węgrów 1:0, ponieważ nie ulega wątpliwości, że są zespołem lepszym, ale to co można zauważyć patrząc na ich grę i statystyki to to, że bardzo często po strzelaniu bramki przede wszystkim pilnują wyniku i nie jest to drużyna, która chce skarcic rywala i strzelić im kolejne gole. Goście to oczywiście słabszy zespół, przegrywający sporo meczów i nie osiągający spektakularnych wyników, ale też nie jest to drużyna, która służy tylko do znacznego polepszenia swojego bilansu bramkowego. Węgry powinny wygrać to spotkanie, ale kurs w ogóle do tego nie zachęca, aby postawić na czystą jedynkę, dlatego celuje w jednobramkowe zwycięstwo, a dokładniej 1:0.

robokop 143

robokop

Użytkownik
Czarnogora-Austria
Typ: Austria wygra jednym golem
@3.90
Zysk: 2.9j

W tym meczu zagra lider grupy, który już zapewnił sobie awans z 1 miejsca i w sumie nie musi się spinac w dzisiejszym meczu. Naprzeciw stanie zespół Czarnogóry, który obecnie zajmuje 4 miejsce i ma realne szanse nawet na 2 miejsce, dlatego podejda do tego meczu bardzo poważnie. Goście w tym meczu powinni być raczej cofnieci, a to Czarnogóra powinna doktowac tempo i atakować, ponieważ inny wynik jak zwycięstwo ich specjalnie nie urządza, dlatego podczas jednego z takich ataków mogą nadziac się na kontrę zakończona strata bramki. Piłkarsko na pewno lepsza drużyna jest Austria, ale tak jak wspomniałem nie muszą się oni aż tak bardzo sprezac, dlatego nie spodziewam się pogromu tylko jednobramkowe zwycięstwo.
Mołdawia-Rosja
Typ: Rosja jednym golem
@3.30
Zysk: 2.3j

Rosja jest na 2 miejscu w grupie, ale to nie oznacza, że wyjdą z grupy, ponieważ za plecami czai się Szwecja, a na wyjście szanse ma też Czarnogóra. Dzisiaj rywal z niższej półki, dlatego goście nie powinni tego meczu nie wygrać, ale pomimo tego że Mołdawia zdecydowana większość meczów przegrywa to są to często porażki jedna bramka. Gospodarze na pewno nie będą odpuszczac tego meczu, bo w sumie od samego początku wiadomo, że nie mają szans na wyjście, a jednak w kilku meczach postawili się swoim rywalom.
Do tego gram jeszcze takie AKO
Anglia wygra do 0
Szwecja wygra do 0
Luxemburg nie strzeli bramki
San Marino nie strzeli bramki
@3.48
Zysk: 2.48j

robokop 143

robokop

Użytkownik
AKO:
Norwegia wygra do zera
Chorwacja wygra mecz
@1.99
zysk: 0.99j

Norwegia niespodziewanie zajmuje 2 miejsce w swojej grupie i ma duże szanse na bezpośrednie dostanie się na Mistrzostwa Europy bez grania barazy. Zaraz za nimi jest Chorwacja, która z pewnością nie zamierza się pogodzić z 3 miejscem tylko za wszelką cenę będzie chciała wskoczyć w miejsce Norwegii, dlatego motywacja tych drużyn będzie bardzo wysoka. Malta jest to typowy dostarczyciel punktów. Chęci nie można im odmówić, no ale niestety brakuje im dużo umiejętności piłkarskich. Uważam, że to będzie łatwa przeprawa dla Norwegii, ale nie zlekcewaza rywala, dlatego nie powinni dać sobie wbić jakiejś głupiej bramki. Chorwacja zagra z Bułgarami, którzy jakiś tam poziom prezentują, no ale też nie jest to żadna rewelacyjna drużyna. Do tego dochodzi fakt, że o nic już nie walczą i powinni grać bez ciśnienia. Tak jak wcześniej wspomniałem Chorwacja niespodziwanie zajmuje dopiero 3 miejsce i limit potkniec już wyczerpali. Muszą się mocno sprezyc w tym meczu i go wygrać, a mogą to zrobić bez problemu, bo kilku zawodników mają na bardzo wysokim poziomie. Wszystko jest możliwe, ale na papierze te typy wydają się bardzo logiczne i dość pewne.

robokop 143

robokop

Użytkownik
Gruzja +3 AH
@1.81
Zysk: 0.81j

No powaliło ich do reszty z tym kursem. Wiadomo, że Gruzja to nie jest żadna potęga i że Niemcy najprawdopodobniej wygrają ten mecz, no ale bukmacherzy ukazali gości jakby to był jakiś Gibraltar. Szwaby w tych eliminacjach w ogóle mnie nie przekonują. Dużo wpadek, ale też ich kadra nie wygląda jakoś niesamowicie. Wiadomo mają świetnych piłkarzy jak Muller no ale są też nazwiska, które na mnie nie robią większego wrażenia. Szwaby muszą wygrać ten mecz żeby utrzymać 1 miejsce w grupie i najprawdopodobniej to zrobią, ale mimo to, se Gruzja już o nic nie walczy to meczów z wielkimi drużynami się nie odpuszcza.
Węgry DNB
@2.10
// tego spotkania to się chyba nie da wytłumaczyć ????
Tu też buki ładnie poleciały. Patrząc na to spotkanie rok temu nie widzielibysmy w tych kursach nic dziwnego, ale od tamtego czasu w drużynie gospodarzy, która nawet wyszła z grupy na Mistrzostwach Świata wiele się zmieniło. Przegrywają spotkanie za spotkaniem z byle drużyna i coraz bardziej pogrązaja się z każdym meczem. Do tego w ich kraju źle się dzieje i być może piłka schodzi na dalszy plan. Gospodarze o nic nie grają w tym meczu, a Węgry grają o wyjście z grupy. Remis może uda się Grecji wywalczyć przy słabszej dyspozycji rywala, ale nic więcej.
Północna Irlandia DNB
@2.35 ZWROT

Irlandia świetnie sobie radzi w tych eliminacjach i zupełnie nie rozumiem skąd taki duży kurs. Z całą pewnością będą chcieli utrzymać pierwsze miejsce i mocno spreza się w tym meczu. Finlandia nic wielkiego nie gra. Nie mają już żadnych szans na wyjście z grupy więc też będą grać bez ciśnienia. Ja tu widzę value w kursie i remis to jest moim zdaniem minimum dla gości, ale myślę, że pokusza się nawet o zwycięstwo.
Rumunia wygra 1 golem
@3.40

Tu też specjalnie się nie będę rozpisywał. Rumunia grają bardzo minimalistycznie w tych eliminacjach. Zwycięstwo jedna bramkowa w stu procentach ich zadowala. Jutro będą chcieli wygrać, bo Węgry za plecami i wydaje mi się, że zrobią to w swoim stylu czyli jedna bramka. Odnośnie Wysp Owczych pisałem już, że to słaba drużyna, ale nie dają się nokautowac.

robokop 143

robokop

Użytkownik
Austria wygra do 0
Szwecja wygra do 0
Białoruś +1
Słowacja wygra mecz
Anglia wygra do 0
Słowenia -2
@8.70
// zabrakło jednej bramki Słowenii...
Jutro ostatni dzień eliminacji więc idę na całość ???? Krótko o każdym meczu w jednym zdaniu.
Austria gra świetnie, zapewnili sobie awans już dawno, ale nawet bez żadnej spiny powinni tu ograć beznadziejny Lichtenstein do zera.
Szwecja nie może zlekcewazyc tego meczu, ponieważ mają jeszcze szansę na 2 miejsce i bezpośrednie zakwalifikowanie się na Mistrzostwa bez barazy. Mołdawia to też dostarczyciel punktów, a Szwecja raczej głupich bramek że słabymi ekipami nie traci.
Białoruś żadna potęga nie jest, ale kilka razy się pokazali, zdobyli parę punktów, a Macedonia to dostarczyciel punktów. Na wyjazdach nie wygrali od baaaardzo dawna. Słowacja musi zdobyć punkty ze względu na sytuację w grupie. Rywal nie jest zbyt wymagający więc nie powinni mieć większego problemu.
Litwa niby bramkę umie strzelić, ale czy jutro zalicza trafienie? Wątpię.Jest to najwyższy kurs na tym kuponie, ale wciąż bardzo prawdopodobny. Anglia gra na tych Mistrzostwach świetnie i stracili do tej pory jedynie 3 bramki.
No i legendarne San Marino. Słowenia też słaby zespół, ale mimo to 2 półki wyżej od gospodarzy, którzy obok Gibraltaru są chyba najgorszym zespołem w Europie. Pierwszy mecz zakończył się wynikiem 6:0. Aż na tyle nie liczę, ale 3 bramkowe zwycięstwo zdecydowanie nie jest ponad siły Słowenii.
Kurs z tych meczów wyszedł bardzo duży. Wydaje się, że zbyt dużo zdarzeń, ale w meczach z najsłabszymi zespołami w Europie i typowymi dostarczycielami punktów rzadko zdarzają się niespodzianki, dlatego można spróbować pograć.

robokop 143

robokop

Użytkownik
Walia wygra do 0
Bośnia +1
Bułgaria +1
Malt-Chorwacja under 3.5
@3.02
Zysk: 2.02j

Bośnia musi ten mecz wygrać jeśli chce mieć jeszcze szansę zakwalifikowania się na ME. Cypr u siebie to z pewnością zespół, który może postawić ciężkie warunki, dlatego nie zdecydowałem się na czystą 2 tylko bezpiecznie do AKO +1 na gości.
Walia już awans ma zapewniony więc nie będą się raczej spinac jednak mimo to powinni pokonać do 0 rywala, który zalicza się do tych z najniższej półki. Goście na wyjeździe strzelają 1 na dwieście meczów, a defensywe gospodarzy można zaliczyć do niezłych więc typ wydaje się dość bezpieczny.
Chorwacja ten mecz najprawdopodobniej wygra, ale ich forma w tych eliminacjach pozostawia wiele do życzenia, a szczególnie na wyjazdach. Malta na pewno będzie się bronić cały mecz i liczę na to, że nie dadzą sobie wbić dużo bramek.
Co do meczu Bułgaria-Azerbejdzan. Bułgaria powinna ten mecz wygrać, ponieważ jest drużyna o większym potencjale, jednak gram tutaj nieco asekuracyjnie, ponieważ azerowie potrafią czasem zaskoczyć jakimś remisem.

robokop 143

robokop

Użytkownik
Polska wygra mecz
Francja wygra mecz
Niemcy +1.5 seta
Włochy wygrają mecz
@3.23

// &quot;milion&quot; oddanych punktów przez repsute zagrywki, pierwsze 2 sety to w ogóle im się nie chciało grać. Mika katastrofalna skuteczność ataków. Przeciętna Słowenia pokonała świetna reprezentacji Polski zasłużenie. To smutne.
Polska to dzisiaj najpewniejszy typ i pomimo, że kurs jest bardzo niski to i tak warto go dodać żeby podbić ako. Słowenia to półka niżej od polakow. Na początku zastanawiałem się też nad -2.5 seta na naszych, ale lubią czasem stracić głupio seta, dlatego tylko czysta 1.
Francja jak wiadomo to czołowy zespół w Europie, jeśli nie najlepszy. Serbia na tych mistrzostwach gra słabo i nie widzę żadnych argumentów po stronie ekipy z Bałkanów.
Szwaby będą toczyć wydaje mi się dość zaciety pojedynek z Bułgarami, jednak mysle, że to ci pierwsi powinni wygrać całe spotkanie, ponieważ zwyczajnie mają większy potencjał. Mimo to gram asekuracyjnie +1.5 seta jakby wydarzyło się coś niespodziewanego.
W meczu Rosji z Włochami wynajęto podobno nawet Sherlocka, żeby zbadał sprawę dlaczego buki faworyzuja ruskich. &quot;gospodarze&quot; świetnie radzili sobie w grupie, ale tak naprawdę nie mieli żadnego mocnego przeciwnika. Podczas Pucharu Świata tez szło im nieźle do momentu meczów z najlepszymi ekipami w tym z włochami przegranym 3;0. Wygrana ruskich jest możliwa ale wątpliwa, a obok takiego kursu na makaroniarzy nie sposób przejść obojętnie.
Razem powstaje całkiem sensowne ako o niezłym kursie.

robokop 143

robokop

Użytkownik
Herbert/Mahut win
Kops/Jones win
Wawrinka win
@2.36
Zysk: 1.36j

Jak to ako nie wejdzie to nie gram już tego typu zakładów tylko single
Edit: od dzisiaj będę starał się pisać ogólne statystyki całego tematu.
Na razie wygląda to tak:
Zainwestowane: 18j
Kuponow wygranych: 9
Kuponow przegranych: 8
Zwroty: 1
Wygrane ogólnie: 25.89
Bilans na czysto: ✅✅✅ 7.89j
Yield: ✅ 44%

robokop 143

robokop

Użytkownik
Trochę typów na weekend z czołowych lig z szybkimi analizami.

Watford-Arsenal
Typ: Arsenal wygra do 0
@2.65 ✅✅✅ 1.65j
Betsson

Arsenal zajmuje obecnie 2 pozycję w tabeli ligowej i jeśli Chelsea nie odzyska formy na tyle, żeby wygrywać mecz za meczem i moc dogonić czołówkę to myślę, że tam zostaną, a może i pogrozą Manchesterowi City, który niestety idzie po mistrza. W najbliższym meczu zagrają z Watford. Jest to drużyna typowo na około 15 miejsce i za główny cel z pewnością postawili sobie utrzymanie się w lidze. Chociaż transferów narobili mnóstwo i wyglądało to jakby szykowali się do namieszania w lidze to ja nie jestem zwolennikiem takiego systemu budowania drużyny i moim zdaniem nic z tego specjalnie nie wyniknie. Warto zwrócić uwagę na to, że strzelanie bramek nie należy do ich największych broni i przez większość spotkania pewnie będą czekać na to co zrobi rywal. Arsenal póki co stracił najmniej bramek w lidze razem z 3 innymi zespołami. Do tego meczu przystąpią bez Kościelnego, który swoje na boisku robi, ale za niego zagra Paulista, który w ostatnim czasie spisywał się całkiem przyzwoicie jeśli chodzi o względy czysto sportowe, a nie przepychanki z Diego Costa. Uważam, że typ jest bardzo prawdopodobny i dostrzegam tutaj value w kursie.

Crystal Palace-West Ham
Typ: West Ham lub remis
@1.80✅✅✅ 0.8j
Betsson

Crystal Palace po obiedziu steru przez Alana Pardew odzyla i grają naprawdę skuteczna piłkę co dokumentuje wysoka pozycja w tabeli. Podoba mi się ich gra. Mają szybkich zawodników z przodu a do tego ciekawy środek pomocy z Jedinakiem i dobrze kreującym byłym zawodnikiem PSG Cabayem co tworzy fajna całość. West Ham również nie zawodzi, a wręcz przeciwnie, zaskakuje. To brzmi bardzo dziwnie, ale w tym sezonie jest to typowy zespół obcego boiska. Na wyjazdach spisują się fantastycznie i odprawili z kwitkiem już m.in Arsenal czy Manchester City. Wydaje mi się, że kadrowo mają lepszy zespół od Crystal Pałace. Do tego dokonali fajnych transferów jakimi są Moses, który robi różnicę na skrzydle no i oczywiście Payet, który spisuje się znakomicie. Uważam, że buki nie docenily tutaj ekipy gości. Spodziewam się otwartego, wyrównanego meczu z lekkim wskazaniem na gości, ale według mnie najbardziej prawdopodobny jest remis stąd typ asekuracyjny: X2.

Everton-Manchester United
Typ: Everton DNB
@2.25 ⛔⛔⛔ 1j// nieporozumienie
Betsson

Wszyscy zachwycają się Manchesterem United w tym sezonie, kibice piszą o wielkim odrodzeniu i liczą na powrót mistrzostwa, ale moim zdaniem wcale tak kolorowo nie jest. Właściwie ciężko mi jest powiedzieć co jest nie tak. Kadra wydaje się fajna, trener przyzwoity, ale brakuje tego czegoś. Oglądając United w tym sezonie brakuje im pazura. Ich mecze są strasznie nudne, grają mało przyjemna dla oka piłkę i tak naprawdę nie mogę powiedzieć, że w którymś z meczów tego sezonu zagrali bardzo dobrze. Zawsze mi czegoś brakowało. Ostatni mecz z Arsenalem pokazał, że wcale nie jest tak kolorowo i chyba sprowadził część kibiców na ziemię. Everton w tym sezonie osiąga dobre wyniki. Mają Lokaku, który już przyzwyczaił się do angielskiej piłki i regularnie strzela bramki, mają fajna obronę z utalentowanym Stonsem na środku no i przede wszystkim Barkleya, który bardzo się rozwija i jest liderem tego zespołu, jeśli chodzi o robienie różnicy na boisku. Moim zdaniem szanse w tym meczu powinny być rozłożone 50/50, a że buki faworyzuja gości to postanowiłem spróbować to wykorzystać. Dla mnie value, a jak widzę value to gram i nie żałuję.

Newcastle-Norwich
Typ: Norwich DNB
@1.95⛔⛔⛔ -1j //dużo szczęścia Newcastle
Betsson

W tym spotkaniu również dostrzegam value. Newcastle w tym sezonie gra bardzo słabo. Co prawda grali już z Arsenalem, City i Chelsea, ale... Z city się skompromitowali dając sobie wbić 6 bramek w niewielkim odstępie czasu mając dobry wynik, mecze z Chelsea zawsze idą im jakoś łatwiej i nawet jeśli nic nie pokazują to ten mecz przynajmniej remisuja, a z Arsenalem nic wielkiego nie pokazali. Reszta meczów to także klapa i jednak kibice mogą żałować że tak łatwo skreslili Alana Pardew, który obecnie ma się świetnie, a tamten kryzys to nic przy tym co jest obecnie. 3 pkt w tylu meczach nie wygląda zbyt optymistycznie i pozostaje im chyba tylko walka o utrzymanie co także może okazać się zbyt trudnym zadaniem. Goście też w tabeli nie przewodza, ani zupełnej rewelacji nie grają, ale jest to solidny zespół jak na beniaminka. 9 punktów to nie jest słaby wynik i najważniejsze, że wielu meczów nie przegrywają więc póki co przyszłość można malować w jasnych barwach. Jeśli żadna z drużyn tutaj nie zaskoczy i zaprezentuje się tak jak dotychczas to X2 powinien wejść bez żadnego problemu.

Augsburg-Darmstadt
Typ: Darmstadt lub remis
@2.00 ✅✅✅ 1j
Betsson

Po poprzednim świetnym sezonie w wykonaniu Augsburga kibice mogli być optymistami w kontekście następnego sezonu. Niestety z pewnością się zawiedli. Augsburg gra bardzo słabo, osiąga słabe wyniki i okupuje dolna część tabeli. Inaczej sytuacja ma się z ich przeciwnikami czyli drużyna Darmstadt. Beniaminek może i nie wygrywa dużo meczów, bo do tej pory tylko 2/8, ale też rzadko przegrywają (też 2/8), a zatrzymali już takie ekipy jak Schalke czy Dortmund. Gra na wyjazdach nie stanowi dla nich najmniejszego problemu. Nie ma sensu nic więcej pisać. Po prostu jak dotąd gospodarze grają beznadziejniez a goście pokazują się z bardzo dobrej strony szczególnie jak na beniaminka. Kursy są dla mnie zupełnie niezrozumiałe co postanowiłem wykorzystać.

Stuttgart-Inglostadt
Typ: Inglostadt lub remis ⛔⛔⛔ 1j// zmarnowany karny na 0:eek:ne:/
@1.95
Betsson

Taka sama sytuacja jak wyżej. Zupełnie nie rozumiem tych bukow. Gospodarze już w poprzednim sezonie grali patologie i ledwo uratowali się przed spadkiem. Mecze przedsezonowe szły im wyjątkowo dobrze, wygrywali mecz za meczem i kibice zapewne spodziewali się odrodzenia. Nic z tego. Dalej grają słabo i nix nie wskazuje na to, żeby coś się w tej kwestii zmieniło. Jeśli chodzi o gości to jest to jeszcze większa niespodzianka niż Darmstadt. Tegoroczny beniaminek zajmuje obecnie wysokie 6 miejsce, przegrali jedynie 2 spotkania, grają skuteczna piłkę i śmiem twierdzić, że w tym meczu są faworytem. Mimo wszystko tak jak w powyższy typie gram asekuracyjnie.

Koln-Hannover
Typ: Koln ⛔⛔⛔1j
@1.95
Betsson

Koln w tym sezonie to bardzo solidna drużyna. Zajmują obecnie 5 miejsce i na swoim boisku osiągają znakomite rezultaty. Zupełnie inaczej sytuacja ma się w przypadku ich najbliższych rywali, którzy znajdują się w strefie spadkowej z dorobkiem jedynie 5 punktów w 8 meczach. Myślę, że nie ma sensu nic więcej tutaj pisać. Obecnie drużyna Kolonii to lepszy zespół i jeżeli zagrają tak jak dotychczas to powinno być bez niespodzianki czyli zwycięstwo gospodarzy.

Villareal lub remis⛔// czerwona
Atletico Madryt lub remis✅
Deportivo lub remis✅
@2.18⛔ 1j
Betsson

Na tą kolejkę hiszpańskiej la liga ułożyłem sobie taki oto kuponik. Typy wydają się dość pewnie, ale wszystko zweryfikuje boisko.
Villareal idzie w tym sezonie jak burza. Wygrywają spotkanie za spotkaniem i zajmują 1 miejsce w tabeli mając punkt przewagi nad Barcelona i Realem. Ostatnio przydarzyła im się wpadka, ale daleki jestem od twierdzenia, że to początek jakiejś słabszej formy. W najbliższym meczu przyjdzie im się zmierzyć z jedną z niespodzianek tego sezonu, a mianowicie Celna Vigo. Tak jak Villareal spisują się znakomicie, ale moim zdaniem nie mają aż takiego potencjału i prędzej czy później słabsza forma nadejdzie. Pierwsza taka okazja może być najbliższy mecz gdzie podejmą świetnie dysponowanego rywala na bardzo ciężkim w tym sezonie terenie. Goście mają już na swoim koncie wygrana m.in z Barcelona i Sevilla no ale nie oszukujmy się, w Barcelonie jeden wielki szpital co nie pomaga w osiąganiu dobrych wyników, a Sevilla w tamtym okresie przegrywala mecz za meczem. Myślę, że w tym meczu Celta poniesie porażkę, jednak remis także jest prawdopodobny stąd asekuracyjny typ.
Drugim spotkaniem jest mecz Realu Sociedad z Atletico Madryt. Gospodarze w tym sezonie nie spisują się tak dobrze na swoim boisku jak w poprzednim. Ogólnie ich forma jest raczej kiepska i ja nie widzę żadnych argumentów po ich stronie. Trenera mają słabego, piłkarzy bez żadnych fajerwerków, natomiast Atletico to drużyna przepełniona gwiazdami, z charyzmatycznym trenerem i osiągająca bardzo dobre wyniki. Gra na wyjazdach nie stanowi dla nich jakiegoś problemu, więc powinni wygrać to spotkanie. Do tego tracą punkt do swoich największych rywali, dlatego nie powinni się teraz potykac.
Ostatni mecz to mecz chyba największej rewelacji sezonu jak dotąd czyli Deportivo z Bilbao. Deportivo w poprzednim sezonie ledwo uratowali się przed spadkiem a teraz osiągają świetne wyniki i mają na swoim koncie 13 punktów przewagi. Tak jak w przypadku Celty jestem zdania, że ta forma w końcu im w jakimś stopniu minie, natomiast najbliższy rywal nie wydaje się niesamowicie wymagający. Athletic Bilbao sezon rozpoczęli rewelacyjnie od zwycięstwa nad Barcelona i historycznym zdobyciu Pucharu, ale ich obecną forma nie jest zbyt ciekawax a gra na wyjazdach sprawia im wyjątkowa trudność i jakikolwiek zdobyty punkt to już jest sukces. Tutaj na papierze nie widzę argumentów przemawiajacych za zwycięstwem gości.

Torino-Milan
Typ: Torino wygra
@2.45 ⛔⛔⛔//zachciało im się dopiero ostatnie minuty atakować. Wcześniej 0 strzałów
Betsson

Moim zdaniem faworytem tego meczu są gospodarze. Na swoim boisku grają fajna, skuteczna piłkę. Mają świetna passę zwycięstw. Niedawno wygrana z mocna Fiorentina co tylko pokazuje, że we Włoszech mogą ograć kazdego. Obecnie zajmują 5 miejsce, ale na swoim boisku są dotychczas najlepsi w lidze. Inaczej sprawa ma się z Milanem. Zespół miał się odrodzic, mieli dokonać wielkie transfery o historycznych kwotach, a póki co zajmują 11 miejsce i grają słabo. Wielkie transfery ostatecznie nie do końca wyszły. Piłkarze których mieli kupić w ostatnim momencie poszli w innym kierunku. Ostatecznie się wzmocnili m.in takimi zawodnikami jak Bacca, ale póki co nie ma to przełożenia na lepsze wyniki. Mnie taki kurs na gospodarzy przekonuje, dlatego gram w ich stronę.

Do tego gram:
Juventus DNB
@1.90 ZWROT
Betsson

Heracles-Ajax
Typ: Heracles +1
@2.00 ⛔⛔⛔
Bet365

Ajax w tym sezonie nie gra na jakimś kosmicznym poziomie i wydaje mi się, że Heracles nie jest w tym spotkaniu na straconej pozycji. Przede wszystkim gospodarze świetnie radzą sobie na własnym terenie, nie przegrali od wielu meczów, a w tym sezonie jeszcze ani razu. W lidze ogólnie grają bardzo dobrze i zajmują 3 miejsce. Na szczególną uwagę gospodarzy zasługują gracze ofensywni, którzy ze swoich obowiązków wywiązuja się znakomicie. Ajax tego sezonu nie zaczął dobrze, ponieważ przegrali w eliminacjach do ligi mistrzów. W lidze zajmują 1 miejsce i idzie im całkiem nieźle, ale po takiej ekipie można się tego spodziewać. Ostatnio przydarzyła się wpadka i przegrana z PSV, z którym w tym sezonie Heracles wygrało. Wiadomo, mecz meczowi nie równy, ale to tylko pokazuje, że gospodarze mają możliwości na pokonanie mocnych holenderskich drużyn i moim zdaniem w tym meczu mają szansę na remis, a nawet może uda się wywalczyć coś więcej. Heracles przystąpi do tego meczu bez kontuzji, natomiast w ekipie z Amsterdamu nie zagra Arek Milik, który nabawił się urazu w eliminacjach do Mistrzostw Europy, a jest to ważny gracz tej drużyny. Warto dodać że cześć zawodników Ajaxu wraca że zgrupowania kadry, podczas kiedy gospodarze mieli szansę wypocząć.

robokop 143

robokop

Użytkownik
Liga brazylijska:

Gremio win
@1.55 ⛔ //czerwona i się posypalo
Betsson

Santos win
@1.50✅✅✅0.5j
Betsson

Sao Paulo win
@1.48 ⛔⛔⛔
Betsson

MLS:

Seattle win
@2.65 ⛔⛔⛔
Betsson

DC United win
@1.90✅✅✅ 0.9j
Betsson

Los Angeles Galaxy win
@1.55 ⛔⛔⛔
Bettson

robokop 143

robokop

Użytkownik
Porto -1
Barcelona wygra mecz
Chelsea +1
Zenit wygra mecz
@5.21 ✅✅✅ 4.21j

Krótko o każdym spotkaniu.
Porto to zespół, który mimo to, że każdego roku sprzedaje swoje największe gwiazdy potrafi je bardzo dobrze zastąpic. W obecnym sezonie Porto radzi sobie świetnie nie tylko na krajowym podwórku, ale także w lidze mistrzów, a na własnym boisku ostatni raz stracili bramkę... baaaardzo dawno temu. Naprzeciw stanie zespół, który na tle innych wygląda jak amatorzy. Jest to najprawdopodobniej najgorszy zespół obecnej edycji ligi mistrzów. Nie miałem przyjemnośći oglądać ich gry z Chelsea, która pomimo tego, że znajduje się w beznadziejnej formie i tak zdołała wygrać z Maccabi 4:0. Myślę, że zwycięstwo dwiema bramkami to minimum jakie powinno ugrać Porto.
BATE ostatnio zaskoczyło zwycięstwem nad Roma, ale wydaje się, że to było to spowodowane po prostu tragiczna gra Rzymian na czele z Wojciechem Szczęsnym, który w tamtym meczu bronił fatalnie. Coś tam potrafią grać, ale czy są w stanie pokonać Barcelonę nawet pomimo tego, że przeżywają słabszy okres? Wątpię. Kontuzjowany jest Iniesta, Rafinha no i przede wszystkim Messi, który wiadomo jaka rolę pełni w zespole i co znaczy jego obecność na boisku, jednak moim zdaniem goście nie mają prawa się tym usprawiedliwiać i mimo to powinni spokojnie wygrać to spotkanie, bo przecież mają u siebie takich graczy jak Neymar czy Suarez, którzy sami w pojedynkę potrafią wygrać mecz.
Następne spotkanie to pojedynek między ukraińskim Dynamo Kiev, a Chelsea. Gospodarze z pewnością są niewygodnym przeciwnikiem, a na ich terenie gra się ciężko, ale słaba passa Chelsea musi mieć swój koniec. Sytuacja w tabeli nie jest zbyt ciekawa dla londynczykow, którzy raczej nie powinni brać pod uwagę innego niż 1 miejsca w grupie. Mourinho odsuwa od składu największe gwiazdy jak np Hazard czy Matic i w ostatnim meczu z Villa nie pokazali nic specjalnego, ale w defensywie poza Baba, który raczej nie rozpocznie tego spotkania od 1 minuty grali nieźle, a to z tym w tym sezonie mają największy problem więc może to dobry prognoztyk na przyszłość. Gospodarze jakąś potęga nie są, ale grać potrafią o czym świadczy fakt, że na swoim podwórku radzą sobie bardzo dobrze, a w lidze mistrzów też nie specjalnie zawodzą. Mimo wszystko uważam, że remis to minimum co powinna ugrać Chelsea, której prywatnie jestem wiernym fanem.
Ostatni mecz to spotkanie Zenita z Lyonem. Gospodarze na własnym obiekcie są bardzo mocni. Prowadzeni przez Hulka mają silna ekipę i awans z grupy jest jak najbardziej możliwy. W lidze frajersko stracili parę punktów i tracą już trochę do 1 CSKA, które za bardzo się nie potyka, a w lidze rosyjskiej te najlepsze ekipy tak łatwo punktów nie tracą, dlatego trudno będzie to odrobić Zenitowi. Jest to najprawdopodobniej ostatni sezon Villasa-Boasa w tym zespole i z pewnością chciałby go zakończyć jakimś dobrym wynikiem w lidze mistrzów, aby później nie mieć problemow ze znalezieniem nowego klubu. Lyon w tym sezonie nie gra jakoś rewelacyjnie. Największym zaskoczeniem jest to, że Lacazette bardzo słabo wszedł w ten sezon, a przecież w poprzednim sezonie był królem strzelców ligi. Mają na swoim punkcie tylko 1 punkt i jeszcze teoretycznie mają szansę na awans, ale szczerze powiedziawszy wątpię, żeby im się to udało, pomimo tego, że grupa nie należy do najsilniejszych. Gospodarze faworytem grupy, szczególnie po zwycięstw nad Valencia, dlatego jutrzejszym zwycięstwem będą chcieli dołożyć cegiełke w drodze do awansu do dalszej rundy.

Edit: dodaje jeszcze ako na tenisa.

Isner wygra mecz
Thiem wygra mecz
Matkowski/Zimonjic
@2.26
⛔⛔⛔

robokop 143

robokop

Użytkownik
CSKA Moskwa lub remis
Wolfsburg wygra
Atletico wygra
Malmo +2
Juventus wygra
@5.31 ⛔⛔⛔

//Wszystko easy siadlo oprócz Juventus, który miał duża przewagę nad rywalem a mimo to nie potrafili nawet niebezpiecznie strzelić w bramkę.

robokop 143

robokop

Użytkownik
Liverpool wygra
Saint Etienne +2
Ajax +2
Napoli DNB
Schalke lub remis
@3.40 ⛔⛔⛔

//Znów nie siadl tylko jeden zakład. W tym przypadku Liverpool...

robokop 143

robokop

Użytkownik
Na dzisiaj hokej. Pobawie się jeszcze trochę w te akumulatory.

Anaheim Ducks OT
San Jose Sharks OT
Chicago Blackhawks OT
Zach Parise zdobędzie bramkę (Minnesota)
@14.21
⛔⛔⛔

Do góry Bottom