>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

szukam sytemow

mkskamil 0

mkskamil

Użytkownik
w dawnych latach moj wujek gral w totolotku w super 13 nawet wygrywal. to byly puszczane kupony w totolotku. To byla 13 taka jak jest m.i.n w totomixie. czy ktos nie ma rozpisanych meczow np. 1xx2x1. gdzies znzlazlem jakis program ale to nie to . Zgory dzieki za odp.
cos podobne do tego
http://isu.pl/photo/55863.jpg

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Napisz coś więcej o tych potrzebnych Ci systemach ( zdarzenia 2-drogowe czy 3-drogowe , na ile meczy , z jaką gwarancją ) . Mając te w/w parametry zapewne będę mógł Ci pomóc.
Pzdr.
edi8

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
swoejgo czasu prowadzilem polemike z edim na temat jego magicznych systemow i albo sie zawinal z tego forum jak z poprzednich for albo dostal bana...nei wiem.
Co do tego typu serwisow, osobiscie nie wierze w platne typy bo:
-skoro sa dobre to po co ktos je odsprzedaja , jakby nie mogl sam obstawic??matka Teresa byla jedna i pewnie nie zajmowala sie bukmacherka
-platne serwisy wyrastaja jak grzyby po deszczu i zeruja na nowych userach co to wierza w archiwalne typy
Jezeli masz inne zdanie to sie nim podziel, osobiscie jednak uwazam , ze to naciagacze tacy jak ludzie zajmujacy sie mlm, akwizycja badz innym wciskaniem kitu naiwym ludziom a ze glupich nie brakuje to te rynki sie kreca...
powodzenia

N 7

norek22

Użytkownik
Chyba trochę o czym innym myślisz niż ja, ale nie dziwię się, bo ja tez do niedawna nie wiedziałem o płatnych typach nic poza tym, co wyczytałem na stronach namolnych polskich serwisów.
I popieram to co mówisz - jest to jedno wielkie gie.
Rentowność żałosna, zyski marne albo wcale, ryzyko ogromne.
Jednym słowem amatorzy bawiący się w bukmacherkę i żerujący na naiwnych rodakach.
Ale teraz spójrz na to inaczej.
Tak jak ja zacząłem, gdy udało mi się otrzymać trochę wiedzy, powszechnie nieznanej, o profesjonalnych serwisach typerskich:

To jest realne, zweryfikowane archiwum jednego z takich serwisów.
Jakbyś to nie grał - jesteś zarobiony i to dobrze.
Nie zaprzeczysz, bo się nie da.
Takich serwisów jest kilka, skuteczność na stałym , podobnym poziomie.
Dlatego napisałem apel do Ediego, aby rzucił okiem na te serwisy i np. na
podstawie archiwów sprawdził jakby grało się to jego systemami skróconymi.
Czy zysk w porównaniu do płaskiej stawki byłby znaczący czy też nie.
Mam nadzieję, że Edi odpowie.
Na koniec dlaczego serwisy z taką skutecznością nie są znane w Polsce, lub raczej dlaczego znane są nielicznym.
Problemem jest cena. 100 -200 euro za typ, trzeba obracać tysiącami euro aby na tym zarobić.
Od niedawna można te serwisy dostać w cenach dostosowanych do naszych kieszeni na Betgangu i zacząć zarabiać na światowej pierwszej lidze.
Ja się zastanawiam i liczę, że Edi pomoże mi w podjęciu decyzji o powie, że np. na podstawie archiwum 3 serwisów uznał, że 4 z 6 przynosi mi co trzeci dzień 300% zysku.
Dlatego zanim zainwestuję muszę poznać zdanie kogoś mądrego, kto potrafi racjonalnie wyjaśnić, pokazać i rozpisać na realnych kursach archiwalnych jakby kształtował się zysk w inwestycje w takie serwisy.
Płaska stawka to wiadomo, zysk jest zawsze, ale dobrze byłoby dorobić sobie na magicznych Ediego rozpiskach.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
rozumiem Cie ale spojrz na to z innej strony.
Nie wyliczaj zyskow tylko patrz ile mozesz stracic.
Grajac kupon jedno pudlo niweluje wszystkie spotkania ktore weszly na tym kuponie.
Piszesz o 300% zysku co trzeci dzien, to jest niemozliwe w dluzszej perspektywie.
Miej 10% yieldu grajac single a bedziesz dobrze zarobiony, kursy na multizaklady sa troszke nizsze i wg mnie dlatego nie oplaca sie grac AKO.
Zdaj sobie sprawe ze to maraton a nie sprint, krok po kroku trzeba isc do przodu grajac za mala czesc kapitalu.
Graj tak a codziennie bedziesz pare zloty,ojro do przodu. Czasem bedziesz w plecy ale wtedy pocieszysz sie ze nie grales ako bo te kilka spotkan , ktore trafisz zniweluje strate i nie stracisz calego , danego dnia zainwestowanego kapitalu.
Grajac ako mozesz szybciej zarobic a jeszcze szybciej stracic, grajac single jest na odwrot, mianowicie zarabiasz powoli ale znacznie pewniej.
A co do tych systemow Ediego to za bardzo ,, lyknales,, jego systemy. ten gosciu mial nawet systemy na totolotka i samo to skresla go w moich oczach. Wychodzil ze zbyt optymistycznych zalozen i zawsze pokazywal zyski, nigdy straty.
Jezeli chcesz sie bawic w platne serwisy to prosze, twoj wybor, lecz jak dla mnie to wciaz jest naciaganie. Chyba , ze sie myle... w takim wypadku mozesz podawac typy- wszyscy skorzystaja ????

N 7

norek22

Użytkownik
Kurczę, czy Ty naprawdę musisz włazić w każdy wątek i pisać od rzeczy?
Ja pytam o systemy skrócone, a Ty mi wyjeżdżasz radami w stylu &quot;na początku twej bukmacherskiej ścieżki, chłopcze&quot;
Na dodatek chrzanisz coś o niszczącym cały kupon zakładzie i o niższym kursach na multi.
I na koniec objeżdżasz Ediego, choć nikogo zapewne nie interesuje twój stosunek do niego.
Więc albo nie czytałeś mojego posta, albo nie zrozumiałeś z niego nic.
To jeszcze raz:
Zakładam, że mam trzy serwisy, każdy podaje 2 typy dziennie. Serwisy mają yield w przedziale 20-30% , a więc grubo odbiegają od twoich 10% dających zysk.
Gram je oczywiście płasko, ale chciałbym jeszcze coś na nich zarobić. Wszak typy kosztują, choć na betgangu niewielki % ceny oryginalnej, ale też muszę za nie nie zapłacić.
Zatem głośno myślę i liczę na kogoś, kto mi w tym pomoże i rozpisze sensownie. Bo nie wiem czy klasyczne 4 z 6 wystarczy, czy może lepiej robiić z tego 33 pary albo 88 trójek i 15 czwórek.
Na koniec o AKO, skoro tak cię do AKO ciągnie. Fragment wyliczeń dla łączenia 4 typów z dwóch bardzo drogich i bardzo skutecznych serwisów:

&quot;Zdecydowałem się zaproponować Wam ten serwis bardziej do tworzenia AKO, chociaż w serwisie gdzie skuteczność od 2 lat nie schodzi poniżej progu 75% granie stała płaską stawką również ma wielki sens,
Ale ja nie o tym tu teraz..., a mianowicie o skuteczności i wysokości AKO jeśli połączymy te dwa serwisy razem, (kurs ponad 13! i nazywam to &quot;szczęśliwym AKO&quot; )
W miesiącu październik szczęśliwe AKO wystąpiło już 6 razy !!
Co w przypadku gry stawką 10j, zarobili byśmy na czysto ponad 720j !!, jeśli pozostałe dni byłyby przegrane (a tak przecież nie było, bo czasem weszło ako x 3 + draw/zwrot, więc zarobek jest większy, ale dla przykładu podam co by było gdyby reszta przegrała), czyli 31-6=25 x 10j = 250j
Na czysto ponad 470 !!!
A miesiąc październik jeszcze się nie skończył to po pierwsze, po drugie gramy również te mecze jako single, uwierzcie mi że liczyłem na wszystkie możliwe sposoby, jest to najlepszy serwis do pary SBT !!!
Dla skończonego miesiąca wrzesień liczba &quot;szczęśliwych AKO&quot; (x4) = 7; 13 x 10 x 7 = 910j (840 na czysto);
czyli 24(bo tyle dni było zagranych we wrześniu)-7 = 17 x 10 = 170j; 840 - 170 = ponad 670j na czysto w miesiącu wrzesień !!! (były również ako x 3, bo jeden mecz z 4 zakończył się zwrotem)
Te liczby robią wrażenie i co ważniejsze nie kłamią !

Ja wiem że to są tylko suche liczby, ale te liczby nie kłamią, serwis jest rewelacyjna, a gra AKO popłaca bardzo dużymi zyskami !!&quot;

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Jezeli maja taki yield to pogratulowac, po prostu nie wierze w takie rzeczy poki nie zobacze.
A jak dlugo bierzesz od nich te typy?
moze w koncu powastalo cos godnego uwagi bo do tej pory ludzi o niczym nie pisali pozytywnie.

N 7

norek22

Użytkownik
Nie, nie powstało, bo istnieje od dawna. Po prostu tego typu serwisy były u nas nieznane, ponieważ dla większości z płatnymi typami z najwyższej półki kojarzyły się AH - Betting, EU-Nice czy Mybettingnews.
Fakt, że one pozwalają nieco zarobić, w odróżnieniu od polskiego barachła, które ani skuteczne ani w większości uczciwe, ale daleko im do serwisów z czołówki.
Serwisy, o których wspominam w kontekście zakładów systemowych i Ediego, na pomoc którego wciąż liczę, nie były w Polsce znane ze względu na kosmiczne ceny.
Bo kto zapłaci za jednodniowe typy w ilości dwóch sztuk np. 1000 zł?
Tylko idiota lub ktoś, kogo stać aby to postawić za 10.000 zł
Sytuacja zmieniła się, gdy an betgang pojawili się dystrybutorzy tych serwisów i zaczęli oferować je w cenach dostosowanych do kieszeni polskich. Teraz mając kilka tysięcy na inwestycje można na tych serwisach zarabiać spokojnie przysłowiową druga pensję, ale nie o to chodzi.
Chodzi o to, czy połączenie sprytnego systemu skróconego ze skutecznością tych serwisów nie stworzy wybuchowej mieszanki, która pozwoli zarabiać dużo przy niskich nakładach.
Nie mam na myśli trafiania co 5 dni AKO o kursie 13, ale o spokojną rozpiskę, która wchodzi prawie codziennie.
I właśnie w tym celu wołam po raz któryś - EDI, gdzie Ty??!

Do góry Bottom