Chyba trochę o czym innym myślisz niż ja, ale nie dziwię się, bo ja tez do niedawna nie wiedziałem o płatnych typach nic poza tym, co wyczytałem na stronach namolnych polskich serwisów.
I popieram to co mówisz - jest to jedno wielkie gie.
Rentowność żałosna, zyski marne albo wcale, ryzyko ogromne.
Jednym słowem amatorzy bawiący się w bukmacherkę i żerujący na naiwnych rodakach.
Ale teraz spójrz na to inaczej.
Tak jak ja zacząłem, gdy udało mi się otrzymać trochę wiedzy, powszechnie nieznanej, o profesjonalnych serwisach typerskich:
To jest realne, zweryfikowane archiwum jednego z takich serwisów.
Jakbyś to nie grał - jesteś zarobiony i to dobrze.
Nie zaprzeczysz, bo się nie da.
Takich serwisów jest kilka, skuteczność na stałym , podobnym poziomie.
Dlatego napisałem apel do Ediego, aby rzucił okiem na te serwisy i np. na
podstawie archiwów sprawdził jakby grało się to jego systemami skróconymi.
Czy zysk w porównaniu do płaskiej stawki byłby znaczący czy też nie.
Mam nadzieję, że Edi odpowie.
Na koniec dlaczego serwisy z taką skutecznością nie są znane w Polsce, lub raczej dlaczego znane są nielicznym.
Problemem jest cena. 100 -200 euro za typ, trzeba obracać tysiącami euro aby na tym zarobić.
Od niedawna można te serwisy dostać w cenach dostosowanych do naszych kieszeni na Betgangu i zacząć zarabiać na światowej pierwszej lidze.
Ja się zastanawiam i liczę, że Edi pomoże mi w podjęciu decyzji o powie, że np. na podstawie archiwum 3 serwisów uznał, że 4 z 6 przynosi mi co trzeci dzień 300% zysku.
Dlatego zanim zainwestuję muszę poznać zdanie kogoś mądrego, kto potrafi racjonalnie wyjaśnić, pokazać i rozpisać na realnych kursach archiwalnych jakby kształtował się zysk w inwestycje w takie serwisy.
Płaska stawka to wiadomo, zysk jest zawsze, ale dobrze byłoby dorobić sobie na magicznych Ediego rozpiskach.