>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Szukam strony...

kempes1410 33

kempes1410

Użytkownik
Szukam strony ze statystykami poszczególnych graczy występujących w europejskich ligach hokeja. Nie odsyłajcie mnie do &quot;bazy linków hokejowych&quot;. Chodzi mi o jedna taka konkretna strone dot. wszystkich team&#39;ów.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Jak już znajdziesz tę poszukiwaną &quot;jedną taką konkretną stronę&quot; to podaj jej adres ???? ???? ???? - ale zapewniam Cię, że w bezpłatnej części netu nic takiego na 100% po prostu nie istnieje...
Za to istnieją firmy takie jak np. OPTA czy BETRADAR, które na zamówienie mogą zrobić praktycznie każdą zamówioną statystykę - ale to jest tak drogi gips, że stać jest na to redakcje gazet sportowych a nie indywidualnych klientów.
Tak więc jednak pomimo Twojego wpisu - to odsyłam Cię kolego do bazy linków, gdzie znajdziesz wszystko czego szukasz ale poprzez odwiedzanie stron interesujących Cię klubów a nie tak jak to sobie WYMARZYŁEŚ.
Pzdr.
edi8

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Już może nie będę zakładał odrębnego tematu, ale ktoś z Was ma dostęp do jakichkolwiek ciekawych statystyk z australijskiej ligi koszykowki. Jeżeli tak bylbym bardzo wdzięczny za podrzucenie

Do góry Bottom