0 valdaron Użytkownik Sierpień 29, 2009 #1 Na jakiej stronce z wynikami np. meczy da sie tak ustawic, ze ze wszystkich grajacych zespolow w europie da sie wyizolowac i ogladac tylko te mnie interesujace?
Na jakiej stronce z wynikami np. meczy da sie tak ustawic, ze ze wszystkich grajacych zespolow w europie da sie wyizolowac i ogladac tylko te mnie interesujace?
0 valdaron Użytkownik Sierpień 29, 2009 #3 re chodzi o to zebym tylko wstawil obserwacje wynikow mnie interesujacych na livesporcie nie ma takiej mozliwosci
re chodzi o to zebym tylko wstawil obserwacje wynikow mnie interesujacych na livesporcie nie ma takiej mozliwosci
1,3M snajp Użytkownik Sierpień 29, 2009 #4 chodzi o to zebym tylko wstawil obserwacje wynikow mnie interesujacych na livesporcie nie ma takiej mozliwosci Kliknij aby rozwinąć... Jak to nie ma,wybierasz "moje mecze" a potem zaznaczasz plusikiem te które Cię interesują
chodzi o to zebym tylko wstawil obserwacje wynikow mnie interesujacych na livesporcie nie ma takiej mozliwosci Kliknij aby rozwinąć... Jak to nie ma,wybierasz "moje mecze" a potem zaznaczasz plusikiem te które Cię interesują
L 0 lfan Użytkownik Sierpień 30, 2009 #5 Jak to nie ma,wybierasz "moje mecze" a potem zaznaczasz plusikiem te które Cię interesują Kliknij aby rozwinąć... j/w tylko co do strony to bardziej do gusty przypadła mi: www.livescore.in/pl/
Jak to nie ma,wybierasz "moje mecze" a potem zaznaczasz plusikiem te które Cię interesują Kliknij aby rozwinąć... j/w tylko co do strony to bardziej do gusty przypadła mi: www.livescore.in/pl/
190 travism Forum VIP Sierpień 30, 2009 #6 j/w tylko co do strony to bardziej do gusty przypadła mi: www.livescore.in/pl/ Kliknij aby rozwinąć... przeciez jakby nie bylo to jest to samo ????
j/w tylko co do strony to bardziej do gusty przypadła mi: www.livescore.in/pl/ Kliknij aby rozwinąć... przeciez jakby nie bylo to jest to samo ????
P 1 premi Użytkownik Sierpień 30, 2009 #9 chodzi o to zebym tylko wstawil obserwacje wynikow mnie interesujacych na livesporcie nie ma takiej mozliwosci Kliknij aby rozwinąć... live mecz . pl
chodzi o to zebym tylko wstawil obserwacje wynikow mnie interesujacych na livesporcie nie ma takiej mozliwosci Kliknij aby rozwinąć... live mecz . pl