>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Szukam redaktorow dla poland-ukraine-euro-2012.com

E 0

euro2012

Użytkownik
Sorry, ze tu takie info zapodaje, a jesli to jest niezgodne z regulaminem Hydeparku to wywalic prosze.
Szukamy redaktorow (jeden lub kilku) dla serwisu, ktory powstanie na zgliszczach :
www.poland-ukraine-euro-2012.com
Serwis bedzie posiadal tematyke narzucona przez redaktorow (osoby ktorych poszukuje!) ... a wiec pelna swoboda.
Moja propozycja to serwis o pilce noznej : newsy z boisk europejskich, kontuzje, roszady w skladach, itd. Uogulniajac, szerokopojety SPORT ...
Oczekuje od redaktora :
- tresci, tresci, tresci, powiedzmy raz w tygodniu, lub zaleznie od posiadanego czasu
- rzetelnosci
W zamian :
- mozcie umieszczac linki referencyjne do programow partnerskich bukmacherow i na tym zarabiac (jesli sie da, mnie to nie interesuje)
- e-mail w domenie
- opcjonalnie miejsce na swoje strony w domenie
Ja gwarantuje :
- ogolnie rozumiana &quot;opieke techniczna&quot; poczawszy od oplat za domene i serwer, skonczywszy na marketingu w googlarce ...
Powiedzmy, ze na zgloszenia czekam do konca stycznia, chyba, ze bedzie duzy odzew to serwis bedzie mogl ruszyc wczesniej ...
PW lub dopisywac sie do watku.
pozdrawiam
Euro2012

E 0

euro2012

Użytkownik
Pytanie z PW :
na jakich zasadach przyjmujesz kandydatów ?
Moge ocenic np. po :
- wypowiedziach na tym świetnym Forum lub innych publikacjach w sieci ????
Jesli ktos ma &quot;wizje&quot; takiej strony, pomysl, dryk do pisania o sporcie (moze byc zupelnie w kontekscie bukmacherki, nie przeszkadza mi to), a nie ma mozliwosci technicznych to ta propozycja jest wlasnie dla niego ...

Do góry Bottom