K 84 kpk25 Użytkownik Listopad 29, 2008 #1 Witam! ???? Szukam pokerroomu w którym można wpłacać i wypłacać kase przez LibertyReserve. Zna ktoś taki? :-D Z góry dzięki za pomoc! :spokodfhgfh:
Witam! ???? Szukam pokerroomu w którym można wpłacać i wypłacać kase przez LibertyReserve. Zna ktoś taki? :-D Z góry dzięki za pomoc! :spokodfhgfh:
K 84 kpk25 Użytkownik Listopad 29, 2008 #3 Nie prosilem o linka do strony ktora nic mi nie mowi i nic z niej nie wyczytalem tylko prosze o konretne przyklady pokerroomow :kwasny4565:
Nie prosilem o linka do strony ktora nic mi nie mowi i nic z niej nie wyczytalem tylko prosze o konretne przyklady pokerroomow :kwasny4565:
G 46 ghs Użytkownik Listopad 30, 2008 #4 Tu jest dział bukmacherski, ja Ci podałem link do działu pokerowego. O ceny części samochodowych nie pytasz chyba w aptece?
Tu jest dział bukmacherski, ja Ci podałem link do działu pokerowego. O ceny części samochodowych nie pytasz chyba w aptece?
P 1 premi Użytkownik Listopad 30, 2008 #5 http://www.pokerboss.net/ i kilka kasyn 5 minut googlania :-|