47 pigularz77 Użytkownik Sierpień 27, 2009 #1 czy mozecie podac mi najlepiej typujach uzytkownikow (ich nicki)?? Jednego znam to Travis wszyscy czekaja na jego typy ????
czy mozecie podac mi najlepiej typujach uzytkownikow (ich nicki)?? Jednego znam to Travis wszyscy czekaja na jego typy ????
1 _teo Użytkownik Sierpień 27, 2009 #2 Na forum jest wielu bardzo dobrych typerów w wielu dyscyplinach. Popatrz sobie na typerów z typów dnia. Znajdziesz tam wielu ciekawych typerów z dobrymi informacjami i typami. Przeglądaj również działy z kuponami i sam znajdź tych najlepszych
Na forum jest wielu bardzo dobrych typerów w wielu dyscyplinach. Popatrz sobie na typerów z typów dnia. Znajdziesz tam wielu ciekawych typerów z dobrymi informacjami i typami. Przeglądaj również działy z kuponami i sam znajdź tych najlepszych
L 0 llewyl Użytkownik Sierpień 27, 2009 #4 Jestem na tym forum od niedawna,ale widzę,że Verti zna się bardzo na żużlu:]
0 elit-typer Użytkownik Sierpień 28, 2009 #6 Wielki Elit Typer oczywiscie jest najlepszy na tym forum (jak się nie wygłupia)