>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Szukam internetowego buka.

Status
Zamknięty.
tomolej 13

tomolej

Użytkownik
Z góry proszę moderatorów forum o nie usuwanie tego tematu oraz o jego nie zamykanie.

Otóż chciałbym założyć konto na jakimś internetowym bukmacherze, tylko nie wiem jaki wybrać. Głównie gram Single, Akumulowane i prosty rozpis (np. 2z3) mało interesują mnie zakłady live (chodź jak będą nie zaszkodzi) w ogóle nie interesują mnie jakieś gry, poker, zdrapki itp. Zależy mi na tym żeby oferta zdarzenia była dość bogata (głównie interesuje mnie piłka nożna) i kursy były ładne, oferta powinna być uporządkowana (np. liga angielska i zdarza a nie że wszystkie są w kupie). Wpłatę pieniędzy chciałbym dokonywać poprzez przelew bankowy (taki który można zlecić na poczcie) z prosta instrukcją na stronie jak wypełnić zlecenie przelewu albo gotowy formularz do wydrukowania. Wypłatę gotówki chciałbym dokonywać na moje konto bankowe w PKO. Ważne jest też to żeby strona była po polsku a waluta w PLN. Najlepiej by było gdyby minimalna wpłata nie przekraczała 50 zł bo właśnie zamierzam wpłacić tylko 50 zł oraz żeby minimalna stawka na zakład nie przekraczała 2 zł. I oczywiście minimalna wypłata nie była zbyt wygórowana powiedźmy min 100 zł.

Proszę o pomoc i przepraszam za wszelkiego rodzaju błędy ale polonista ze mnie żaden ????
edit: za pomoc kliknę w

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom