>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szukam butów, proszę o pomoc

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Mam dość nietypową prośbę do Was. Otóż swego czasu miałem mega buty, w których zajebiście się chodziło, AND1, ale niestety nie pamiętam za cholerę co to za model, karton wywalony, a w necie zdjęć znaleźć nie mogę. Jeżeli ktoś może ogarnia co to za model albo potrafi mi dać linka gdzie takie buty można dostać to bardzo bym prosił o jakieś info. Buty miałem dość dawno, ale dopiero ostatnio przeglądałem zdjęcia na kompie bo sortowałem i natrafiłem na zdjęcie w tych butach i wpadłem na taki pomysł. Tutaj foto:

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
nie wydaje mi się, żeby to były takie same buty, te Ola buty są raczej do grania w siatkę czy ogólnie na halę a te co dawid podał to bardziej do chodzenia, w nich raczej za wygodnie się nie pogra. pzdr.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Te co ja mam to do chodzenia, z tym, że ich nie produkują już, a za cholerę nie pamiętam jaki to model, tak bym poszukał na jakichś ebayach czy innych, allegro już całe przeszukałem :razz:

Te Nike też spoko, ale w innej wersji kolorystycznej.

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
A mi przyszło takie coś na myśl.Wejść na stronę AND1 i wysłać im zdjęcie tych butów i spytać jaki to model bo strasznie Ci przypadły do gustu myślę że powinni wiedzieć.Jak chcesz.

Do góry Bottom