>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szukam bukmachera

Status
Zamknięty.
aciel 1

aciel

Użytkownik
Witam,
szukam bukmachera który miałby bardzo wygodny system wpłat i wypłat oraz wysokie kursy.
Dotychczas korzystałem z BetClic i byłem zadowolony. Wpłaty przez przelewy24 to czysta przyjemność, a wypłaty bezpośrednio na konto to najwygodniejsza forma.
Podoba mi się oferta bet365, ale ten system płatności jest jakiś poroniony. Skrill pobiera takie prowizje, że przy mojej grze jest to mniej opłacalne niż BetClic chyba.
Czekam na odpowiedzi i z góry dziękuję za ewentualną pomoc.

K 0

kowalrpk

Użytkownik
jakiego bukmachera polecacie jeśli mam 16 lat i chciałem konto przez internet założyć chodzi mi że jeśli założę na mamę a podam swoje konto to oni mogą to jakoś sprawdzić?

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
jakiego bukmachera polecacie jeśli mam 16 lat i chciałem konto przez internet założyć chodzi mi że jeśli założę na mamę a podam swoje konto to oni mogą to jakoś sprawdzić?
mamusia nie będzie zadowolona wiedząc że synek wpadł w hazard..
skończ najpierw 18 lat i załóż konto na swoje prawdziwe dane oraz nie wciągaj niczego nieświadomą swoją rodzicielkę.
Nic Tobie nie polecę , tylko zabawę w piaskownicy.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Masz 16 lat to śmigaj taśmy w naziemnych puszczać i módl się,żeby je przyjęli a nie w internety się będziesz bawił.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom