>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szukam bukmachera.

paput 0

paput

Użytkownik
Witam, tak jak w tytule tematu, szukam bukmachera który będzie oferował kilka rzeczy:
1) Oferta dniowa, tj. zakładka dzisiejsze zakłady czy coś w tym stylu, żeby pod jedną opcją były wszystkie zakłady z tego dnia, z każdej kategorii sportu..
2) Możliwość stawiania 1 2 w hokeju, czyli z dogrywką i karnymi - bez możliwości X. Tylko albo 1 albo 2.
3) Dobrze wyglądająca i przejrzysta strona..
Z góry za pomoc, od razu dziękuję, szukam buka który by spełniał te wszystkie kryteria..

paput 0

paput

Użytkownik
A i dodatkowy punkt, który teraz wymyśliłem - przydało by się jeszcze żeby ten buk posiadał możliwość wpłaty przez przelew na poczcie i potem tylko podesłanie skanu w celu przedwczesnego zaksięgowania..

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Witam!

Jako iż jest to mój pierwszy post na forum, chciałbym się przywitać ????

Poszukuję buka / ew max 3 buków, którzy zaoferują takie warunki:

-Wpłata minimalna niewielka, wypłata także
-Wpłaty i wypłaty poprzez przelew bankowy, żadne mb czy inne wynalazki, konto bankowe polskie,
-atrakcyjne kursy, minimum jak w naziemnym STS,
-bogata oferta na piłkę nożną, np strzeli nie strzeli, LIVE, ogólnie to priorytet żeby było co grać,
-żadnych limitów na wygrane czy stawki
-dobra strona, także mobilna (!)
-łatwość wypłat, brak problemów i nieuczciwych zagrywek buka (czyli zerowanie kuponu bądź zwrot przy wygranym zakładzie itd)
-bonusy jako tylko dodatek (nie zależy mi na tym)
-miło widziane takie ficzery jak mobilne aplikacje, na Androida (są takie?)

Tak jak mówię, priorytet to piłka nożna. Dużo zakładów i wysokie kursy. Buk musi mieć możliwość grania w PLN. Żadnych blokad bo to dla mnie przekreśla na starcie buka.

Pomoże ktoś z doświadczeniem? Jeśli chodzi o grę przez internet jestem początkujący. To będzie pierwszy buk internetowy dla mnie.

Z góry dziękuje za pomoc ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Pozwól, że na początek trochę nieuprzejmości.
Wpłata minimalna niewielka, wypłata także
żadnych limitów na wygrane czy stawki
Jakby sam sobie niechcący odpowiedziałeś zdaniem pierwszym, na drugie - nie masz się czym obawiać ;) Limity to jest odleeegła bajka.
Jeśli piłka i dużo opcji to b365 i Bwin. Więcej powiem Ci o tym drugim - bardzo dobry live jeśli chodzi o kopaną. Opcji przedmeczowych w niższych ligach +60/100, w wyższych +100/140. W GD przykładowo dochodzi do 300. Przy tym masa zakładów długoterminowych.
Nawet osoby które mają z nimi na bakier, przyznają, że strona graficznie i mobilnie jest jedną z najlepszych.
Wszystkie buki mają teoretycznie lepsze kursy od STS, bo nie pobierają podatków ;)
Wpłaty, wypłaty łatwe i w solidnym czasie. Jeśli chodzi jednak o min. wysokość owych transakcji to jedne z wyższych na rynku (40 PLN wpłata / 120 wypłata).
To tyle, jest jeszcze trochę innych ale za długo by się rozpisywać.
Niemniej - jeśli Bwin Ci nie przypasuje - pisz a znajdziemy coś innego.

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Jeśli chodzi o limity, to nie wiem przy jakich wygranych są nakładane, stąd moje pytanie ;)

Wolałbym żeby nie było żadnych, nigdy nie wiadomo czy kiedyś nie wygram kilku kawałków :p I będzie kłopot (zamiast radości nerwy przez nieuczciwego buka ;))

Może dobrym pomysłem jest założenie 2 kont na Bet365 &amp; Bwin, i przełączanie się zależnie od oferty? To dobre rozwiązanie?

Zobaczę dokładniej Bwin, myślę iż pewnie będzie ok ???? Ale inne propozycje mile widziane ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Tak, bardzo dobre.
Wiesz w sumie to masa ludzi na konto u wszystkich buków, coby im fajny kurs czy jakiś obcy mecz nie odskoczył ;) Ale na B365 &amp; Bwin jest wszystko z reguły więc idź w tą stronę ;)
Jest kilka innych fajnych, ale to inne bajki. Unibet przykładowo jeszcze daje radę, ale takie Betsafe, BAH czy inne są z reguły średnie.

lukanio87 23

lukanio87

Użytkownik
Panowie, krótkie pytanko. Czy Bet365 jest odpowiednim wyborem. Chodzi mi przede wszystkim o bogatą ofertę zakładów na piłkę, tenis, siatkę i sporty zimowe (biegi, biathlon), o przyzwoite kursy, dobry support i jak najmniejsze problemy przy wpłatach/wypłatach. Do tej pory grałem w Betsafe, stwierdziłem, że czas na zmiany, chyba że proponujecie jeszcze coś innego?? Z góry dzięki za odpowiedź.

lukanio87 23

lukanio87

Użytkownik
Którym sposobem jest najlepiej wpłacić kasę do Bet365, żeby było szybko, sprawnie i bezpiecznie i jaka jest minimalna wpłata??

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
MB , 25pln minimum,wypłata tyle samo,czas oczekiwania to najczęściej kilka godzin.Chyba że zlecisz wieczorem to będziesz miał na śniadanie ????

N 6

noname88xd

Użytkownik
tu się mylisz ;] bet365 wypłaca w nocy także 7 dni w tygodniu ???? sam nie raz otrzymywałem wypłaty o 2 czy 3 w nocy ???? od razu zweryfikuj sobie konto żeby nie czekać potem na wypłatę !

paput 0

paput

Użytkownik
Mam pytanie, mianowicie na bet 365 jakoś nie widzę zakładu na hokej typu moneyline (wliczona dogrywka i karne) - natomiast domyślam się że tam zakład na zwycięstwo, to od razu moneyline, dobrze myślę?
Natomiast drugie pytanie bo na pinnacle też są jakieś dziwne oznaczenia.. Mianowicie jeżeli chodzi o hokej i ten sam typ czyli wliczoną dogrywkę i karne, to tam też to jest pod pozycją moneyline, czy &quot;OT&quot;

Do góry Bottom