>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szukam bukmachera, ktory nie wymaga weryfikacji tozsamosci

K 33

kailenaa

Użytkownik
W Ktorym nie trzeba podawac skanu dowodu osobistego ani nic takiego przy wyplacie...
Mam konto w Betgun i w bet at home ( oba polecam .. ) Jednak maja oni dosyc uboga oferte ( szczegolnie betgun )
Wiec szukam czegos innego, wiekszego... jakies propozycje?

S 0

srw

Użytkownik
Albo pogadaj z rodzicami i załóż konto na nich, legalnie. Kombinowanie może wyjść na jaw, a blokada konta z pieniędzmi to niemiła sprawa

K 33

kailenaa

Użytkownik
W Tym problem ze jedyne konto bankowe jakie posiadam ja, czy moja rodzina jest na mnie... konto Izzy w mBanku, a wiec jesli wplace z niego pieniadze, bede mogl tylko na nie wyplacic - i tu pojawia sie problem z dowodem, do ktorego brakuje mi jeszcze roku

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
ja np grałem w Sportingbet i przy wypłacie nie chcieli żadnego skana
tak samo Tobet. jest trochę tych bukmacherów wystarczy poszukać ;) pozdro
PS. Zawsze możesz poprosić rodziców żeby sobie takie konto założyli ???? co im szkodzi konta darmowe to elegencko

M 0

mateusz44443

Użytkownik
jak bylem niepelnoletni to pogadalem z ojcem , zalozylem konto na niego u buka , bankowe konta teraz w mbanku sa darmowe , ew w innym banku za grosze miesiecznie , bet at home nie chce dowodu ani nic , natomiast BWIN CHCE !! najlepiej zrob konto na ojca i tyle , szkoda zebys stracil kase potem

pawelstrzala 313

pawelstrzala

Użytkownik
tylko TOBET super buk nic odemnie nie chceli przy wypłacie z konta a wpłata przez zwykły przelew bankowy idzie tylko 1 dzień !!!! super buk i kursy dobre

K 1,2K

kukla

Forum VIP
A na Bet365 przysyłają coś do domu jakieś listy bo ja spamu nie cierpię.
Jest opcja takiej weryfikacji tożsamości...
Prócz tego raz na rok/na pół roku, pojawiają się się jakieś listy w mojej skrzynce. Jedna koperta, która w żaden sposób nie pokazuje skąd przyszła a w środku zazwyczaj oferta z nowym bonusem itd.

Do góry Bottom