>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Szukam buka

D 0

donfrye

Użytkownik
Witam mam nadzieje ze pomozecie. Otoz aktualnie gralem na sportingu ale niskie kursy brak promocji i slaba jak dla mnie oferta zmusily mnie do zmiany buka. Teraz mam pare wymagan moglibyscie podac nazwe ktora edzie spelniala moje wymogi?? Oczekuje na jakies promocje w stylu 50 lub 100 % od wplaty, w miare wysokie kursy oraz szeroka oferte, no i zeby byla fair w stosunku do mnie czyli zeby nie bylo jakichs walkow o ktorych sie nie tak dawno slyszalo zakaz wyplat i inne problemy

Pozdrawiam

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Powinno być zakazane zakładanie takich tematów bo co nowy użytkownik na forum to tworzy właśnie podobny temat, weźcie ludzie poczytajcie trochę na forum i dopasujecie sobie buka do własnych potrzeb.

D 0

donfrye

Użytkownik
Twoje nabijanie posotw powinno byc zakazane. Chyba nie problem napisac jaki buk spelnia te kryteria, krocej bo Ci to zajelo niz proba zjechania mnie. Tak wiec zastanawiam sie nad expect (walki z kursami itd) bet 363 lub unibet co polecicie?

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Mam gdzieś licznik postów który nic w rzeczywistości nie znaczy. Szybciej byś przeglądną kilka tematów z najpopularniejszymi bukami niż ktoś dał by tutaj satysfakcjonującą dla Ciebie odpowiedź. Skoro już pisze w tym temacie i żeby nie było że nabijam bezsensowne posty, to zdecydowanie bet365, dlaczego? Expekt robi ostatnio wałki i długo się czeka na rozliczenie, minusem unibet jest brak bonusu od pierwszego depozytu i ostatnio słabo działający live czat. Bet365 większych wad nie ma.

adi_krk 1

adi_krk

Użytkownik
Moim zdaniem bardzo dobre buki to expekt, bet365 i spełniają twoje wymagania ???? Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych .
Polecam też zapoznać się z ofertą promocyjną w bwin, kursy słabe, ale bonus można obrócić po dowolnym kursie. Oferta live b. dobra.

Do góry Bottom