>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Szukam buka, który ma takie zakłady dla Ekstraklasy:

K 0

kryz

Użytkownik
Mam chyba nietypowe pytanie. Nie wnikając w szczegóły szukam takich zakładów buka, który przyjmuje zakłady na:

a) rozstrzygnięcia meczów Ekstraklasy (to standardzik)
b) dokładne wyniki meczów Ekstraklasy (to w sumie też standardzik)

i tu nietypowo:

c) wytypowanie różnicy bramek w poszczególnych meczach Ekstraklasy
d) wytypowanie liczby bramek strzelonych przez gospodarza w poszczególnych meczach Ekstraklasy
e) wytypowanie liczby bramek strzelonych przez gościa w poszczególnych meczach Ekstraklasy

Sam korzystam z bwin i tam punktów c)-e) nie ma. Szukałem po innych, ale przyznaję, że trochę się gubię w poszukiwaniach. Czy jest może ktoś, kto może mi pomóc? Może się zetknął, sam szukał?

josek90 243

josek90

Użytkownik
Chociazby bet365. Wchodzisz w zakladke &#39;&#39;pilka nozna&#39;&#39; -&gt;&quot;Europa&quot;-&gt; &#39;&#39;Polska-Ekstraklasa&#39;&#39;-&gt; dany mecz ktory cie interesuje-&gt;&quot;gole&quot;. Tam masz mase takich zakladow, a jak cie interesuje fartowne wytypowanie dokladnej roznicy bramek to masz alternatywny handicap 3-drogowo i dajesz np. Remis - Piast +2 jesli twierdzisz ze mecz zakonczy sie dwubramkowa wygrana Zaglebia.

Do góry Bottom