>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szukam buka idealnego dla mnie, help :)

Y 0

yarecki

Użytkownik
Witam,

jestem początkującym graczem i szukam bukmachera u którego mógłbym przegrać trochę kasy. Proszę o radę. Idealny buk, dla mnie powinien:

1) posiadać bogatą ofertę zakładów live, które funkcjonują bez zarzutu
2) w zakładach live oferować wiele rodzajów zakładów (ile padnie bramek, kartki, jak padnie bramka, kto wygra gema ;) itd.) - przynajmniej tyle co BAH, a na pewno więcej niż Expect
3) jest wiarygodny - jak wpłacę dużą kasę, to mam gwarancję, że przy wypłacie ją odzyskam, fajnie jakby odbywało się to szybko i sprawnie
4) nie daje limitów na wysokość zakładów
5) nie ma tak zbójeckich kursów jak BAH od którego się przenoszę

Zastanawiałem się nad BWIN, ale z tego co czytałem na forum zdarza im się majstrować przy rozliczeniach zakładów, czyli mówiąc brutalnie oszukiwać. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie ????

pozdrawiam

K 0

kris7777

Użytkownik
Witam,

jestem początkującym graczem i szukam bukmachera u którego mógłbym przegrać trochę kasy.

pozdrawiam
Ja tam zdecydowanie wole wygrywać ;p

Pod kryteria które wypisałeś myśle że najbardziej pasuje bet365. Nie słyszałem w nim o limitach (ale pewnie jak bedziesz ich bardzo skubał to Ci je nałożą). Ma bardzo dobry live, jest wiarygodny i kursy ma przyzwoite.

Moge Ci go polecić w 100% ale musisz pamiętać że jak chciałbyś przelać do nich kase to tylko przez MB (chyba że mieszkasz w Anglii) bo bet365 nie ma konta w Polsce i musiałbyś zapłacić kilkadziesiąt zł za przelew.

Y 0

yarecki

Użytkownik
Oka, obejrzę kilka zakładów na live jak u nich to funkcjonuje, dzięki za sugestię ;) BAH&#39;a skubię niemiłosiernie, a mimo to nie dali mi jeszcze żadnych limitów. O ile jeszcze niskie kursy tam mogę przeboleć, to to że ostatnio prawie nie organizują zakładów live - już nie. Kilka ostatnich zapowiedzianych, anulowali ; ( W tej chwili nie ma żadnych zapowiedzi nowych zakładów, a przecież trwa olimpiada..haaalo. : /

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Ja ci polecam sportingbet jak chcesz przegrać troche kaski to polecam ci tego bukmachera bo na początku nawet jak wtopisz to nic nie tracisz:
-gdy nie trafisz pierwszego kuponu na europejską piłke nożną do 150 PLN zwracają ci kase tylko w takim wypadku zwróconą kwote musisz raz postawić na spotkanie kursem min 2.0

Bukmacher ma szeroką oferte bdb Live (karteczki, auty, wolne, rodzaje zdobytych bramek..naprawde sporo tego jest) najlepszą wedłóg mnie szate gaficzną a stronka rusza się bardzo sprawnie co u wielu bukmacherów jest nie spotykane i momentami naprawde moze ściśnieniować
support dla klientów indywidualnych jest niezwykle pomocny i szybko zalatwia sprawy

Bezinteresownie tzn bez bonusów tylko tam wpłacam kase na Live bet można złapać naprawde wysokie kursy które cięzko znalesc u innych

Co do wypłat to na mb jest do 12 h chociaż niejednokrotnie miałem już przelew po kilkudziesięciu minutach (mozeszs napisac maila o przyspieszenie wypłaty przynajmniej jakis czas temu tak było niewiam jak teraz) na pierwszą wypłate bankową czekałem niecale 3 dni

Zresztą wejdz na stronke i sam ocen ;)

P 1

premi

Użytkownik
Ja także polecam bet365 jednak czytałem na innych forach o tym że mogą nakładać indywidualne limity stawek. Ja od nich trochę już wyciągnąłem kasy i limitu jeszcze nie mam...

Do góry Bottom