>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szpagat

Status
Zamknięty.
muddy5 53

muddy5

Użytkownik
Siema, chciałbym umieć zrobić szpagat, niby ćwiczę, rozciągam się, ale nic to nie daje. po rozciąganiu mogę rozłożyć nogi lekko ponad 90 stopni... macie jakieś porady dla mnie??

radek03 90

radek03

Forum VIP
Moja siostra trenowała trochę akrobatykę kiedyś i pamiętam, że na początek to przed każdym treningiem oczywiście podstawa, czyli porządna rozgrzewka wszystkich mięśni i potem mocowanie stóp na specjalnych linach i rozchylanie nóg aż do granic wytrzymałości i tak stoponiowo co trening więcej aż szpagat po kilku tygodniach spokojnie robiła,

radek03 90

radek03

Forum VIP
Dokładnie nie wiem, na pewno to zależy też od twojego stopnia rozciągnęcia, ale pamiętam, że długo nie musiała trenować aby szpagat robić, 6 może 7 tygodni.

radek03 90

radek03

Forum VIP
teraz jej w domu nie ma, ale jak bedzie to moge sie spytać, chociaż ona trenowala na sali z trenerem wiec nie wiem czy w domowych warunkach to będzie możliwe

escabar 24

escabar

Użytkownik
To moja siostra:
jest gimnastyczką, mówi że podstawa to codzienny trening, im bardziej się przyłożysz i poczujesz ból tym szybciej dojdziesz do szpagatu.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Siema, chciałbym umieć zrobić szpagat, niby ćwiczę, rozciągam się, ale nic to nie daje. po rozciąganiu mogę rozłożyć nogi lekko ponad 90 stopni... macie jakieś porady dla mnie??
a po co Ci szpagat? baletnicą będziesz?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom