>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Szkocja 18-19.02.2006

Status
Zamknięty.
seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
Glasgow Rangers - Hibernian -&gt; 1, (Expekt: 1.65 3.40 5.50 1.10 2.05) 2:0 ✅ ✅ ✅
Długo się zastanawiałem, jaki typ zagrać w tym meczu i doszedłem do wniosku, że jednak zagram na gospodarzy. Rangersi przegrali ostatnio 3 mecze z rzędu, co świadczy o tym, że przechodzą poważny kryzys. Pierwszym z tych 3 przegranych meczy był pucharowy mecz właśnie z Hibernianem, który wygrał z Rangersami na ich boisku aż 3:0. Myślę, że w sobotę Rangersi będą chcieli zrewanżować się Hibernianowi za porażkę z przed 2 tygodni, a zarazem przerwać fatalną passę. Ten mecz będzie bardzo ważny dla Rangersów również ze względu na fakt, iż Hibernian zajmujący obecnie 3 pozycję w tabeli jest bezpośrednim konkurentem dla Rangersów (4 miejsce) w walce o to 3 miejsce, dające grę w PUEFA. Myślę, że po ciężkim meczu Rangersi odniosą zwycięstwo. Dla pewności można zagrać 1X, ale kurs jest śmieszny, a ryzyko jednak pozostaje. :wink:

seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
Hearts - Motherwell -&gt; 1, (Expekt: 1.60 3.50 6.25 1.05 2.20) 3:0 ✅ ✅ ✅
W tym meczu sytuacja wydaje się być podobna, jak w meczu Rangersów z Hibs. Gospodarze ostatnio nie spisywali się zbyt dobrze, co spowodowało, że stracili względem Celtiku aż 5 punktów. Oprócz tego przegrali tydzień temu na własnym boisku, a więc będą chcieli zmazać tę plamę i wygrać. Przeciwnik specjalnie wymagający nie jest, jeśli Hearts zagra tak jak potrafi to pewnie zdobędzie 3 punkty.

seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
Dundee United - Inverness CT -&gt; 1X, (Expekt: 2.45 3.25 2.75 1.35 1.45) 2:4 ⛔ ⛔ ⛔ :zy3ou:
Dundee to jedna z lepiej spisujących się drużyn w tej części sezonu. Ostatnio ponieśli porażkę z przełamującym się Motherwell, ale ich ogólna forma jest ostatnio niezła. Przed porażką z Motherwell gospodarze mieli serię 4 meczy bez porażek, w tym dwa remisy z Celtikiem i Hearts. Teraz przyszła kolej na mecz z Inverness i gdyby nie pewien fakt, to zdecydowanie zagrałbym w tym spotkaniu na gospodarzy. Tym faktem jest wyjazdowy bilans Inverness (5-7-1), który świadczy o tym, że drużyna ta zdecydowanie lepiej radzi sobie na wyjazdach niż w domu i że jest jedną z lepiej grających drużyn na wyjazdach. W takim wypadku typ 1X uważam za najlepszy w tym spotkaniu.

seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
W sumie to jestem zadowolony z tej kolejki. Cieszę się, że wygrali Rangersi bo pod koniec sezonu będą jakieś emocje w tej lidze. :wink: Przed samym meczem rosły kursy na Rangersów i w niektórych bukach płacili na nich nawet 1.85. Hearts bez problemu pokonało Motherwell, a kurs był zadowalający. Powiem szczerze, że bardzo jestem zaskoczony postawą Dundee, ale zarazem potwierdziła się doskonała forma Inverness na wyjazdach. Ogólnie ta kolejka na mały plus.

Hearts - Motherwell 3:0
Rangers - Hibernian 2:0
Dundee - Inverness 2:4
Aberdeen - Falkirk 1:0
Kilmarnock - Livingston 3:1

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom