>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

SzeptKortu

S 0

SzeptKortu

Użytkownik
Cześć wszystkim,
Chciałam dodać mój pierwszy post, a w sumie temat i o, no tak, trzeba się przecież zarejestrować 🤭🙈 Pierwszy mecz już się zaczął (myślałam, że to szybciej ogarne 🤭), ale można na live go dalej grać po takim samym kursie praktycznie 🙈

Kupon 1

🏐 Brazylia 1.33
🏐 Bułgaria 1.26
🛵 Stal Gorzów 1.10

Stawka: 100j
Kurs: 1.84
Buk: Betclic

S 0

SzeptKortu

Użytkownik
Kupon 2

🏐 Brazylia 1.12 live
🏐 Bułgaria 1.26
🛵 Stal Gorzów 1.10
🎾 Francisco Cerundolo 1.19
🎾 Ruud 1.18
🎾 Coppejans 1.49

Stawka: 20j
Kurs: 3.25
Buk: Betclic

Na dziś myślę, że tyle 🤭 Przeważnie gram tak, że stawiam główny kupon i do tego takie poboczne bety za luźniejsze stawki, czasami też wlatują jakieś większe kursy, ale to też wtedy za mniejsze stawki, no chyba, że czuje mocno dany bet 🤭
Brazylię dziś grałam głównie z tego względu, że Japonia bez Ishikawy + też na rozegraniu u nich średnio to wyglądało w ostatnich dwóch meczach. Bułgaria fajny perspektywiczny zespół, a Nikolov's team potrafi postraszyć. Częstochowa taki szpital, więc na dokładkę w sam raz 🙈
Z tenisa na mocnych faworytów, ale nie czuje ich aż tak mocno by dodać do głównego kuponu, bo dla mnie i Ruud i Francisco nie są to gracze, którym aż tak ufam, zwłaszcza, że to tylko 250tka, chociaż Ruud jest "królem" ich :rolleyes:. Na Coppejansa to bardziej bet przeciw K(F)ic(x)kerowi 🤭.

Z takich luźnych przemyśleń to jestem ciekawa jak dziś Kuba zagra, zawsze uważałam, że ten zespół w roli underdoga jest niebezpieczny, ale też jako faworyt lubi nie dowozić 🤭 Nie mniej bardzo solidnie wyglądają, z Polska nawet starali się błędy ograniczać 🙈 Dużo zależy jaką 6stką wyjdzie Francja, ale chciałam na pierwszy rzut oka handicap pkt na Kubę pograć.
Z tenisa Kym powinien postawić się Cazauxowi :unsure: Engel trochę też niedoszacowany wg mnie i granie Prizmica po 1.16 to szaleństwo, mimo, że ostatnio niezły bilans, ale to też nie jest zawodnik, któremu się ufa.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom