>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Szalone AKO za eurasy

donchwalko 0

donchwalko

immigrande
Witam wszystkich, typuje piłkę nożną już dobre kilka lat, zwykle AKO od 3 do 9 spotkań. Postanowiłem wrzucać swoje kupony, może zmotywuje mnie to do lepszej analizy! Wczoraj Atletico zawaliło mi 2 kupony, ale dzisiaj gram 3 wariaty.
Liverpool vs. Sevilla BTS✅
Feyenoord vs. Manchester City 2✅
Tottenham Hotspur vs. Borussia Dortmund X2⛔
Shakhtar Donetsk vs. SSC Napoli X2⛔
RasenBallsport Leipzig vs. Monaco over 1,5 w meczu ✅
stawka: 30 euro do wyjęcia: 170,58 euro ⛔⛔⛔

Liverpool vs. Sevilla, tam muszą paść bramki z obu stron. Gracze z Anfield rzadko kończą z czystym kontem, ale potrafią też strzelać. Na dodatek, motywująco powinna zadziałać ostatnia porażka z Man. City, który zresztą powinien bez trudu wygrać spotkanie w Rotterdamie. Borussia i Napoli moim zdaniem nie przegrają swoich potyczek, a w spotkaniu w Lipsku zobaczymy co najmniej 2 gole.

Liverpool vs. Sevilla over 0,5 po 45&#39;✅
Feyenoord vs. Manchester City over 0,5 po 45&#39;✅
Tottenham Hotspur vs. Borussia Dortmund BTS✅
Shakhtar Donetsk vs. SSC Napoli over 0,5 po 45&#39;✅
RasenBallsport Leipzig vs. Monaco over 2,5 w meczu⛔
Real Madrid vs. APOEL Nicosia over 0,5 po 45&#39;✅
stawka: 10 euro do wyjęcia: 66,28 euro ⛔⛔⛔

Spodziewam się wielu bramek w tych spotkaniach. w 45&#39; minut coś powinno paść z którejś ze stron. Koguty i Borussia też powinny trafić do siatki, choć BVB wydaje mi się faworytem, to ich dziurawa obrona pewnie przepuści jakiegoś kartofla. Ciekawie zapowiada się starcie RedBull Lipsk z Monaco. Dla graczy z Lipska to dziewicze starcie w Lidze Mistrzów. W poprzednim sezonie pokazali że czerwony byk ma spore jaja. Nie zdziwię się jak padnie wynik typu 3:3. Co do Realu to myślałem na początku, żeby grać jakiś potężny handi, ale chujki zawaliły mi kilka kuponów w ostatnim czasie, więc gram asekuracyjnie.

Feyenoord vs. Manchester City 2 (handi (-1) Man. City)✅
Tottenham Hotspur vs. Borussia Dortmund 2⛔
Shakhtar Donetsk vs. SSC Napoli 2 (handi (-1) Napoli )⛔
stawka: 10 euro do wyjęcia: 225,00 euro ⛔⛔⛔
Feyenoord jest w formie, wygrywają taśmowo u siebie w lidze, ale liczę dzisiaj na Obywateli. Borussia potrafi grać z angielskimi zespołami, są to przeważnie mecze otwarte, a dortmundczycy lubią mieć dużo miejsca i szanse na kontry. Myślę że nowy trener, ze swoją filozofią odbioru piłki w 4 sekundy, przyciśnie Koguty. Spodziewam się wielu bramek w tym meczu. Napoli ma świetną pakę, są głodni gry, myślę że wygrają dzisiaj w Donetsku.
Mam nadzieję, że kogoś zainspiruje !

donchwalko 0

donchwalko

immigrande
No nic, wczoraj Napoli i BVB mnie zawiedli. O ile Dortmund grał nieźle, to nie uznana bramka na 2:2 i szybkie 3:1 z kontry odebrały animusz Borussi.
Nie poddajemy się! Dzisiaj lecimy Ligę Europy.
Austria Wien vs. AC Milan BTS (1.75)✅
FASTAV Zlin vs. Sheriff Tiraspol 2X (1.61)✅
Villareal vs. FC Astana pow. 0,5 w 45&#39; (1.30)✅
Zulte Waregem vs. OGC Nice 2X (1.44)✅
Apollon Limassol - Lyon pow. 0,5 w 45&#39; (1.33) ⛔
Stawka: 5 euro , Do wyjęcia: 35.38 euro ⛔⛔⛔

Vitesse Arnheim vs. Lazio 2 (handi-1) (3.10) ⛔
Steaua Bucaresti vs. Viktoria Plzen BTS (1.80) ⛔
Arsenal vs FC Koln 1 (handi-1) (1.95)✅
Copenhagen vs. Lokomotiv Moskwa 1+BTS (5.25) ⛔
Stawka: 5 euro , Do wyjęcia: 285.62 euro ⛔⛔⛔

Arsenal vs FC Koln 1 (handi-1) (2.10)✅
Vitesse Arnheim vs. Lazio 2 (1.80)✅
Stawka: 10 euro , Do wyjęcia: 37.80 euro ✅✅✅

Nie mam za bardzo czasu się rozpisywać, ale dla mnie Arsenal -1 i wygrana Lazio siądą jak złoto. Ciekawie zapowiada się potyczka Kopenhagi z moskiewskim Lokomotivem. Ci pierwsi to drużyna własnego boiska, a Lokomotiv lubi tracić i strzelać bramki. Wczoraj w plecy -50 euro, dzisiaj kolejna inwestycja w postaci 20 euro.

donchwalko 0

donchwalko

immigrande
Wczorajszy bilans na ✅, zainwestowane 20€, wyciągnięte 37,80€. Liga mistrzów przyniosła straty w postaci - 50€, więc ogólnie - 32,20€ w plecy. Piątek w piłce nożnej to raczej dzień posuchy, lecz po przeanalizowaniu kilku potyczek i rzucie oka na statystyki, zdecydowałem się na taśmę. Elbar i Hannover według mnie nie przegrają swoich spotkań, Lech powinien gładko wygrać z Koroną, a pozostałe mecze zapowiadają się dość otwarcie i upatruje w nich szanse na BTS.
Eibar vs. Leganes 1X (1.28)
Hannover 96 vs. Hamburger SV 1x (1.30)
Erzgebirge Aue vs. Holstein Kiel BTS (1.72)
Union Berlin vs. Eintracht Braunschweig BTS (1.72)
Lech Poznań vs. Korona Kielce 1 (1.61)
Sparta Rotterdam vs. AZ Alkmaar BTS (1.57)
Toulouse vs. Bordeaux BTS (1.85)
Stawka: 7.80 euro, Do wyjęcia: 182.66 euro (kurs 23.41)

Do góry Bottom