>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Systemy u bukow

Status
Zamknięty.
K 0

kaishaku

Użytkownik
Witam serdecznie, jestem poczatkujacy dlatego pisze w tym dziale. Z gory uprzedzam, &quot;nie bijcie&quot; za noobowskie pytania, ktore dla was sa rzecza oczywista ????
Probowalem ostatnio swoich sil w obstawianiu systemami i wszystko fajnie, swietnie. Nie trzeba recznie &quot;robic&quot; zakladow zgodnie z systemem, poniewaz buk moze to zrobic automatycznie za ciebie, wystarczy sie zdecydowowac jakim systemem chcemy obstawiac - klikamy i jest. Ja obstawilem systemem 5/8 i wydaje sie wszystko ok, ale czy da sie policzyc ile buk nam wyplaci jak wejdzie nam 5,6 czy 7 mecz ? Mysle, ze jest to niezywkle wazne, poniewaz juz przed obstawieniem bede wiedzial czy mi sie to oplaci czy tez nie. Dla mnie sprawa systemow jest toootalnie zagmatwana, probowalem to w miare matematycznie ogarnalc, ale poleglem ????

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Na przyszłość polecam opcję na forum jest wiele podobnych tematów ????
Odpowiedzi powinieneś szukać szczególnie w dziale Systemy Bukmacherskie a także temacie Rozpiski Systemów - 2 z 5, 3 z 5, 4 z 6, trixie, patent... itd

Wielu bukmacherów pomaga w obliczaniu pokazując kursy poszczególnych &quot;kuponów&quot; w rozpisie.
Samemu może to jednak zrobić równie szybko - wystarczy pomnożyć poszczególne kursy i stawkę przypadającą na dany zakład.
W razie wątpliwości - zapraszam do lektury odpowiednich tematów.
Zamykam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom