>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Systemy gry w ruletke.

L 0

lopes

Użytkownik
Witam...

Od jakiegoś czasu interesuje się ruletką ... I z tą właśnie grą związane jest moje pytanie ... Może ktoś posiada sprawdzone i skuteczne systemy gry w ruletke... Ja wiem że na forum było już o tym pisane i że z pewnością ktoś napisze że takie systemy gry nieistnieją ... I po części beńdzie miał racje...Ale jednak pytam ponieważ ja również posiadam kilka i chętnie bym się wymienił... Oboje możemy sobie pomóc... Pozdrawiam Marcin...

Jeśli ktoś jest zainteresowany podaje e-mail : [email protected]

M 0

maniek1972

Użytkownik
cajtodoro -nasze polskie fora na temat ruletki sa na poziomie 100lat za muzynami.poczytaj sobie zagraniczne forum .tam sa testowane systemy a sam ocenisz czy sa sposoby na ruletke-systemy sa testowane -na 1 ,2,3,4,5-milionów spinów

P 1

premi

Użytkownik
cajtodoro -nasze polskie fora na temat ruletki sa na poziomie 100lat za muzynami.poczytaj sobie zagraniczne forum .tam sa testowane systemy a sam ocenisz czy sa sposoby na ruletke-systemy sa testowane -na 1 ,2,3,4,5-milionów spinów
A coś więcej? Jakie forum? Co to za systemy? Itp. Może uwierzę że jest system...

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
Hmm... 5 milionów spinów, taaak.... Po dolarze na spin - budżet niczego sobie. Rulete wymyślił Pascal pare wieków temu, wiec jesli jesteśmy 100 lat do tyłu to i tak dobrze. A teraz proste pytania i proste odpowiedzi -
Ile jest pól na kole rulety?
- 37
Ile możemy max wygrać za jednym spinem?
- 36
Można oczywiscie rozpisać ciągi obliczeniowe na 100 stron, ale ostateczny wniosek będzie jeden.

M 0

maniek1972

Użytkownik
Do gry w ruletkę podchodzic trzeba szacunkiem.
Trzeba miec zasady których nawet trzesienie ziemi nie zmieni.
Jest to bardzo trudne dla niektórych
,jesli bedziesz postepował zgodnie z tym co postanowiłes, to wygrasz.
najwazniejsza rzecz progresja -nigdy nia nie grac !!!typu 1-2-4-8-16 lub 1-1-2-3-5-8-13

Do góry Bottom