>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Systemy bukmacherskie - co z ludzi zrobiły?

Status
Zamknięty.
M 1

momodzik

Użytkownik
Zakładam temat w tym dziale, ku przestrodze.
http://www.hazardzisci.org/forum/viewforum.php?f=27
Pod tym linkiem macie swoje zajebiste hiper-super-mega systemy. To tak samo działa w kasynie, na automatach, jak i w bukmacherce. Ba, śmiem twierdzić, że w bukmacherce działa to najgorzej, bo tutaj najczęściej można najwięcej wygrać, a tym samym można popaść w największe uzależnienie i przepieprzyć telefon, komputer, samochód, dom, rodzinę i życie.
pozdrawiam
Matka Teresa.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Proponuję adminom usunąć ten temat, bo założę się, że na tym forum łatwo wyłapać naiwniaczków przez oszustów.

tremen 10

tremen

Użytkownik
momodzik Matko Tereso ktoś jest zmuszany do tego by stawiać albo oglądać tą strone?
Zajmij się sobą i nie wpier.... się tam gdzie się nie trza i nie zbawiaj świata tylko się zajmij sobą bo jesteś special edition. Jak jesteś matką teresą to wypierd... do Indii.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Chodzi mi oto, że na tym forum panuje wiele oszustów sprzedających za przyzwoitą cenę swoje super peffki, fixy, 3za3, insidery itp.
A ludzie uzależnieni raczej są bardziej podatni na takie oferty, niż normalny gracz.
Przynajmniej tak mi się wydaje.

M 1

momodzik

Użytkownik
momodzik Matko Tereso ktoś jest zmuszany do tego by stawiać albo oglądać tą strone?
Zajmij się sobą i nie wpier.... się tam gdzie się nie trza i nie zbawiaj świata tylko się zajmij sobą bo jesteś special edition. Jak jesteś matką teresą to wypierd... do Indii.
I tu masz rację!
Jestem &quot;special edition&quot;, bo tyle pieniędzy co ja przerąbałem na piłce nożnej, grając systemami, to raczej na oczy nie widziałeś.
Kłuje Cię to w oczy? I bardzo dobrze!
Nie chcesz, nie czytaj, olej ten temat.

deloo 7

deloo

Użytkownik
I tu masz rację!
Jestem &quot;special edition&quot;, bo tyle pieniędzy co ja przerąbałem na piłce nożnej, grając systemami, to raczej na oczy nie widziałeś.
chwalisz sie czy żalisz? wiekszosc osob z forum to ludzie grajacy za male stawki dla rozrywki badz proby dorobienia sobie kilku groszy, a ty odrazu mowisz tu o jakims uzaleznieniu, to ze ty w to popadles to nie znaczy ze odrazu kazdy tez musi.

M 1

momodzik

Użytkownik
Chodzi mi oto, że na tym forum panuje wiele oszustów sprzedających za przyzwoitą cenę swoje super peffki, fixy, 3za3, insidery itp.
A ludzie uzależnieni raczej są bardziej podatni na takie oferty, niż normalny gracz.
Przynajmniej tak mi się wydaje.
Zgadza się. Ludzie uzależnieni, którzy mają nóż na gardle, są w stanie zapłacić każde pieniądze za &quot;złoty system&quot;, aby odbić się od dna, a te hieny (nie boję się tego określenia, bo żerują na ludzkich emocjach) oferują TO - czyli guano.
Chociaż, z tego co widzę, administracja tego forum nie pozwala już na tego typu praktyki, więc pisanie, że na TYM FORUM coś takiego się dzieje jest nie fair.
pzdr

M 1

momodzik

Użytkownik
chwalisz sie czy żalisz? wiekszosc osob z forum to ludzie grajacy za male stawki dla rozrywki badz proby dorobienia sobie kilku groszy, a ty odrazu mowisz tu o jakims uzaleznieniu, to ze ty w to popadles to nie znaczy ze odrazu kazdy tez musi.
Nie chwalę i nie żalę - ostrzegam.

tremen 10

tremen

Użytkownik
I tu masz rację!
Kłuje Cię to w oczy? I bardzo dobrze!
Nie chcesz, nie czytaj, olej ten temat.
to płacz w domu, a nie zaśmiecaj forum swoim nowatorskimi postami.
bo się każdy urodził wczoraj i nie wie że może przegrać albo że to uzależnia i jedynie co mnie kłuje w oczy to Twoja głupota, że przegrałeś tyle.
i jesteś teraz szczęśliwy, że przegrałeś wszystko??

O 98

ozon1

Użytkownik
Jezeli ktos przegral kupe pieniedzy, na jakims konkretnie systemie to chetnie poslucham na jakim dokladnie i jakie byly jego zalozenia , zawsze jest mozliwosc jego odwrocenia i wyciagniecia wnioskow.
Moze byc nawet na PW.

tremen 10

tremen

Użytkownik
Jezeli ktos przegral kupe pieniedzy, na jakims konkretnie systemie to chetnie poslucham na jakim dokladnie i jakie byly jego zalozenia , zawsze jest mozliwosc jego odwrocenia i wyciagniecia wnioskow.
Moze byc nawet na PW.
ozon ma racje, wg mnie po to jest ta strona, żeby wyciągnąć wnioski, a nawet dostać zrype, żesystem jest bezsensu, a nie wdrażać w życie i przerypać wszystko jak pan wyżej.
nie wiem czy wiesz, ale mnie tu nic nie kosztuje, że obstawiam mecze jakimś systemami i nie płace nikomu za jakiś system????

M 1

momodzik

Użytkownik
Moze byc nawet na PW.
Na płatnych systemach.
Wnioski wyciągnij sam.

M 1

momodzik

Użytkownik
momodzik przyklad zyciowego przegranca ktory z uzaleznienia przegral rodzine i pieniadze, gratuluje dzieciaczku
Kolego, to twoja wiadomość do mnie na priv:
&quot;moze frajerze przyjedziesz do mnie i mi powiesz to co w temacie &quot;
Uważaj, co piszesz. OK?
Żebyś się nie zdziwił...

tremen 10

tremen

Użytkownik
ja mówie o sobie, że nie płace a że ktoś płaci to wali mnie to, bo to kogoś życie i się nie wpiepszam co ta osoba robi

M 1

momodzik

Użytkownik
i jesteś teraz szczęśliwy, że przegrałeś wszystko??
Hahah... nie wszystko, kolego, nie wszystko :)
Ja przegrałem tylko, i aż, dobry samochód. Mi to wystarczyło, aby dalej nie grać. Ja nigdzie nie napisałem, że życie przegrałem. Co ty chcesz ode mnie, żebym napisał ile pieniędzy przegrałem? Toż właśnie napisałem, że dobry samochód. Ale wiem, że ludzie na automatach, na zakładach mogą przegrać życie, bo to dzieje się w mojej rodzinie. I nie wnikaj co i jak, ja wiem, co piszę.
Ja już od dawna nie gram i stać mnie na dwa dobre samochody, także zrozum, że nie przegrałem wszystkiego. Ba!, nawet 1/10 nie przegrałem, a ostrzegam, bo... chcę.
I tyle.

merrimac 2

merrimac

Użytkownik
Im dłużej rozmawiacie, tym bardziej ta rozmowa dąży donikąd. Momodzik już wiemy, że sporo przegrałeś, że nie grasz, że jesteś przeciwnikiem hazardu itd. Ale trafiłeś nie tu, gdzie trzeba. Idź nawracaj naprawdę uzależnionych, tych którzy są na skraju bankructwa. Nie siej proszę propagandy. Może znajdź jakieś forum nt. kasyn, ruletki itp.
Nie truj życia spokojnym ludziom, tu na forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom