>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

systemik z asekuracją

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
Taki mały systemik:
Co sądzicie o takiej grze:
Kupujemy na betfair lay jeden lub więcej goli stawka tak by zobowiązanie wyszło około 1e i do tego dokupujemy jeszcze back over 1,5gola podobną stawką.
I teraz tak nie pada gol do połowy odsprzedajemy lay z zyskiem,i jeżeli zysk jest wystarczający na pokrycie jeszcze opcji back 1,5 gola to i back odsprzedajemy ze stratą i mamy zysk, możemy tez poczekać ze 20min i jeżeli gol nie padnie sprzedać z wyższą stratą.
Ale jeżeli gol padnie dosyć szybko dajmy na to nawet 40min to over 1,5 tak podskoczy że jest piękny green.
W tym systemie nastawiamy się na zagranie overu i odsprzedaniu go po szybkim golu, ale jeżeli nie pada mamy zabezpieczanie w postaci jednego gola lub więcej co powinno nam pozwolić wyjść na czysto albo z małym zyskiem.
Wiadomo zysk zależny od stawki można grać za 1e i wygrać 5-10-15..centow i za 10e i wygrywać po 1e albo i 100e i wygrywać 10.
Meczy w ciągu dnia jest dość sporo co jak w 2-3 nie padnie gol w 1polowie to w innych się uda.
Co o tym myślicie?

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
Jestem już po 1 meczu.
Ascoli - Vicenza
Kupiłem lay 1gol za 38c ew 3e
I back over 1,5 za 2e ew 1,18
10min pada gol 38c przegrane green na over 80c czyli 42 co daje nam przy 2,38 włożonego kapitału 18% czystego zysku.
Jutro podam większą ilość meczy gdyż dziś na szybko było pisane i już inne mecze mają po 15min więc nie ma sensu wchodzić do gry.

alowy 5

alowy

Użytkownik
Kurcze wygląda to fajnie jak na sucho przetestowałem.
bigbuckbunny jak robisz laya za 38c ew.3e ??? Ja mogę zrobić za najniższą stawkę 2e.

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
Aktualnie jestem po kolejnym meczu tylko tym razem wszedłem live w 12min mecz Dania - Irlandii u 17 lay 1gol za 60cent i over 1,5 za 2e gol i over sprzedane green na 1,10e

Otrzymane punkty reputacji: +1
B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
No właśnie tego nie wiem dlatego gram małymi stawkami. O 15 kolejny mecz na betfair.
Trochę w nim stawkowanie niezbyt optymalne dałem ale trudno Honka - JJK lay 1 gol 30c ew 6 over 1,5 4e ew 68c

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
No i po meczu bo remisie i złym dobrze stawek odniosłem starte rzędu 70c przy włożonym wkładzie 4,30 coś lay 1gol wolno leci ale testów ciąg dalszy.

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
Bardziej opłacalne granie że po golu w 1-20min kupować lay over 3,5 i jeżeli więcej goli nie ma do końca połowy odsprzedajemy z zyskiem jak są to kupujemy lay over 4,5 za tą samą stawkę co lay over 3,5 + strata z tego laya

Do góry Bottom