>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

System zabezpieczenie stawki

0 6

0lson

Użytkownik
Zapewne wiele osób zajmujących się obstawianiem meczów zauważyło, że mimo wielu skutecznych typów ciężko jest zarobić. Grając płaską stawką na mecze o kursach ok 2 przy skuteczności 50% jesteśmy na zero. Przy progresji możemy trafić na czarną serię i bardzo dużo stracić. Zaprezentuję Wam system, na którym można sporo zarobić ale wcale nie ryzykujemy dużo. Najpierw rozbijamy stawkę, którą zamierzamy postawić na 2. Chodzi tutaj o granie dwóch kuponów z czego jeden jest &quot;standardowy&quot; i zakładamy, że szansa na wygranie go jest duża gdzie kurs jest ok 2. Drugi kupon to bardzo wysoki kurs czyli liczymy na niespodziankę albo stawiamy na dokładny wynik. Jeśli przegramy to wejście &quot;pewniaka&quot; nas ratuje i mamy na koncie tyle samo pieniędzy co przedtem. Jeśli nie wejdzie też &quot;pewniak&quot; to tracimy tyle co stracilibyśmy normalnie obstawiając ten mecz za normalną stawkę.
Próbowałem tak zagrać dopiero raz na próbę i od razu zakończyło się to sukcesem. Zobaczymy co system przyniesie na dłuższą metę.
Przykład:
Mam zamiar postawić na mecz Bełchatów - Polonia na zwycięstwo gości 10j. Kurs to 2.40. Zamiast tego stawiam 5j na Polonię, a następne 5j przeznaczam na to, że Polonia wygra obie połowy po kursie 7.25.
Polonia zwycięża obie połowy oraz cały mecz 5:0 więc mam 5*2,4 = 12j za zwycięstwo Polonii plus 5*7.25 = 36,25j za wygraną Polonii w obu połowach co razem daje 48,25j za 10j postawionych.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Jeżeli to ma być poważne, to system zabezpieczenia początkowej stawki powinien mieć dla budżetu 10 j. np. taką postać:
etap / kurs / stawka /koszt / wygrana / zysk / wynik gry
01....... 2 ....... 1 ......... 1 ........ 2 ......... 1 .......... ⛔
02....... 2 ....... 2 ......... 3 ........ 4 ......... 1 .......... ⛔
03....... 2 ....... 4 ......... 7 ........ 8 ......... 1 .......... ⛔
04....... 4 ....... 3 ....... 10 ...... 12 ......... 2 .......... ✅
lub np.
etap / kurs / stawka /koszt / wygrana / zysk / wynik gry
01....... 2 ....... 1 ......... 1 ........ 2 ......... 1 .......... ⛔
02.... 1.5 ....... 4 ......... 5 ........ 6 ......... 1 .......... ⛔
03....... 2 ....... 5 ....... 10 ...... 10 ......... 0 .......... ✅
bo kolego: po pudle w 1. podejściu grając na kurs 2 - trzeba mieć cholernie dużo fartu, aby wyjść na prostą trafiając w następnym podejściu kurs 7.5
Takim podejściem jakie zaprezentowałeś to niczego nie zabezpieczasz - a grasz all in tą pozostałą częścią budżetu.
Twoja &quot;metoda&quot; na kilometr pachnie bankrutem.

0 6

0lson

Użytkownik
Słuszna uwaga. Nie napisałem nigdzie, że gram za 5% tego co mam na koncie. Sposób wpadł mi do głowy po tym jak stwierdziłem, że często przewiduję wynik spotkania albo właśnie kto będzie prowadził do przerwy. Skoro za dokładny wynik zarobiłbym więcej niż za samo wytypowanie zwycięzcy to może właśnie to się bardziej opłaca? No tak ale rzadziej wytypuję wynik niż zwycięzcę więc stąd ta metoda. Zauważ, że jak nie trafisz typu zabezpieczającego to wyjdzie na to samo jakbyś zagrał to za całość stawki przeznaczonej na ten mecz ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Tyle tylko , że ja nie porywam się z motyką na słońce i nie mierzę w kurs 7.5 i mam kilka podejść dla tego zabezpieczenia... ???? ???? ????

Do góry Bottom