A 0 adikonto Użytkownik Styczeń 27, 2007 #1 jestem nowy na forum. chciałbym się dowiedzieć jakie są systemy w toto miksie i stsie. jakimi można grac w toto mixie lub stsie.
jestem nowy na forum. chciałbym się dowiedzieć jakie są systemy w toto miksie i stsie. jakimi można grac w toto mixie lub stsie.
A 2 areklipno Użytkownik Styczeń 27, 2007 #2 poprzegladaj sobie forum już duuuuużo o tym tutaj napisano ale nie bedąc takim bez serca to mozesz grać w toto - mixie od 1 z 2 do 11 z 12
poprzegladaj sobie forum już duuuuużo o tym tutaj napisano ale nie bedąc takim bez serca to mozesz grać w toto - mixie od 1 z 2 do 11 z 12
A 0 adikonto Użytkownik Styczeń 29, 2007 #3 a mozecie mi podac link bo szukam i szukam. a wogóle chciałbym miec to przed oczami np. 2 z 5. i co to oznacza. na takiej zasadzie. Z góry wielkie dzięki! ????
a mozecie mi podac link bo szukam i szukam. a wogóle chciałbym miec to przed oczami np. 2 z 5. i co to oznacza. na takiej zasadzie. Z góry wielkie dzięki! ????
A 2 areklipno Użytkownik Styczeń 29, 2007 #4 rozpiski systemów masz tutaj ale poprzegladaj też dział dla początkujących tutaj też troche tematów się przewinęło
rozpiski systemów masz tutaj ale poprzegladaj też dział dla początkujących tutaj też troche tematów się przewinęło