>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

system under

K 1

krk

Użytkownik
Witam! Zakładam temat, jakich tu pełno. Mam swój własny system, gram mecze tylko under 3,5 gola, głównie z Lig Polska, Włoska i Francuska. Stawkowanie wygląda następująco: kupon #1 10j, #2 10j+zysk z #1, #3 10j, #4 10j+zysk z #3 itd itp. Szczerze największe nadzieje pokładam w naszej rodzimej Ekstraklasie, ale póki co muszę się zadowolić Serie A i Ligue 1.
Zachęcam do komentowania, konstruktywna krytyka oczywiście również mile widziana. Sobie i Wam życzę szczęścia!

#1✅
Serie A
Cagliari - Genoa under 3,5
Novara - Fiorentina under 3,5
AKO 1,42
Stawka 10j​
✅ 4,2j

K 1

krk

Użytkownik
kilka słów wyjaśnienia:
Inne zdarzenia nie podlegają systemowi stawkowania. Zmienię nieco numerowanie kuponów, powinno to być wszystko bardziej przejrzyste.
W razie pytań, wątpliwości, piszcie ;)

K 1

krk

Użytkownik
(gr3) #3✅
Premier League
Wigan - Manchester City - gospodarze under 1,5
Kurs 1,19
Stawka 10,72j​
✅ 2,04
Na pewno pogram coś na live, jednak liczę na łatwy zarobek na tym typie. Metodą drobnych kroków... ;)
GL!

K 1

krk

Użytkownik
Za kilka godzin rozpoczyna się Puchar Narodów Afryki, więc warto zainteresować się tym tematem. W pierwszym meczu gospodarz zawodów - Gwinea Równikowa podejmować będzie drużynę z Libii. Co do tego meczu nie mam żadnych pomysłów, no bet jak dla mnie. Jednak o 22 Senegal zmierzy się z Zambią. I tutaj przez myśl przechodzi mi kilka typów. Najpewniejszy wydaje się być Senegal DNB, kurs 1,23. Jednak muszę go jeszcze przemyśleć.
Macie jakieś spostrzeżenia w tym temacie?

Do góry Bottom