>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

system progresji do 15 progu przy stałym zysku

hugo87 8

hugo87

Użytkownik
Podzielę się z Wami wymyślonym systemem przeze mnie, który testowałem rok czasu. Nie przyniósł on oczekiwanych wyników, ale wyszedłem na plus. Bardzo tutaj zależy od naszych umiejętności trafiania kursów.

Przy kapitale 1100 (ja mialem na 3 krotność tego) możemy wystartować do próby zagrania 15 kroków jeżeli chodzi o kurs 6. Obojętnie na którym progu trafienie daje nam stały zysk około +66zl (już z podatkiem polskim).
Tutaj pierwsze 3 miesiące gry:

Łącznie wyszedłem ponad 800zł na plusie w skali roku. Daje to przy startowym kapitale (moim 3300zł) około 25% zysku. Więc jest to spory zysk,a błędy popełniane przeze mnie były dość częste. Raz pokonałem 15 kroków na tym nieszczesnym dla mnie Euro 2016 :/ mimo tego taki zysk zanotowałem.
Kolejny rok będę próbował grać podobnie lecz kurs z 6 zmieniam na 3, a przy tym stawka rośnie 3-krotnie. Częstotliwość trafiania powinna być dużo większa przy kursie 3 niż 6 bo niekiedy wystarczy trafić remis (gdzie można grać ligi po kolei mecze 12 15 18 itd choćby w polskiej lidze) i liczyć, że padnie ten remis na 15 meczy.
Jeżeli coś nie jasne pytać
Co do screena to widać jak gram z kapitałem 5400 (bo taki był początkowy plan, ale miałem go 3300), ale już nie zmieniałem w exelcu.

Do góry Bottom