>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System - pilka nożna -- moim zdaniem ogromna skutecznosc !! Proszę o porady/opinie

mycute 52

mycute

Użytkownik
Hej wpłaciłem ostatnio na Bwin 300 zł i zastanawiam się nad systemem który przynosiłby chociaż minimalne zyski typu 2 zł ale ZYSKI !! ???? I myślałem w pierwszej kolejności nad tym :

SYSTEM 1 :
Wybieramy 2 mecze po kursie np. 1.50 ( najlepiej fawpryt który gra na swoim boisku ) na 1 kuponie co nam da w sumie kurs 2.25. I tak mamy kurs ponad 2.00 i stawiamy wpierw po 2 zl, przegrywamy , pozniej za 4 zl, przegrywamy, pozniej za 8 zl, przegrywamy,. pozniej za 16 zl - WYGRANA i dajmy na to 16x2.25= 36.00 zl a wlozylismy w to : 2+4+8+16 = 32 zl WNIOSEK : 4 zl na czysto.

I przy moim wkładzie 300 zł miałbym pieniądze na : 2-4-8-16-32-64-128 ( 7 etapów )

SYSTEM 2 :

Gram cały czas za 10% kapitału na kursy 1.10 np. na undery/overy typu : załóżmy jest 55 minuta wynik 1:0 mój typ Under 3.5 do FT kurs 1.10 stawka 30 zł , zysk na czysto 3 zł i tak cały czas grać za 10 % swojego kapitału. Wychodzi, że jak np. na 15 meczy bym się raz pomylił to byłbym na plusie 15 zł.

Co myślicie o tym systemie ?? Który Waszym zdaniem lepszy ?? Pierwszy czy drugi ?? Wiem, że zyski miałbym marne ale byłby chociaż ten skromny PLUS w wysokości 2 zł na start.

Napiszcie swoje opinie co o tym myślicie.

detmold 6

detmold

Użytkownik
Pierwszy system to zwyczajna progresja, sam tym gram i generalnie jestem w przód około 1,5k, natomiast system ten jest niebezpieczny bo można umoczyć cały swój kapitał i warto zdawać sobie z tego sprawę. Progresję zwykle powinno się grać przy wkładzie przynajmniej 2 000zł. No i gra się kursy ~3
ALE PAMIĘTAJ NIE MA I NIE BĘDZIE SYSTEMU KTÓRE GWARANTUJĄ ZYSKI.

Do góry Bottom