>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

system over 0,5 przy 0-0

trutana 211

trutana

Użytkownik
Witam od dłuższego czasu w wolnej chwili gram następujące zdarzenie over 0,5 od 65 minuty przy stanie 0-0 ( ten warunek musi być spełniony ) , kursy wahają sie pomiedzy 1,5 liga overowa i 1,8 liga underowa np polska
Osobiscie gram wszystko powyzej 1,7
Statystyki na 10 spotkań 7 zwyciest i 3 wciepy
wystarczy do tego dorzucić stawkowanie i zysk gwarantowany
Jedno co nalezy zachować to zdrowy rozsądek , mozna sie wciągnąć szukając na siłe spotkan gdzie jest 0-0 , ja osobiscie gram od poniedziałku do piątku w godzinach 17-18 i wystarczy kasa rośnie w szybkim tempie

trutana 211

trutana

Użytkownik
jedyny minus ze trzeba siedzieć - ostatnio zaczołem troche wiecej siedzieć , wk...... mnie to , kurde kasa rosnie , zaczołem nawet ładować przez telefon ,
Ostrzegam system tylko dla samotnych KAWALErów , lub EMERYTÓW , jesli uczysz sie masz dzieci nie graj tego , ja rezygnuje , choć bilans jest dodatni , wole swięty spokój póścić jakiegoś single po kursie 2 i sprawdzić wieczorem

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Zacząłem grać wczoraj na kursy 1.10 i mniejesze.
Gram za 2j va bank aż zrobię z nich 4j i później od początku to samo.
Od wczoraj z 2j zrobiłem 20j (w tym jakieś 5j wygrałem innym sposobem)
Ale ostatecznie sposób działa. Gram głównie live siatkę , kosza , plażową siatkę , tenisa stołowego na wygrywającego w punktach , że uzyska pierwszy ileś punktów lub wygra seta.
Tak jak kolega pisał wyżej - trochę czasu to pochłania, ale zawsze można robić większe przerwy. (akurat mam robotę do zrobienia przed kompem więc w między czasie obstawiam)
Ważne jest by nie wtopić do czasu obrócenia 100% stawką.
Ja na kilkadziesiąt zdarzeń 2, może 3 razy poległem

adadra0517 2

adadra0517

Użytkownik
tez tak zaczynam grać , mam znajomego co gra wlansie tak , male kursy gruba stawka . Powiem Ci ze wychodzi dobrze na tym PS. powiedział mi ze miesiacznie z 2 -3 tys. wyciagnie . Jak dla mnie jest to sporo wygrana ????

Do góry Bottom