>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System na wiele zdarzeń - 24 (9w,8z,7l)

mareq_7 354

mareq_7

Użytkownik
Cześć!
Grając na różne 24 mecze mam taką sytuację, że 9 mi wchodzi, przy 8 jest zwrot, a przy 7 jest przegranych. Kursy tych zdarzeń wychodzą ok 1,8.
Jaką rozpiską najlepiej grać takie mecze?
Jeśli ew. zniweluje ilość przegranych zdarzeń, jaki system byłby na to najlepszy?
Zastanawiałem się nad ułożeniem wszystkich kombinacji potrójnych i poczwórnych. Ma to sens?
Macie może kalkulator do przeliczania takich wielkich kuponów ( w sieci znalazłem max do 10 zdarzeń...)

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Przy grze na 24 zdarzenia z kursami po 1.8 i przy skuteczności poprawnych typowań wynoszącej 9z24 , gwarancję wygrania 1 kuponu AKO z 4 zdarzeniami daje dopiero zawarcie 252 zakładów , a taki &quot;wygrany&quot; kupon da Ci 1.8^4=10.5

Tak więc przy takiej skuteczności jak (9:24)*100=37.5% dla kursów 1.8 , nawet nie masz co marzyć o tym, ażeby - w sposób gwarantowany - odnieść zysk z gry, bo to jest odpowiednik chybił-trafił w Multi Multi , z jednoznacznym wskazaniem na chybił, bo nie można być wygranym w grze, mając aż tak niską skuteczność typowań.

Napiszę wprost: po jasną cholerę Ci taka gra na 24 zdarzenia, w której osiągasz skuteczność zaledwie 37.5% przy grze kursami po 1.8 ????

Przecież zagranie opcji np. wyniku under/over 2.5 w wyrównanym meczu, to kursy nie mniejsze a dają szansę 1/2 na poprawne wytypowanie.

...................

Pytasz:

&quot;Zastanawiałem się nad ułożeniem wszystkich kombinacji potrójnych i poczwórnych. Ma to sens?&quot;

Z 24 zdarzeń można utworzyć 2024 kombinacje po 3
Z 24 zdarzeń można utworzyć 10626 kombinacji po 4

Mając skuteczność 9z24 przy grze na 3 zdarzenia w zakładzie, wygrasz 3z9=84 kupony z AKO 1.8^3=5.832 więc 84*5.832=489.88 j. - płacąc 2024 j.

Mając skuteczność 9z24 przy grze na 4 zdarzenia w zakładzie, wygrasz 4z9=126 kuponów z AKO 1.8^4=10.497 więc 126*10.49=1322.62 j. - płacąc 10626 j.

Odpowiedź już znasz...

.

Otrzymane punkty reputacji: +2
bender7 91

bender7

Użytkownik
Tak więc przy takiej skuteczności jak (9:24)*100=37.5%
24 mecze mam taką sytuację, że 9 mi wchodzi, przy 8 jest zwrot, a przy 7 jest przegranych
A czy przy 8 zwrotach ta skuteczność nie będzie wyższa? Przecież kupon, w którym trafione są 3 zdarzenia i 1 zwrot też da zysk, co prawda mniejszy ale jednak. Podobnie jak 2 trafione i 2 zwroty, a może nawet zdarzyć się 1 trafiony i 3 zwroty.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Pojechałem na skróty, bo jasnym dla mnie było to, że mareq_7 nie wie ile zakładów na 3 i 4 skreślenia można ułożyć z 24 zdarzeń.
P.s: chyba źle interpretujesz informację autora wątku - bo on raczej nie ma przy trafieniu 9z24 zwrotu jeszcze i za 8 zdarzeń , a ma zwrot kosztu gry gdy nie ma 9 a tylko 8z24 - a to jest bardzo istotna różnica...
Tak więc gdy trafia 9z24 to ma skuteczność trafień wynoszącą 37.5%
Ale niech sam się w tej sprawie wypowie i zobaczymy.
............
EDIT:
@ Bender7, miałeś rację - to moja interpretacja była błędna!
Pzdr.
.

.

mareq_7 354

mareq_7

Użytkownik
Coś niedokładnie się wyraziłem w takim razie. Tak jak mówił Bender, z tych zdarzeń, które wybieram mam ~37% trafionych, ~33% zwrotów i ~30% przegranych statystycznie rzecz biorąc i zaokrąglając do jakiejś sensownej liczby.
W sensie np mam 8 meczy: 3 trafiam, 3 zwroty, 2 przegrane. I jak to najlepiej rozłożyć na kuponie?

Oczywiście zdarzeń jest czasem 24, czasem 10 czy 8, ale skuteczność mam podobną...Wg mnie najbardziej dochodowo jest grać właśnie single, ale jeśli chodzi o gry systemowe to jestem zielony, więc może akurat coś mi doradzicie.

mareq_7 354

mareq_7

Użytkownik
Ostatnio przy takiej skuteczności jak wyżej napisałem zagrałem kupony podwójne tylko - w sensie wszystkie kombinacje dubli złożonych z tych zdarzeń - plus był minimalny...Czy nie ma jakiegoś lepszego sposobu na zysk przy tej skuteczności?

A 498

addam44

Użytkownik
edi8&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;Nie wiem gdzie to spytam tu... ????
Wymyslilem sobie taka metode; Chce wziac na tapete ;
10 meczy pilkarskich.
Z kazdego meczu po 2 dokladne wyniki(CS) lub 1/2(polowa-koniec meczu).A wiec 20zdarzen.
Bardzo wysokie kursy pojedynczych zdarzen;od 20 w gore.
Wygrana docelowa to trafienie 3z20.
Granie tego systemem 2z20 a tym bardziej 3z20 odpada.Ale wymyslilem sobie(Twoja szkola Edi) ???? taki system na dwie strefy po 5 meczy tj.10zdarzen:
Strefa I
mecz A 1 2
mecz B 3 4
mecz C 5 6
mecz D 7 8
mecz E 9 10
Strefa II
mecz F 11 12
mecz G 13 14
mecz H 15 16
mecz I 17 18
mecz J 19 20
Teraz robimy rozpis;
1 11
1 12
1 13
1 14
1 15
1 16
1 17
1 18
1 19
1 20
potem
2 11
2 12
itd...
Razem da nam to 100zakladow po 2 zdarzenia w kazdym.Jesli uzyskamy po jednym trafieniu w kazdej ze stref to
20x20=400.
Teraz gdzie to grac?Bo jest oczywiste ze jest to metoda do progresji.
I tu mam pytanie Edi do Ciebie bo ja nigdy u naziemnych nie gralem.Czy w STSie lub Fortunie(w Legnicy innych naziemnych nie ma)mozna to puscic tzw.Blokami?Ty o tym nie raz pisales -niestety panienka w STS choc uczynna to...zielona.Bo robic codziennie taki rozpis to godzina czasu.A z kolei u najtanszego internetowego progresja musialaby startowac od 50zl(100x 0.5zl).

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Z tego co widzę, to wg mnie inaczej jak 100 singli tego tam nie nadasz, bo takie strefy/bloki zostaną odebrane jako zdarzenia wspierające się - pomimo że nigdy z sobą się nie będą łączyć.
Blok to AKO - a Ty chcesz aby było to pobierane po 1 ze strefy.
Tak przynajmniej było w Totolotku - pisałem do nich, że to nie są żadne zdarzenia wspierające tylko 2 różne typy ( CS i HT/FT ) dla tego samego meczu, ale ich system tak został napisany i nie mogli tego zmienić, choć przyznali mi rację i mieli przekazać dalej.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Ja ci polecam taki system jak progresja !
Ogarnij się człowieku, bo po jasną cholerę takie bzdety piszesz, które nijak nie odnoszą się do tematu ani zadanych tu pytań!

Ponadto od &quot;Ja&quot; zdania się nie zaczyna...

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
O to mi chodzi, abyś nie zamieszczał tu lamerskich wypocin - bo jemu chodzi o system na podaną ilość zdarzeń , a progresja nie jest żadnym systemem a techniką grania.
Dotarło?

Do góry Bottom