>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System na strzeli/nie strzeli

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Spróbuję szczęścia stawiając na strzelenie bramki przez daną drużynę, va banque, jednak co pewien czas (w momencie uzyskania czterokrotności stawki początkowej) będę odkładał połowę kwoty do banku. Zaczynam od stawki 1,29 zł i chcę uzyskać 100zł + to, co znajdzie się w banku.

W praktyce będzie wyglądać to tak:
1,29 ▶ 4 - odkładam 2zł (dla bezpieczeństwa już po kursie 3,10, bank - 2)
2 ▶ 8 - odkładam 4zł (bank - 6)
4 ▶ 16 - odkładam 8zł (bank - 14)
8 ▶ 32 - odkładam 16zł (bank - 30)
16 ▶ 64 - odkładam 32zł (bank - 64)
64 :arrow 100 (na koniec zostaje kurs 1,56)

W ten sposób mam zamiar uzyskać 100zł + 64zł (bank), czyli razem 164 zł.

Motherwell - Celtic: Goście strzelą @ 1,09 ✅ (73&#39;)
1,29 ▶ 1,41

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Strasznie niskie kursy masz. U jakiego buka grasz?
W betfair masz wyższy kurs na over 0.5 gola w meczu..
Gram w betsafe.
No nie wiem, czy wyższe... Przykładowo następny na mojej liście jest dzisiaj Gent. Kurs na to, że strzeli w betsafe - 1,07, over 0,5 w betfair - 1,05. Kolejne Fluminense - strzeli 1,13, over 0,5 1,08 :-|

C 11

cychi

Użytkownik
Gram w betsafe.
No nie wiem, czy wyższe... Przykładowo następny na mojej liście jest dzisiaj Gent. Kurs na to, że strzeli w betsafe - 1,07, over 0,5 w betfair - 1,05. Kolejne Fluminense - strzeli 1,13, over 0,5 1,08 :-|
no ale na betfair na Fluminense strzeli jesk kurs 1.2

Fluminense RJ - Sao Paulo - Sao Paulo Clean Sheet?
TAK 5.7 NIE 1.2

R 23

rutra

Użytkownik
Grałem kiedyś na strzeli/niestrzeli tylko po kilka meczy, często wchodziło, ale nie było pomysłu co dalej i ogólnie straty. Va banque ryzykownie, ale jak narazie dobrze idzie. Powodzenia.

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Grałem kiedyś na strzeli/niestrzeli tylko po kilka meczy, często wchodziło, ale nie było pomysłu co dalej i ogólnie straty. Va banque ryzykownie, ale jak narazie dobrze idzie. Powodzenia.
Dzięki ;) Wiem, że ryzyko trochę jest. Właśnie dlatego co pewien czas odkładam połowę wygranej, bo nigdy nie wiadomo, kiedy faworyt sprawi niespodziankę. Ale staram się grać ligi raczej overowe, więc myślę że uda się zrobić fajną serię, chociaż niedawno mogła się ona już skończyć. Z drugiej strony jeśli stracę to i tak niewiele.

Fluminense - Sao Paulo: Gospodarze strzelą @ 1,13 ✅ (8&#39;)
1,69 ▶ 1,91

wincent 150

wincent

Użytkownik
No tak, ale grają va banque jest tylko kwestią czasu jak jak zbanrutujesz, a kursy w granicach 1,3 będą przegrywały częściej niż mógłby to ci zabezpieczyć &quot;bank&quot; A jeśli już to zmień buka na bet365 tam mają lepszy live ;)

lipers 102

lipers

Użytkownik
Sposób gry dobry tylko przy małych stawkach ..
Potem bukmacherzy narzucą blokady i niepuści sie kuponu np 200zł X 1,07 kurs
Szczerze to pierwsze slysze o takim czyms jak blokowanie stawek... Spotkal sie ktos kiedys z takim czyms?

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Autentycznie bukmacherzy mogą odmówić przyjęcia zakładu np. jeśli grasz za zbyt wysokie stawki, ale żeby do tego doszło, musisz ogrywać ich regularnie i nie 100-200zł miesięcznie, tylko dużo więcej, tak więc takie blokowanie stawek mało komu grozi ;)

Ale bardziej uznane firmy jak Betfair, Bet365 czy Pinnacle chyba raczej nie blokują stawek i można spokojnie u nich stawiać po kilkaset PLN.

P 95

piotrek_

Forum VIP
Blokowanie stawek to normalna rzecz. Każdy buk w regulaminie prawdopodobnie ma wzmiankę o tym. Jeżeli jakiś gracz ma ciągły zysk i jednak taki system jak powyżej mu się sprawdza i teoretycznie rzuca większymi trochę stawkami w różnych kursach, niekoniecznie 1.07 to w końcu coś z tym zrobią. Na pewno jest blokowanie i limity gdy ktoś gra mecze typu &quot;no name&quot; mało znane w ligach w Walii bądź Serbii itp. Tam np jak będziesz rzucał wysokimi stawkami rzędu 500-2000zł może być blok. Albo jak chcesz np taką stawką zarzucić to kursu powżej 5 lub 10 równiez w ligach mniej znanych.

niesmak_1984 0

niesmak_1984

Użytkownik
Szczerze to pierwsze slysze o takim czyms jak blokowanie stawek... Spotkal sie ktos kiedys z takim czyms?
To spróbuj ugrać tym systemem 5 krotność swojej stawki (np 100zł--500zł) to wtedy pogadamy .
Będzie albo blokada stawki , albo będziesz musiał dodać jeszcze jakieś spotkanie do kuponu

Do góry Bottom