Mam pytanko jak ugryźć system na ofertę live na całorocznym na "Rzut rożny w następnych 10 min." Kurs to 1.4 albo z małym hakiem. Rzut rożny zazwyczaj pada, więc kwestią jest dobry system. Klasyczna progresja odpada bo stawki rosną kosmicznie. Edi?
Słowem klucz, jest tutaj: ZAZWYCZAJ. Ciężko będzie Ci z tego wyciągnąć jakikolwiek rozsądny zysk na dłuższą metę, biorąc pdo uwagę kursy i jakie to jest nieregularne, ale powodzenia.
Jest tez maly haczyk w tym. Stawiajac na next prog masz pustke okolo 45 sekund. Bo kolejny prog znika tak okolo w xx:30 i w kolejnych minutach tak samo. A jak zdaza wybic kornera w czasie tej pustki a w kolejnych 10 minutach nie bedzie kornera to jestes ostro w plecy bo stawka rosnie dosc szybko.
Ja sie spotkalem z najpozniejszym pierwszym kornerem w meczu dopiero na 5 progu. To stawka byla by juz dosc spora. Czy to warte ryzyka z kursem ~1.50?
plmpcure>> rozważ tę wczoraj przez Ciebie przypomnianą w innym wątku* grę moją metodą pod nazwą
"Progresja z przerzutką by edi8" czyli całej wygranej brutto jako nowej stawki po trafieniu - na wychodzenie tu z zakładanym zyskiem dopiero po 2. kolejnym trafieniu - choć oczywiście po trafieniu na etapie początkowym, można grę zaczynać w zasadzie i ponownie od progu #1, gdyż takie trafienie już na 1. etapie z tym kursem @1.4 też zawsze da zysk, ale mniejszy niż gdy nastąpi podwójne po sobie trafienie w dalszej fazie gry, gdy po przegranej na etapie #1 musimy zacząć grę z przerzutkę stawki po uprzednim trafieniu np. na etapie #2 wchodzimy następnie na #3, czy po trafieniu na #3 wchodzimy na #4 itd.
Gra na zysk po 2. kolejnym trafieniu ( ale z ew. wykluczeniem tego dającego zysk trafienia na #1 ) i przy tym przerzuceniu ostatniej wygranej brutto jako kolejnej stawki, będzie bowiem już grą na składany kurs ~@2 biorąc pod uwagę @1.4^2=1.96 - choć oczywiście możesz także przymierzyć się do wyższego kursu @2.74 po 3. z rzędu rożnym w kolejnych 10-minutówkach, gdyż @1.4^3=2.74
* https://forum.bukmacherskie.com/f18/przedmeczowka-u-o-w-koszu-dla-ht-i-ft-118356-8.html#post6104219
Pozdrawiam
Jest tez maly haczyk w tym. Stawiajac na next prog masz pustke okolo 45 sekund. Bo kolejny prog znika tak okolo w xx:30 i w kolejnych minutach tak samo. A jak zdaza wybic kornera w czasie tej pustki a w kolejnych 10 minutach nie bedzie kornera to jestes ostro w plecy bo stawka rosnie dosc szybko.
Ja sie spotkalem z najpozniejszym pierwszym kornerem w meczu dopiero na 5 progu. To stawka byla by juz dosc spora. Czy to warte ryzyka z kursem ~1.50?
Przedzial czasowy jest ten sam co na gola, ale tu nie zlapiesz zakladek. Bo przedzialy nie sa PRZED dana minuta. I po za tym ta "pustka" miedzy postawionymi zakladami. 30 sekund przed poczatkiem danego przedzialu czasowego zaklad znika. Wiec co najmniej 40-45 sekund wczesniej juz trzeba dac zaklad na next prog. A w tym czasie moze wejsc korner. I np. do 20 minuty wejdzie a w tym czasie juz masz postawione next prog do 30 minuty. I tu jest ryzyko. Moze nie czesto tak kornery w koncowce czasu wpadaja ale jednak moze tak sie zdarzyc i co wtedy ? Bo w kolejnych progach kasa rosnie dosc szybko.