>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

system na powyzej + niespodzianka !!!!!!

trutana 211

trutana

Użytkownik
Witam ostatnio przeczytałem na tym forum fajny temat ,o stawianiu singli od 60 minuty na pow 0,5 , badz tez 1,5 , 2,5 w zależnosci od wyniku , zaczołem z pełnym przekonaniem obstawiać takie zdarzenia jednak zysk był niewielki a pare porażek sprawiało ze byłem na 0 dlatego przekrztałciłem ten system w a wiec do rzeczy

gramy na live obstawiamy pierwszy kupon od 60 minuty są to dwa zdarzenia na pow o skok np niech jest 0-0 gramu na pow 0,5
1,4 i 1,54 kurs ako 2 stawka 10 zł ew wygrana 20 zł ALE TO NIE WSZYSTKO

drugi kupon te same spotkania stawiamy za 3 zł na powyzej o 2 skoki czyli 1,5
np 2,65 i 3 ako 7,95 *3 = 23,85

trzeci kupon tzw NIESPODZIANKA stawiamy o 2 skoki czyli pow 2,5
kursy 8*8-64 * 2 zł = 130 zł

teraz jezeli wejdzie nam pierwsza opcja mamy 5 zł zysku , nastepne opcje , to juz sobie sami policzcie

trutana 211

trutana

Użytkownik
można jeszcze ten system zastosować dla nigli np od 75 minuty jak kto woli , gram tak od dwuch dni kupony o skok wchodzą bez problemu , moze statystyki

zagranych 10 kuponów
8 wygranych o 1 skok w tych 8 jeden wygrany o 2 soki
2 przegrane

gajin 150

gajin

Użytkownik
Przez dłuższy czas obstawiania overów live, nauczyłem się jednej, bardzo ważnej i kosztownej lekcji. NIGDY NIE OBSTAWIAJ TEGO SAMEGO MECZU NA KILKU KUPONACH. Wierz mi, że serie meczy, w których od ~70 minuty nie padnie gol, mogą być naprawdę długie (mój rekord to 6). Koszty policz sam. Granie Lay na obecny wynik od ~75 minuty jak najbardziej polecam, gdyż gram tak od kilku miesięcy, ale już powyżej tego może być ślisko. Moje statystyki podliczę w wolnej chwili, ale mam około 40-45% skuteczność w minimum 500 meczach.

trutana 211

trutana

Użytkownik
no ok ale puki co kupony o 1 skok mi wchodzą , mam na to przeznaczone 100 zł zobaczymy jak mi pujdzie , narazie jestem do przodu
dodam ze gram duble , tym bardziej ze zaliczam sie do graczy underowych i wku... mnie to jak w koncówce nie wchodziły mi kupony , postanowiłem zmienić przyzwyczajenia ,

Do góry Bottom