>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System na niespodzianki - moja wersja

A 0

a_mike

Użytkownik
Witam, pomysł padł już na forum kilka tematów wcześniej i wydaje się dosyć ciekawy, więc postanowiłem przetestować cały system, zmieniając go na własne potrzeby.

Najpierw założenia:
minimalny kurs = 4 (po pierwszej kolejce stwierdziłem, że max to najlepiej kurs 5,6)
Ilość zdarzeń = 20, stawka na każde zdarzenie (np. 10zł)
zwrot przy 5 trafionych o kursie 4 każdy, więcej = zysk
zwrot przy 4 trafionych o kursie 5 każdy, więcej = zysk

No i poniżej screeny na których widać symulację systemu.

Kolejka pierwsza z zupełnej ciekawości, do tego to był czwartek, więc brak odpowiednich typów w ofercie, dlatego jechałem po kolei, na chybił trafił. Jak widać, wychodzimy tutaj praktycznie na równo, mały zysk.

Druga kolejka została już bardziej przemyślana, lecz zysk również jak widać niewielki.

Małe przełamanie nastąpiło w kolejce numer 3, gdzie zysk wyniósł 93zł, przy jeszcze bardziej starannym doborze spotkań.

Podsumowując: system nie wydaje się taki zły, lecz co z niego będzie wyjdzie dopiero po +10 kolejkach. Dalszą symulację zacznę lada dzień, ponieważ obecnie nie mam za wiele czasu, aby szukać ciekawych spotkań, a nie ma sensu wrzucać byle czego i liczyć tylko i wyłącznie na szczęście. Dodam, że system testuje także znajomy i wybiera własne spotkania, po paru kolejkach jest również na plusie. Jeśli macie ochotę, testujcie system z własnymi spotkaniami i wtedy wyciągnie się jakieś konkretne wnioski. Na razie podchodzę do tego sceptycznie, bo jest zbyt wcześnie, żeby uważać system za rentowny.

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Dodam tylko od siebie ze mogłbys np sprobowac grajac mecze po kursie ok 5-6 zagrac dany typ ale bez remisu jest tak np w bet365 wtedy zawsze w razie remisu jest zwrot a przy takich kursach kurs na typ wynosi ok 3 - 4 , zawsze wtedy jestes na plusie jak bedzie remis ;)

A 0

a_mike

Użytkownik
Dodam tylko od siebie ze mogłbys np sprobowac grajac mecze po kursie ok 5-6 zagrac dany typ ale bez remisu jest tak np w bet365 wtedy zawsze w razie remisu jest zwrot a przy takich kursach kurs na typ wynosi ok 3 - 4 , zawsze wtedy jestes na plusie jak bedzie remis ;)
Coś w tym jest, bo 3-4 remisy średnio na kolejkę wychodzą, jak widać po screenach. W dodatku już chyba 3 meczy były takie, że drużyna A prowadziła do 90 min, straciła gola i remis.

Według jakiego klucza dobierasz spotkania? Widzę, że niektóre pochodzą z bardzo mało znanych lig....
Ogólnie omijam najmocniejsze ligi, typu angielska, włoska, hiszpańska, bardziej interesuje mnie ich zaplecze, czyli powiedzmy 2,3 liga. Tam właśnie pada najwięcej &#39;niespodzianek&#39;. W ostatniej kolejce pokazanej na screenie widać spotkania z niższych lig ze Szkocji. No i według mnie najlepiej grać właśnie takie ligi. Tylko w tym wypadku opieram się głównie na statystykach, bez danych o kontuzjach, nastrojach w drużynie i innych pochodnych. Podobnie z innymi nieznanymi ligami. Dobrą alternatywą do piłki nożnej jest hokej, tam także często wchodzą mecze o kursach większych niż 4. No i paletki, tutaj też wiele niespodzianek. Tylko trzeba trafić na odpowiednie spotkanie, a to już takie łatwe nie jest.

dawio 0

dawio

Użytkownik
Ciekawy system, ale potrzeba też raczej większych środków bo 200zł na kupon to sporo ;P W każdym razie można grać mniejszymi stawkami ;)
Gratuluję pomysłowości, miejmy nadzieje, że coś z tego będzie ;) Powodzenia!

A 0

a_mike

Użytkownik
Kolejka 4 zakończona na plusie. 2 mecze odwołane i aż 8 remisów! Więc niewiele brakowało, aby doszły kolejne trafione spotkania.

K 0

karamba131

Użytkownik
no bardzo ładnie ani razu nie nie byłeś na minus przy odrobinie szczęścia jakby pare tych remisów zakończyło na korzyść Twojego typu byłby spory plus. A próbowałeś może jakiś rozpisów tego systemu??

A 0

a_mike

Użytkownik
Ogólnie myślałem jeszcze nad innymi postaciami, ale zostałem przy tej najprostszej wersji. Na początku myślałem, aby grać jeszcze wyższe kursy, ale uznałem, że nie ma to sensu, bo pewnie mało spotkań by wchodziło i większość kolejek byłoby na styk. A jednak obecna forma, gdzie powiedzmy jest 1.7 na gospodarza i 4 na drużynę gości wydaje się najciekawsza. Jeszcze po głowie mi chodził inny system, ale go nie przetestowałem, jak komuś się będzie chciało to zachęcam.

System 1 z 10, gramy 10 kuponów np. po 10zł każdy. Kurs na kupon AKO 15. Trafiamy 1 kupon z 10 i jesteśmy 50zł do przodu. Ale nie wiem czy to wyjdzie, dużo spotkań trzeba dobrać i najlepiej, żeby się nie dublowały. No i kurs 15 jest dosyć wysoki. Trzeba trafić ze 4 mecze po kursie 2. Ale druga strona medalu jest taka, że tylko jeden kupon minimum na te 10 ma wejść, żeby był zysk.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
no a jakbys zagral ostatnio kolejke na dnb to by było calkiem calkiem.Moze wprowadz obok kursow normalnych kurs na dnb i prowadz 2 statystyki jednocześnie??a now bedzie sie bardziej do przodu.
pzdr
aha zapomnialbym.
Apropo systemy na AKO 15.
Musialbys znalezc 40 spotkan po kursie ~2 z czego 4 musialy by wejsc pod rzad i to na jednym kuponie, wiec na moje oko &#39;system na niespodzianki lepszy.no i jescze grając AKO masz kursy od jednego buka tylko a co za tym idzie ev. wygrana jest mniejsza.

Do góry Bottom